پيشنهاد من اين است كه در اين تاپيك سؤالات جالب ژنتيك مطرح شوند تا با هم حل كنيم.
اميدوارم دوستان استقبال كنند

پيروز باشيد و خردمند

دوست عزيز, آيا منظور شما اين بود كه فقط با احتمال اين مسئله پيش بيني شود و بدون هيچ گونه آزمايشي؟doost نوشته شده:به نظر شما اینکه دو نفر مثلا تالاسمی مینور به احتمال یک چهارم فرزند مازور خواهند داشت علتش چیه؟ من با محاسبات حد اقل در این یک مورد آشنا هستم منظورم چیز دیگه ای است
اتکا به احتمال به خاطر نقص علم بشره یا احتمال در ذات این پدیده ها وجود دارد
منظورم اینه میشه با بالارفتن دانش ما یقینا مشخص کرد که فرزند دو تا مینور سالم است یا نه البته بدون انجام ازمایشات ژنتیکی روی جنین وغیره بحث من بیشتر درمورد مسئله احتمال است احتمال ذاتی پدیده ها است یا به قول انیشتین خداوند تاس بازی نمیکند
دوستان پاسخ بنده اشكالاتي دارد.خوشحال مي شوم نقد بفرماييد...137113711371 نوشته شده:سلام
اين البته وراثت است تا ژنتيك و چرا امكان نداشته باشد؟:
1.جدا شدن دو تخمك به صورت هم زمان از مادر.
2.افتادن يكي از بازو هاي X و تبديل شدن به گامت نر(جهش حذفي)
3.لقاح
4. تشكيل تخم البته پسر...
يك جور خودلقاحي پيشرفته.البته فرضيه است همه اما اگر به خدا اعتقاد داشته باشي اين فرضيه ها هم غير ممكن نيستند
فرض محال كه محال نيست...
البته در ذهن من يكي نمي گنجد...!![]()
پيروز باشيد![]()
و لطف كنيد سؤال ژنتيك مطرح كنيد و بدون جهت گيري ديني يا سياسي يا غيره و غيره...!
اگر این گونه باشد دو قلو میشود137113711371 نوشته شده:.جدا شدن دو تخمك به صورت هم زمان از مادر.
137113711371 نوشته شده:افتادن يكي از بازو هاي X و تبديل شدن به گامت نر(جهش حذفي)
اگر این گونه باشد دو قلو میشود
موافقم به شدت در معرض جهش است اما نه جهش حذفی. یه سری به انواع جهش بزن منظورم را میفهمی.137113711371 نوشته شده:چنين جهش حذفي مي تواند بر اثر گذشت سال هاي طولاني اتفاق بيفتد و همان گونه كه به طور قطع اطلاع داريد تخمك به شدت در معرض جهش است.![]()
نه اتفاقا به نظر من احتمالش خیلی کمتره .میشه توجیحم کنید؟137113711371 نوشته شده:راستش همانطور كه در گذشته در تاپيك پزشكي گفتم اگر هزار تا X و يك Y هم داشته باشيم فرزند پسر مي شود.با توجه به اين مسئله آيا آنچه كه بنده گفتم احتمال بيش تري ندارد...؟
من منظورم چیزه دیگه ای بود.حرف شما درسته فقط اینکه کروموزوم جنسیx چگونه به y تبدیل شده این یکم عجیب و غریب به نظر میرسه.MRT نوشته شده:البته در صورتي كه دو اسپرم در دو اووم لقاح شوند منظور كلي ما ادغام دو اووم با يكديگر بود يعني عكس و برگشت تقسيم ميوز و تشكيل يك دست كروموزوم كامل انساني به همراه تغيير يك كروموزوم جنسي x به y كه كار ؛ كار جبرئيل رسول الله بوده است .
بی زحمت خودت ایرادهاش را بگو.137113711371 نوشته شده:من بر فرضيه ي خود اصرار مي ورزم.و خواهشمندم باز هم نقد كنيد.ايراد زياد دارد...!![]()
آنطور كه من متوجه شدهام خداوند فرمان زوجيت را به ملائكه داده است يعني آنها ميتوانند از ذرات باردار گرفته تا ژنها و كروموزومها را كنترل كنند و تمامي فعاليتهاي بيولوژيك جانداران در كنترل و هدايت آنهاست پس اين كار براي ملكي همچون روح القدس خيلي آسان بوده است . به طور مثال :من منظورم چیزه دیگه ای بود.حرف شما درسته فقط اینکه کروموزوم جنسیx چگونه به y تبدیل شده این یکم عجیب و غریب به نظر میرسه.
البته!نه اتفاقا به نظر من احتمالش خیلی کمتره .میشه توجیحم کنید؟
جهش!اين دو كروموزوم از نظر شكل در يك بازو اختلاف دارند و از نظر ژن ها هم هر دو تمام ژن ها را دارند با اين تفاوت كه يك سري از آن ها روي X بر خلاف Y خاموش يا روشن است.پس در جهش اين ژن ها هم مي توانند فعال يا غير فعال شوند.من منظورم چیزه دیگه ای بود.حرف شما درسته فقط اینکه کروموزوم جنسیx چگونه به y تبدیل شده این یکم عجیب و غریب به نظر میرسه.