چراگوِشت حلال؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

نمایه کاربر
medicalman

نام: حامی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۱/۱/۲۲ - ۱۷:۰۳


پست: 42

سپاس: 6

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط medicalman »

eliz نوشته شده:سلام من دانشجوی دامپزشکی هستم یه چیز میگم اونم این که حرفت قبول اما غیر اسلامی ها که فقط گوشت گاو نمیخورن که ضبح شده باشه یا نه انها گوشت خوک هم میل میکنن باید طوری حرفت را ثابت کنی که نیان بگن ما خوک هم ضبح کردیم اما باز هم مرده دادیم!!!!!
دوست خوبم قضیه گوشت خوک یه کم فرق داره این جانور از مدفوع و ضایعات بدن خودش استفاده میکنه و همین باعث میشه که گوشتش پر از انواع انگل و باکتری باشه.
بعد از حمله ی اعراب به ایران مردی عرب از مرد پارسی پرسید:

چرا زنان شما حجاب ندارند؟
مرد ایرانی پاسخ داد : حجاب زنان ما ،پلک چشمان مردان ماست.

نمایه کاربر
uta

نام: مهسا

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۷ - ۰۹:۰۴


پست: 1322

سپاس: 136

جنسیت:

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط uta »

medicalman نوشته شده:
eliz نوشته شده:سلام من دانشجوی دامپزشکی هستم یه چیز میگم اونم این که حرفت قبول اما غیر اسلامی ها که فقط گوشت گاو نمیخورن که ضبح شده باشه یا نه انها گوشت خوک هم میل میکنن باید طوری حرفت را ثابت کنی که نیان بگن ما خوک هم ضبح کردیم اما باز هم مرده دادیم!!!!!
دوست خوبم قضیه گوشت خوک یه کم فرق داره این جانور از مدفوع و ضایعات بدن خودش استفاده میکنه و همین باعث میشه که گوشتش پر از انواع انگل و باکتری باشه.
اگه تو آخور بهداشتی و با پوزه بند نگهش دارن چی؟
جانی که اطاعت میکند، پیش از آن که دلیلی در میان باشد قضاوت میکند، در ادراک ثمر بخش و آموختن به رویش بسته است.

***

چه خودخواهی غم انگیزی است اینکه باور کنیم باورهای ما باورهای پاینده اند که بر واقعیت محیط اند. دست از این باور که برداریم مقام امن را یافته ایم.

نمایه کاربر
medicalman

نام: حامی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۱/۱/۲۲ - ۱۷:۰۳


پست: 42

سپاس: 6

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط medicalman »

ضررهای بهداشتی و بیماری‌هایی كه توسط خوك به انسان منتقل می‌شود: برخی بیماری‌ها هستند كه از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوك است و استفاده از گوشت خوك در ایجاد آنها موثر است:
1- اسهال خونی؛
2- یرقان عفونی؛
3- انتامیب هیستولتیك، كه انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌نماید؛
4- بیماری شبه باد سرخ كه در انسان به صورت لكه‌های سرخ و دردناك توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود؛
5- تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیت‌ها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریك موجود در گوشت خوك می‌باشد
6- خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میكروب‌هاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌كند.
اما برخی بیماری‌ها تنها علت آن، خوردن گوشت خوك است از جمله:
1- »كرم كدوی خوك» كه درعضلات و مغز خوك یافت می‌شود كه انسان را دچارنارسائی‌هایی در دستگاه گوارش می‌كند.
2- »تری شینوز» این نیز كرم دیگری است كه باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوش‌ها و دمل‌های پراكنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... می‌شود كه تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است
این دو بیماری آخر مستقیما در گوشت خوک هست.
حتی اگه لای پر قو بزرگش کنند smile030 smile030 smile030
م
بعد از حمله ی اعراب به ایران مردی عرب از مرد پارسی پرسید:

چرا زنان شما حجاب ندارند؟
مرد ایرانی پاسخ داد : حجاب زنان ما ،پلک چشمان مردان ماست.

نمایه کاربر
uta

نام: مهسا

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۷ - ۰۹:۰۴


پست: 1322

سپاس: 136

جنسیت:

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط uta »

medicalman نوشته شده:خوك از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باكی ندارد لذا معده‌اش لانة اقسام میكروب‌هاست كه به گوشت و خون و شیرش هم سرایت می‌كند.
smile012
medicalman نوشته شده:این دو بیماری آخر مستقیما در گوشت خوک هست.
حتی اگه لای پر قو بزرگش کنند smile030 smile030 smile030
م
هر چیزی هم میتونه مفید باشه هم مضر بستگی داره چطوری ازش استفاده بشه حتی میوه و سبزی
مثلا
سبزیجات دانه دار مثل خیار و گوجه

بیماری دیورتیكولی زمانی اتفاق می افتد که برجستگی های مخاطی کوچک
داخل روده، به دانه های میوه ها اجازه می دهد که به روده بچسبد و التهاب
ایجاد شود. این بیماری اغلب به دلیل داشتن رژیم غذایی کم فیبر و مصرف
کم آب به وجود می آید.
جکی کلر نویسنده و رئیس یک مرکز تغذیه می گوید بهترین راه برای جلوگیری
از ابتلا به این بیماری این است که مطمئن شوید به اندازه کافی فیبر (محلول
و نامحلول) در رژیمتان گنجانده شده است. اگر زمینه ابتلا به این بیماری را
داشته باشید باید رژیم غذایی پر فیبر داشته باشید، از خوردن میوه ها و
سبزیجات دانه دار پرهیز کنید تا بتوانید به راحتی دفع کنید.

مصرف یک الی دو فنجان از این میوه ها باعث تولید گاز ، نفخ و ناراحتی های
روده ای می شود.

گوجه فرنگی، سیب زمینی، فلفل، بادمجان
مشکل: دردهای مفصلی را افزایش می دهد.

طبق نظر کارول فورمن هلراستین رئیس کلینیک تغذیه و رژیم، اگرچه این نوع
سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان های سالم و حفاظتی می باشند اما انتخاب
مناسبی برای دردهای مفصلی نیستند.
و اما دلیل آن؟ همه آنها از خانواده سبزیجاتی هستند که حاوی یک ماده
شیمیایی به نام سولانین هستند. سولانین یک سم گلیكوآلكالوئیدی است
که قسمتی از سیستم دفاعی طبیعی گیاهان است.
همه دردها و بیماری ها شامل بیماری قلبی، به التهاب بدن مربوط می شود.
آرتریت التهاب مفصلها است و مواد شیمیایی داخل میوه ها مخصوصا گوجه،
سیب زمینی، فلفل و بادمجان واکنش شیمیایی شبیه به التهاب در بدن
ایجاد می کند.
چه مقدار باید از این میوه ها خورد؟
طبق نظر هلراستین، بدن افراد با هم متفاوت است. بدن بعضی افراد ممکن
است نسبت به میوه های خاصی حساس تر از دیگران باشد.
پس اگه بخوایم اینطور حساب کنیم اصلا نباید چیزی بخوریم که آقای دکتر smile030
جانی که اطاعت میکند، پیش از آن که دلیلی در میان باشد قضاوت میکند، در ادراک ثمر بخش و آموختن به رویش بسته است.

***

چه خودخواهی غم انگیزی است اینکه باور کنیم باورهای ما باورهای پاینده اند که بر واقعیت محیط اند. دست از این باور که برداریم مقام امن را یافته ایم.

نمایه کاربر
medicalman

نام: حامی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۱/۱/۲۲ - ۱۷:۰۳


پست: 42

سپاس: 6

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط medicalman »

فرقش اینه که از بیماری های سبزیجات میشه پیشگیری کرد (شستن با محلول ید ) واگر هم مشکل ژنتیکی و از خود فرد باشه دیگه مسئله ای جدا گانه است اما گوشت خوک به خودی خود بیماری زاست و به هیچ عنوان نمیتوان از این بیماری ها جلو گیری کرد.
بعد از حمله ی اعراب به ایران مردی عرب از مرد پارسی پرسید:

چرا زنان شما حجاب ندارند؟
مرد ایرانی پاسخ داد : حجاب زنان ما ،پلک چشمان مردان ماست.

نمایه کاربر
uta

نام: مهسا

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۷ - ۰۹:۰۴


پست: 1322

سپاس: 136

جنسیت:

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط uta »

من که گیاهخوارم و به نظرم همه گوشت ها به یه اندازه ضرر دارن پس چرا بقیه گوشت ها حرام نشدن؟
medicalman نوشته شده:(شستن با محلول ید )
تا حالا نشنیده بودم smile042
میشه یکم توضیح بدین؟
جانی که اطاعت میکند، پیش از آن که دلیلی در میان باشد قضاوت میکند، در ادراک ثمر بخش و آموختن به رویش بسته است.

***

چه خودخواهی غم انگیزی است اینکه باور کنیم باورهای ما باورهای پاینده اند که بر واقعیت محیط اند. دست از این باور که برداریم مقام امن را یافته ایم.

نمایه کاربر
fr@nk

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۰/۱۲/۸ - ۱۳:۳۳


پست: 67

سپاس: 2

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط fr@nk »

uta نوشته شده:جاندار یعنی جانور
موجود زنده یعنی موجود زنده
smile024

برو کتاب زیست دبیرستانو بخون smile019
چون کاملا غلط گفتی smile055
دیگه الکی دفاع نکن smile001
following death and life without hesitation that,s love...

نمایه کاربر
fr@nk

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۰/۱۲/۸ - ۱۳:۳۳


پست: 67

سپاس: 2

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط fr@nk »

aalireza نوشته شده:چرا گیاهان رو باید خورد؟ مگه اونا موجودِ زنده نیستند؟ smile042
میخای همش روزه بگیریم؟!!
اصلا غذا خوردن ضرر داره smile001 smile055 smile058
following death and life without hesitation that,s love...

نمایه کاربر
medicalman

نام: حامی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۱/۱/۲۲ - ۱۷:۰۳


پست: 42

سپاس: 6

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط medicalman »

uta نوشته شده:من که گیاهخوارم و به نظرم همه گوشت ها به یه اندازه ضرر دارن پس چرا بقیه گوشت ها حرام نشدن؟
medicalman نوشته شده:(شستن با محلول ید )
تا حالا نشنیده بودم smile042
میشه یکم توضیح بدین؟
نظر شما محترمه ولی انسان از نظر فیزیولوژیکی به گوشت هم احتیاج داره.
شما میدونی اگه یه مدت برنج نخوری دچار ریزش موی شدید میشی(کچلی برای آقایون)

گوشت غنی از فسفر، آهن و ویتامین های گروه B (مخصوصاً B1 ) است.
اگه نخوایم تخصصیش کنیم به هر حال همه مواد برای بدن ما لازم و ضروری اند البته یه چیزی مثل گوشت قرمز کمتر و یه چیزی مثل گوشت سفید(ماهی مخصوصا) و سبزیجات بیشتر.

محلول ید : 10 g ید + 10 تا 15 g یدور پتاسیم + 200 ml آب
که برای هر بار استفاده باید 1 ml رو با سرنگ بکشی و تو یه لیتر آب حل کنی بعد بریزی توی سبزی البته باید برای مقدار ها خیلی خیلی مراقب باشی چون ید مسمومیت زاست . اگه بازم مایلی توضیح بیشتری بدم؟؟
بعد از حمله ی اعراب به ایران مردی عرب از مرد پارسی پرسید:

چرا زنان شما حجاب ندارند؟
مرد ایرانی پاسخ داد : حجاب زنان ما ،پلک چشمان مردان ماست.

نمایه کاربر
uta

نام: مهسا

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۷ - ۰۹:۰۴


پست: 1322

سپاس: 136

جنسیت:

Re: چراگوِشت حلال؟

پست توسط uta »

medicalman نوشته شده:نظر شما محترمه ولی انسان از نظر فیزیولوژیکی به گوشت هم احتیاج داره.
مضرات گوشت
1 - نوع رستنی میکروبهای گیاهی تغیر خواهد یافت و قسمت عمده آن از نوع میکروبهای گندنده تشکیل خواهد شد. ولی روده دراز که برای چنین تغذیه ای شایستگی ندارد تغیر نیافته همچنان باقی خواهد ماند. حتی قسمت عمده غذای یک گوشتخوار از مواد نباتی تشکیل می شود که برای تجزیه و دگرگونی خود به نوع مخصوصی از میکروبها احتیاج دارد. و به این علت کشش مخصوص در جهاز هضم ایجاد گشته و جریان خون مجبور می گردد که مقدار بیشتری از انرژی خود را برای برطرف کردن عناصر غیر طبیعی بکار اندازد. و به این علت مجبور است در وظائف دیگر خود قصور ورزد. چون مقدار زیادی از مواد سمی که امکان داشت بوسیله روده کوتاه در مدت کمی دفع گردد زمان بیشتری در روده ها مانده و همراه با مواد غذائی جذب می گردد.

2 - در روده های یک حیوان گیاهخوار در اثر فعل و انفعالات جهاز هضم مقدار زیادی ویتامین (B12) درست می شود که فقط کمی از این ویتامین را در غذاهای گیاهی می توان یافت. و تنها مقدار کمی از سموم گوشتی قادر است از توسعه طبیعی ویتامین ( B12) جلوگیری نماید. پس در حقیقت بایست مقدار زیادی گوشت خورد مخصوصاً جگر را که دارای ویتامین است تا کمبود ویتامین ( B12) که یکی از عوامل کم خونی است جبران گردد. و بهمین علت است که این مرض در میان اشخاصی که کم گوشت می خورند رایج تر است .

3 - پس هر چند که مقدار پروتئین دست دوم از گوشت بدست می آید ( مهمترین عنصر غذائی در گوشت) ولی آنهم توام با مواد دیگری است که به هیچ وجه مغذی بشمار نمی آید
الف - وقتی حیوانی را می کشید مقداری از سمها در جریان خون او باقیست که جریان خون حیوان مشغول دفع آن بوده و وقتی انسان از این گوشت تغذیه می کند این سموم را می خورد و به این وسیله به سازمان بدن خودمان مقداری کار اضافی میدهیم که دفع مواد ناخواسته حیوان دیگری بوده است. در ضمن وقتیکه حیوان را می کشند در حین کشتار مقداری سم از ترس وارد جریان خون او می گردد. ( این یک عمل طبیعی است که بدن موجودات برای محافظت خود نشان می دهند) و بهمین علت است که مردم از شوک و ناراحتیها دچار غش می گردند .
ب- در همان حینی که حیوان در حال مرگ است گندیدگی در جسد شروع می شود. از هم پاشیدگی بدن یک جریان طبیعی است و تشابه بیشتری به زمین جنگل دارد تا با دستگاه گوارش انسان. چون میکروبهائی در آن در حال رشد هستند که می توانند هر 15 دقیقه در حرارت بدن زاد و ولد نمایند و تنها وسیله جلوگیری از زاد و ولد آنها تبرد است. بیش از 90% تمام موارد شناخته شده مسمومیتهای غذائی بوسیله این میکروبهای گنداننده ایجاد می شوند. و این نشان می دهد که مقاومت مبارزه ما با میکروبهای حمله ور حدودی دارد. می توان گفت که پختن میکروبها را می کشد. ولی اجساد آنها کاملا سمی هستند و میکروبهایی که روی گوشت پخته شده توسعه می یابد کشنده می باشند.

4 - حیوانات اهلی دارای امراض بسیار زیادی هستند مانند امراض مسری سقط جنین آور، تب خوک، امراض دهان، التهاب پستان و سرطان که علت آن بطور کلی زندگی غیر طبیعی و تغذیه اجباری و سوء استفاده از اعمال جنسی و زاد و ولد عجولانه است. کشف امراض زیادی مانند سرطان و سل روی لاشه ها خیلی مشکل است مگر اینکه آزمایش دقیق پس از کشتار بعمل بیاید که آن هم کمتر انجام می گیرد. و می توان گفت 60% اجساد کشته غیر قابل مصرف برای تغذیه انسانی تشخیص داده می شود. و بافتهای مریض و ویروسهایی که به همراه آن است همراه غذا وارد معده می شود .

5 - شدت و ازدیاد چربیهای حیوانی در روده ها مانع از جذب کلسیم می شود و با وجود اینکه کلسیم در خیلی از غذاها وجود دارد عموم مردم از کمبود کلسیم رنج می برند. ( یکی از دلایل مهم خرابی دندان همین کمبود کلسیوم است.)

6 - چربی حیوانی دارای کلسترل می باشد که یکی از مسببین بیماری « تصلب شرایین » که یکی از بیماریهای قلبی است که رو به ازدیاد است. مثلا درد شریانها مربوط به آن می باشد .
واضح است که ما فکر می کنیم گوشت منبع خوبی برای پروتئین نمی باشد. سالهای درازی تصور می شد که پروتئین درجه یک، یکی از عناصر اصلی غذایی است که فقط از گوشت بدست می آید. ولی در سال 1955 مجله مخصوص داروشناسی به این عقیده خاتمه داد.
اصطلاحات پروتئین درجه اول و پرتئین درجه دوم در حین جنگ جهانی اول بوجود آمد و پایه آنها بر تجربه ناکامل پروتئین خالص و آزمایشات نارسا بر موشهای بزرگ پایه گذاری شده بود. این اصطلاحات حالا بی معنی شده اند و باید بدور ریخته شوند. چون پروتئینها معمولا در روده ها درست نمی شوند بلکه بوسیله خوردن غذاها بدست می آیند. منبع اصلی آن در جهان نباتات است. حیوانات قوی بنیه ای که مقاومت و هیکل بزرگ دارند احتیاجات خود را از این چشمه کسب می کنند. بدون اینکه از مضراتیکه از خوردن گوشت ایجاد شود متضرر شوند.
پس هر چند علل دیگری هم برای بیمار شدن وجود دارد مانند ناراحتیهای عصبی و روانی ولی گوشتخواری مؤثرترین منبع عوامل ناخوشی ها است. از اینکه بیشتر مردم جهان کوشش کرده اند همه چیز خوار باشند دلیلی نیست و نمی رساند که سلامتی خود را نگهداشته و مفت بدر رفته اند.
medicalman نوشته شده:گوشت غنی از فسفر، آهن و ویتامین های گروه B (مخصوصاً B1 ) است.
گیاهان هم میتونن این نیاز مارو برطرف کنن
medicalman نوشته شده:محلول ید : 10 g ید + 10 تا 15 g یدور پتاسیم + 200 ml آب
که برای هر بار استفاده باید 1 ml رو با سرنگ بکشی و تو یه لیتر آب حل کنی بعد بریزی توی سبزی البته باید برای مقدار ها خیلی خیلی مراقب باشی چون ید مسمومیت زاست . اگه بازم مایلی توضیح بیشتری بدم؟؟
اونوقت دیگه میوه های دانه دار و سیب زمینی و اینا دیگه ضرر ندارن؟ smile042
فک نکنم ربطی داشته باشه ها!
fr@nk نوشته شده:
uta نوشته شده:جاندار یعنی جانور
موجود زنده یعنی موجود زنده
smile024

برو کتاب زیست دبیرستانو بخون smile019
چون کاملا غلط گفتی smile055
دیگه الکی دفاع نکن smile001
چشم از یادآوریتون ممنون smile124
اما دفاع الکی نبود اگه میخواین جواب این سوالو بگیرین یه سر به اینجا بزنین
http://www.hupaa.com/forum/viewtopic.ph ... 15#p314165
smile072
جانی که اطاعت میکند، پیش از آن که دلیلی در میان باشد قضاوت میکند، در ادراک ثمر بخش و آموختن به رویش بسته است.

***

چه خودخواهی غم انگیزی است اینکه باور کنیم باورهای ما باورهای پاینده اند که بر واقعیت محیط اند. دست از این باور که برداریم مقام امن را یافته ایم.

ارسال پست