يه سوال من در آوردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست


مهمان

يه سوال من در آوردي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست توسط مهمان »

با سلام خدمت فيزيكدانان جوان ايران :lol:
من يه سوالي برام پيش اومده كه چند روزي ذهنمو مشغول كرده البته به احتمال زياد سواله درستي نيست و فقط از نا بلدي منه !!! :cry:
مي خوام بدونم كه مگه نه اگر ما زمانو جزي از دستگاه چهار بعدي فضا زمان در نظر گرفتيم او وقت بدون وجود نداشتن زمان وضا هم نا كارامد مي شه و در اون هيچ پديده اي شكل نمي گيره و هيچ نيرو يي بر ديگري اثر نمي كنه
پس چرا فوتون كه با سرعت نور حركت مي كنه و طبق نسبيت زمان براس صفره . تحت تاثير نيرو هاي ديگر مثلا گرانش يك سياهچاي يا يك ستاره قرار مي گيره ؟؟؟؟؟؟
خيل يخوشحال و ممنون مي شم اگر جواب بدين

نمایه کاربر
اميرخان

عضویت : جمعه ۱۳۸۶/۳/۲۵ - ۲۲:۵۶


پست: 829

سپاس: 6

پست توسط اميرخان »

پس چرا فوتون تحت تاثير نيرو هاي ديگر مثلا گرانش يك سياهچاي يا يك ستاره قرار مي گيره ؟؟؟؟؟؟

با سلام. جواب اون قسمتي رو كه بالا نوشتم .
طبق نسبيت عام و نظزيه كوانتوم جواب شمارو ميدم.
طبق اين نظريه ها فوتون هنگام رد شدن (يا سقوط) در كنار ميدان مغناطيسي به خصوص ميدان مغناطيسي قوي (مانند سياهچاله) سرعتي بيش از نور پيدا ميكنه و شدت ميادين الكتريكي و مغناطيسي آن افزايش پيدا ميكنه.اما اين دو نظريه ديگر دليلي براي اين عمل را پيشنهاد نداده اند.و مي گويند كه اين موضوع را بيش از اين نمي توان موشكافي كرد.
اما شخصي به نام حسين جوادي كه بنيان گذار نظريه سي.پي.اچ است برآن است كه از اين بيشتر هم مي توان مبحث را زير ذره بين قرار داد.
او اذآن دارد كه ديد جديدي نسبت به گراويتون و فوتون دارد و اما اين ديد بر خلاف ديد نسبيت و كوانتوم نسبت به گراويتون است كه آن ذره را فاقد بار الكتريكي و مغناطيسي و خواص آن ميداند.
وي مي گويد كه خود فوتون از ذراتي (گراويتون ها) داراي اسپين تشكيل شده است كه داري جرم اند و حامل بارـرنگ ها و مغناطيس ـرنگ ها است كه از تجمع (بارـرنگ ها و مغناطيس ـرنگ ها ) بار هاي پايه يعني بار الكترون و پروتون تشكيل مي شود و خود گراويتون ها نيز از سي. پي.اچ هاي تشكيل شده اند. در ضمن اين را هم بگويم كه ميدان گرانشي نيز از گراويتون ها تشكيل شده است.
خوب از موضوع زياد پرتتان نكنم.
هنگام سقوط يا رد شدن فوتون از درون ميدان گرانشي(آبي گرانشي) ُ فوتون گراويتون هاي داخل ميدان را به خود جذب مي كند و در نتيجه خواص الكتريكي و مغناطيسي آن افزايش ميابد و در واقع (فركانس و جرم و انرژي فوتون ) افزايش ميابد . و اگر انرژي خيلي زياد باشد پديده توليد زوج رخ مي دهد و زوج اكترون و پوزيترون (ماده و ضد ماده) تشكيل مي شود و هزار جور جار و جنجال ديگه كه براي اطلاعات بيشتر پيشنهاد مي كنم به سايت سي .پي. اچ بري و سري به مقالاتش بزني.

البته اگه طالب باشي . چون يكم وقت ميگيره.
ممنون

پسر بارانی

عضویت : دوشنبه ۱۳۸۶/۴/۱۱ - ۱۷:۰۹


پست: 53

سپاس: 3

پست توسط پسر بارانی »

شما کجای نسبیت دیده اید که اینشتین از فوتون صحبت کند و در باره ی انرژی ان چیزی بگوید.
فوتون که ذره ی مادی نیست.قوانین نسبیت برای ذرات مادی بر قرار است.
امیرپویانم
مرگ اغاز راه قصه بوده...
این جا دیگر کجاست؟
خورشید از غرب طلوع می کند!!!!

نمایه کاربر
اميرخان

عضویت : جمعه ۱۳۸۶/۳/۲۵ - ۲۲:۵۶


پست: 829

سپاس: 6

پست توسط اميرخان »

در‌ نسبيت عام مطرح‌ شده كه فوتون در‌ فضا مسيري‌ منحني را ميپيمايد.
حالا دیدی که مطرح شده بسر بارانی.
در ضمن چیز های دیگه ای هم مطرح شده.
بعدشم مگه تو همه نسبیت عام رو خوندی؟
اينم بدون كه من این چیزی رو که نوشتم از زبون مقالات آقای حسین جوادی و کتاب (اینشتین) از سلسله کتب همراه جمع آوری کرده بودم.

نمایه کاربر
omid h

محل اقامت: كرج

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۶/۳/۲۷ - ۱۵:۱۰


پست: 552

سپاس: 4

جنسیت:

تماس:

پست توسط omid h »

اگر دقت كرده باشيد جرم فضا را خميده مي كند و نور تابع فضاست پس زماني كه واحدهاي فضايي خميده كوچك يا بزرگ شوند نور نيز مثل آنها مي شود
دليل اين اشتباه كه بعضي فكر مي كنند نور در يك فضاي مسطح در حال حركت است و فضاي قابل مشاهده ما چنين است.

ارسال پست