سياه چاله

مدیران انجمن: parse, javad123javad

samanta_ict

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۵/۴/۴ - ۲۳:۰۰


پست: 814

سپاس: 6

پست توسط samanta_ict »

سعيد ميراحمدي, لطفا در مورد ورتكس توضيح بديد ممنون ميشم

S_Sarpas

عضویت : دوشنبه ۱۳۸۵/۶/۱۳ - ۱۲:۲۴


پست: 6




تماس:

پست توسط S_Sarpas »

سلام .
جواب قسمت دوم !
طبق اصل عدم قطعيت
h<=ΔP.ΔX
كه نمي خوام زياد راجع بهش بگم چون در سطحش نيستم علاوه بر تكانه و مكان يك ذره هيچگاه دقت در اندازه گيري كميت يك ميدان و آهنگ تغييرات اون نمي تونه از ثابت پلانگ كوچكتر باشه ...
بنا بر اين چيزي كه بالا گفته شد ميشه گفت كه شدت ميدان هيچوقت صفر نميشه چراكه اونجوري مقدار عبارت :
كميت ميدان * آهنگ تغيير ميدان
برابر صفر ميشه و اونوقت فاتحه ي عدم قطعيت خوندست !

احتمالا مي دونيم اگه تمام ميدان ها صفر باشن هيچ ذره اي تو اون ميدان وجود نداره . ميدونيم هم كه هيچ وقت قرار نيست صفر بشه ... پس چي ! يعني هيچ خلا مطلقي وجود نداره !!! -بله .

اين دقيقا همون قسمت قشنگه كاره كه ميگن ذره و پادذره هي تو زمان بي اندازه كمي به وجود ميان و از هم جدا مي شن و دوباره به هم بر خورد مي كنن و از بين ميرن . با اين ايده فضا هرگز خالي نيست در صورتي كه برآيند اين انحراف از صفر ها هميشه صفره يعني فضا خلا مطلقه در عين اينكه خلا مطلق نيست .
البته من تو اينكه اين ذرات حقيقيا يا مجازي يا اينكه مي شه اونارو آشكار كرد يا اينكه نيروي عظيم سياهچاله مي تونه اونا رو از مجازي به حقيقي تبديل كنه يا نه اطلاعات زيادي ندارم ...
لازم به ذکره که این تنها یه نظریه ی کاملا ریاضی از استیون هاوکینگه که با رصد آشکارسازی کاهش جرم سیاهچاله ها به خاطر وارد شدن ذره با انرژی منفی و در حقیقت جرم منفی به درون سیاهچاله و گم شدن جفت ذره با انرژی مثبت در افق رویداد ستاره و کم شدن جرم سیاهچاله و گریختن ذره با انرژی مثبت تا حدود زیادی قابل اعتماد کیهانشناسان قرار گرفته .


راجع به قسمت اول سوالتون باید بگم که در مرکز سیاهچاله زمان مفهوم خود را به خاطر به صفر میل کردن مخروط نوری بر اثر ابرگرانش از دست میدهد و در حقیقت زمان از بین می رود . اما بعد های فضایی !
در مورد ابعاد فضایی فرق میکند .
هر كجا هستم باشم .
آسمان مال من است .... پنجره ؛ فكر ؛ هوا ؛ عشق ؛ زمين ...

مال من است .

ارسال پست