rohamjpl نوشته شده: ↑شنبه ۱۴۰۱/۳/۷ - ۱۷:۳۳
اگر پادماده در سیاهچاله بیفته مانند ماده رفتار می کنه. چون که پادماده همچنان از قوانین گرانش پیروی میکنه و به همین دلیله همچنان به درون سیاهچاله کشیده میشود و در افق رویداد محدود میشه.نه. ضد ماده درست مانند ماده معمولی دارای جرم مثبت است

بنابراین سیاهچاله صرفا بزرگتر و سنگین تر می شود. اگر آنیتماده با ماده معمولی در آنجا برخورد کند هیچ تأثیری بر محتوای کل ماده و انرژی سوراخ یا در نتیجه جرم آن نخواهد داشت.بر اساس درک فعلی ما هیچ راهی برای تشخیص سیاهچاله ضد ماده از سیاهچاله با ماده معمولی وجود نداره در واقع، اگر سیاهچاله پادماده و سیاهچاله با ماده منظم جرم بار و تکانه زاویه ای یکسان داشته باشند تفاوتی وجود ندارداز آنجایی که نمیتوانیم از داخل یک سیاهچاله اندازهگیری کنیم، دشوار است که بدانیم دقیقاً چه چیزی در داخل این اجرام عجیب و غریب رخ میدهد. اگر ماده ای در سیاهچاله وجود داشته باشد پادماده با آزاد شدن انرژی از بین می رود با این حال این انرژی هنوز نمی تواند از افق رویداد فرار کنه. تشعشعات هاوکینگ استیون هاوکینگ در واقع به سقوط پادماده در سیاهچاله متکی است تا به تشعشعات اجازه فرار بده بنابراین فرض میشود که این امر اغلب اتفاق میافتد.

hope I helped you understand the question. Roham Hesami, sixth
semester of aerospace engineering

رهام حسامی ترم ششم مهندسی هوافضا
پاد ماده و ماده کلید درک اسرار جهان هستی
چرا ما پادماده نمیبینیم؟
در سال ۱۹۶۴ سه دانشمند با هم آزمایش انجام دادند که واپاشی ماده و ضدماده را نشان میداد
در آن آزمایش مقداری ماده باقی ماند و همین دستاویزی شد تا آنها این توهم را ایجاد کنند که در ابتدای خلقت ماده ضدماده را از بین برده است و برای همین است که الان ماده میبینیم و خبری از ضد ماده نیست به این میگویند شکست تقارن
البته این ذات علم است که حتماً با نظریه جلو برود و تا زمانی که یک نظریه نقض نشده است ما باید به آن پایبند باشیم.
اولین بار که این بحث را خواندم حالم خراب شد.
شاید باور نکنید اما ذهن و قلب من میگفت که باید تقارن وجود داشته باشد.
سالها در ذهن خودم به دنبال توجیه تقارن بودم و مطالب زیادی را هم البته برای خودم نوشتم که همه موجود است: برای مثال مکان دقیق جهان ضدماده
تا اینکه در سال ۲۰۰۹ یک مقاله دیدم و مطمئن شدم نظریهی شکست تقارن از اساس اشتباه است و قلبم آرام گرفت آقای مارک هادلی از دانشگاه وارویک انگلستان در یک مقاله اثبات میکند که شکست تقارن به خاطر چرخش کهکشان راهشیری است و اگر ما آزمایش را در جهت محور کهکشان انجام دهیم دیگر شکستی نمیبینیم. و آزمایش را در آزمایشگاه دانشگاه بابار انجام داد و نتیجه موفقیت آمیز بود.
پس فرقی بین ماده و ضد ماده نیست
حالا فیزیکدانهای جوگیر از اینکه ضدماده نمیبینند دست به یک سری نظریات دیوانهکننده زدهاند مانند اینکه جهان کلاً یک شبیهسازی است ...
نه عزیزم جهان کاملاً متقارن است و من نظریهی جامعی در اختیار دارم که مکان دقیق جهان ضد ماده را به ما میگوید یک مدل کامل که جایگاهی بس سترگ برای انرژی تاریک دارد اما نمیدانم به که بگویم به کدامین امانتدار تا به من در نشر آن کمک کند.