بهترین رسانای الکتریسیته چه فلزی هست؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
Keyhanovsky

عضویت : شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۱۶:۳۵


پست: 14

سپاس: 5

جنسیت:

بهترین رسانای الکتریسیته چه فلزی هست؟

پست توسط Keyhanovsky »

توچندتاسایت دیدم
نوشته بود

بهترین رساناهای الکتریکی (ازنظرسایتها)
1-نقره
2-مس
3-طلا

برام جای سواله چرا این جوری نباید باشه:
1-طلا
2-نقره
3-مس

دلیلم هم اینه که 2عامل دررسانایی الکتریکی دخالت داره 1-هرچی تعداد الکترون لایه آخر کمترباشه رساناتره که اینجابرای همه1هست

2-هرچی مدار الکترون لایه آخر فاصله اش دورتر ازهسته باشه بدلیل جاذبه کمتری که ازهسته به اون وارد میشه راحت ترازاتم جدامیشه

مدل اوربیتال اتمهاشون روببینید
طلا الکترون آزادش تولایه ششم هست
نقره تولایه پنجم
ومس تولایه چهارم

نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3266

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

Re: بهترین رسانای الکتریسیته چه فلزی هست؟

پست توسط rohamavation »

نقره بهترین رسانای الکتریسیته است زیرا حاوی تعداد بیشتری اتم متحرک (الکترون آزاد) است. برای اینکه ماده رسانای خوبی باشد ، الکتریسیته ای که از آن عبور می کند باید بتواند الکترون ها را حرکت دهد. هرچه تعداد الکترونهای آزاد در فلز بیشتر باشد ، رسانایی آن نیز بیشتر است.فلزات رسانای عالی برق و گرما هستند زیرا اتمهای موجود در فلزات ماتریسی را تشکیل می دهند که از طریق آن الکترونهای خارجی می توانند آزادانه حرکت کنند. ... الکترون ها سپس آزادانه در سراسر دریای الکترون حرکت می کنند.طلا برای اتصال دهنده ها نه به دلیل قابلیت هدایت بلکه به عنوان بی اثر بودن شیمیایی استفاده می شود.می بینید که نقره دارای 5 پوسته الکترون است که 46 الکترون (18 + 18 + 8 + 2) الکترون را محافظت می کند. این یک الکترون در ظرفیت است ، بنابراین رسانای خوبی است.پلاتین نیز دارای یک الکترون تک ظرفیتی است. با این حال ، 6 پوسته الکترون وجود دارد - یکی بیشتر از نقره. 77 الکترون (17 + 32 + 18 + 8 + 2) الکترون محافظ الکترون ظرفیت وجود دارد. شعاع پلاتین نسبت به نقره بیشتر است و به طور مشابه ، دارای یک الکترون تک ظرفیتی است.
یک سیم رسان فلزی بگیرید. در زمان t = 0 شما یک اختلاف ولتاژ بین انتهای سیم اعمال می کنید. یک میدان الکتریکی تقریباً بلافاصله ایجاد می شود و الکترونها تقریباً بلافاصله شروع به حرکت در سراسر هادی با سرعت متوسط ​​رانش می کنند. بنابراین جریان تقریباً فوری در سرتاسر هادی است.
همان سیم را در ابتدا و در دمای اتاق در کل آن بگیرید. الکترونهای متحرک در سیم تقریباً متناسب با دما حرکت حرارتی تصادفی یکسانی را در سراسر سیم خواهند داشت. اکنون در زمان t = 0 تماس بین یک انتهای سیم با منبع دمای ثابت دمای بالا با انتهای دیگر در تماس با دمای ثابت پایین تر برابر با دمای اتاق برقرار می شود. برای جلوگیری از انتقال گرما به هوای اطراف ، دور سیم را حرارتی عایق بندی کنید.
اختلاف دما بین انتها مشابه اختلاف پتانسیل است. حرکت حرارتی تصادفی الکترونها در انتهای دمای بالا افزایش می یابد. از طریق برخورد با الکترونهای دورتر از انتهای داغ ، حرکت حرارتی به سمت انتهای درجه حرارت پایین پیش می رود تا زمانی که یک گرادیان درجه حرارت خطی از نظر تئوری در طول هادی ایجاد شود. با این حال ، بر خلاف وضعیت جریان ، این پیشرفت حرکت حرارتی همانند حرکت جمعی بار ، آنی نخواهد بود. طول میکشه.
معادله جریان گرمایی ثابت قابل استفاده است $\dot Q=\frac {k_{t}A(T_{H}-T_{L})}{L}$ معادله جریان جاری قابل اجرا است
$I=\frac {k_{e}A(V_{H}-V_{L})}{L}$این معادلات تقریباً با نرخ انتقال حرارت Q˙ مشابه نرخ انتقال بار I ، هدایت حرارتی kt مشابه هدایت الکتریکی و اختلاف دما TH − TL مشابه اختلاف پتانسیل VH-VL مشابه است. طول و سطح مقطع سیم به ترتیب L و A است.اما جریان و میزان انتقال گرما چیزهای مختلفی است ، "با این حال ، بر خلاف وضعیت فعلی ، این پیشرفت حرکت حرارتی همانند حرکت جمعی شارژ ، لحظه ای نخواهد بود. زمان می برد."نخست ، حرکت الکترون ها در صورت جریان جریان ، حرکت جمعی است که سرعت رانش نامیده می شود و متناسب با جریان است. این حرکت ناشی از نیروی الکتریکی یک جهته است که توسط میدان الکتریکی به الکترونها وارد می شود. آن میدان الکتریکی در هادی نزدیک به سرعت نور حرکت می کند. بنابراین همه الکترونها بلافاصله شروع به حرکت می کنند.
از طرف دیگر حرکت حرارتی الکترون ها در هنگام گرم شدن هادی تصادفی است. آنها جمعاً در امتداد هادی حرکت نمی کنند. الکترونهایی با حرکت حرارتی بالا (سرعتهای تصادفی) نزدیک منبع گرمایی با الکترونهای مجاور دور از منبع برخورد می کنند که دارای حرارت حرارتی کمتری هستند (دمای پایین تر) و باعث انتقال انرژی جنبشی به الکترونهایی می شود که دمای هادی را از منبع بالاتر می برند. آنها به نوبه خود با الکترونهای نزدیک آنها برخورد می کنند و غیره تا زمانی که حرکت حرارتی همه الکترونهای هادی افزایش یابد و باعث افزایش دما می شود. همه اینها زمان بر است....hope I help you I hope I help you understand the question. Roham Hesami smile072 smile261 smile260
تصویر

ارسال پست