تشکر....

منظور من در ارتباط با برخورد در مورد اون بادکنک نبود...Mahbod|Druid نوشته شده:ربطی به بر خورد با ته ظرف نداره
این زمانی هست که اون نیرو به طور ضربه ای به اون وارد بشه... البته فکر میکنم در اینجا هم اینطور باشه و به طور ناگهانی نیرو وارد شده ( یعنی به تدریج زیاد نشده تا به اندازه F برسه )Mahbod|Druid نوشته شده:اولش که ظرف رو حرکت می دهیم (از سمت چپ نیرو وارد می کنیم) اون آب هایی که طرف راست هستند
برای یه مدت خیلی کوتاه سقوط آزاد می کنند که در اون لحظه ی کوچک نیروی ارشمیدس برابر صفر هست و نیروی اینرسی هس
اینجا رو نفهمیدم چی گفتید...Mahbod|Druid نوشته شده:همینظوری میاد جلو که زمانی که به بادکنک میرسه و نصف بادکنک این وره موج هست یه نیروی ارشمیدس خیلی بزرگ-فرمولش دیگه ارشمیدس نیست برای این لحظه- وارد میشه)
چرا آب باید متلاتم باشه؟ آخه ببینید اینجا دیگه از قوانین لختی هم طبعیت میکنه یعنی بهد از اینکه یک بار کج شد تا زمانی که اون نیروی F ثابته شکل آب درون ظرف به همون حالت شیب دار میمونه و ثابته....Mahbod|Druid نوشته شده:بعدش آب درون ظرف یه کم شیب (سمت چپ بالا تر ، سمت مخالف شتاب) بعد یه موج درست میشه و یه کم طلاطم می کنه آب
در اینجا نباید بادکنک به حالت قبلیش ادامه بده؟ یعنی مقداری به جلو مره و بعد به خاطر اون نخی که بهش متصله میایسته در مکانی جلوتر از گاری و برای حفظ تعادلش دوباره به حالت عمود بر گاری میرسه...Mahbod|Druid نوشته شده:یه باد کنک به چگالی هوا داریم که در هوا معلق هست و کل مجموعه در یک گاری هست که با سرعت ثابت V داره میره یه دفعه یه آدم گاری رو نگه میداره ، برای بادکنک چه اتفاقی میفته؟
متوجه شدم..سپاس...منظورم از سقوط آزاد در راستای گرانش مجازی بود نه گرانش زمین ،
همچنین هر چقدر هم نیرو کوچک باشد تاثیری دارد ، بستگی به آهنگ افزایش نیرو هم داره ، اگر آهنگ خیلی خیلی کم باشه اون سقوط آزاده قابل حذفه
در این مورد هم درست میگد...باید از روی کتاب هم بخونمش ولی توضیحتون رو متوجه شدم...نیروی ارشمیدس رو اون شکلی که کشیدم بدون توضیح کاملاً روی شکل مشخصه ، بردار های بلندتر فشار های بیشتر ، کتاب هالیدی ، الفبای حرارت انتشارات دانش پژوهان خیلی خوبه بخونین البته اونم دقیقاً شکل من رو کشیده
مثال خوبی زدید( شیاهت فنر و آب ). اگه این دو تا رو مشابه بگیریم سوالی نمیمونه ...آب متلاطم میشه و پس از مدت طولانی ساکن میشه ، (خواستم آب رو از لحظه ای که نیروی F = 0 هست همین جور بررسی کنیم ، شما یه جسم به جرم M رو از ارتفاع H روی یک فنر بندازین ، اگر اصطحکاک نباشه فنر با T = 2Pi*Sqr[m/k]'''''o نوسان می کنه ، آب هم همینطور اما به خاطر اصطحکاک موج ها پس از مدت طولانی می خوابند .... نیروی Mg هم ثابته توی فنره ! (راستی یه سوال من برای بدست آوردن معادله حرکت فنر می دونستم که به شکل کسینوسی هست ، اما به فرض نمی دونستم ، انتگرالی که توش مشتق اول و دوم هم باشه چه چوری باید حل کرد ؟
در اینجا بادکنک میره به سمت جلو. اینم به خاطر همون لختی چون قبلا شتاب داشت دوست داره همچنان به شتابش ادامه بده.بادکنکی بدون نخ در یک گاری حاوی هوا هست که هوای درون بادکنک هم چگالی هوای داخل گاری هست ، گاری با سرعت V داری حرکت می کنه ، بعد یک آدم آنری با دست نگه می دارد ، چی میشود ؟
واقعا جالبه ...این کوتاهترین پاسخی بود که به دور از هرگونه نیروی ارشمیدسی میتونستیم به سوال بدیم..ممنون.....پاسخ كوتاه به اين شرح است :
بردار R ، عمود بر خصوط هم پتانسيل ( عمود بر سطح آب ) خواهد بود
این همون نیروی ارشمیدسه؟به همين خاطر در راستاي قائم نيرويي از طرف
سيال بر بادكنك وارد ميشود كه سوي آن به بالا و مقدار آن برابر وزن آب
هم حجم بادكنك است . به عبارتي برابر تفاوت جرم آب بالا و پايين
بادكنك ،ضرب در شتاب گرانش -شتاب قائم )
بهتر است عميق تر به مفهوم اينرسي توجه كرد ،این سوال دقیقا مثل این است که بگیم وقتی ماشین با شتاب داره به سمت جلو حرکت می کنه بدن ما چی می شه. پس بادکنک به سمت ضلع AB می رود.