بی زحمت به چند صفحه ی قبل مراجعه کنید!! هم لینک معرفی شده ،هم کتاب!l3azari نوشته شده:ببخشين بحث چيه؟
اگه ميشه كتب نجوم واسه دانلود بزارين يا لاقل معرفی كنين ببينيم كدوم كتابارو خوندين!
علاقه مندان به نجوم
Re: علاقه مندان به نجوم
جایی که همه چیز غلطه
درست بودن هم غلطه . . .
درست بودن هم غلطه . . .
http://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=20617professor.freak نوشته شده:یه بار توی برنامه آسمان شب درباره تلسکوپ های آنلاین چیز شنیدم کسی میتونه در موردشون توضیحی بده؟
- professor.freak
نام: پویان
سپاس: 19
من حدود یک ساله که دیگه نمی بینمش(برنامه رو)کسی میدونه ساعت پخشش کی هست؟Anita! نوشته شده:جدیدا برنامه اسمان شب رو دیدید؟ چرا دیگه اقای صفاریان پور نیستن؟؟
زندگی تنها سایه ای گذرا و بازیگری بی نوا است که ساعتی بر صحنه می خرامد و به شور و هیجان می آید و سپس دیگر آوایی به گوش نمی رسد .افسانه ای خشم آلود و پر خروش که ابلهی حکایت می کند و هیچ معنایی ندارد.(مکبث-شکسپیر)
انسان حیوان غمگینی است که فقط اعجاز به هیجان می آوردش ،یا کشتار.(هفت دیوانه -روبرتو آرلت)
انسان حیوان غمگینی است که فقط اعجاز به هیجان می آوردش ،یا کشتار.(هفت دیوانه -روبرتو آرلت)
چند ماه پيش به عللي نامعلوم ناگهان برنامه آسمان شب برادران صفاريان پور قطع شد... گويا بعد از چند ماه پيگيري دوباره منجمين و خواست آن ها سري جديد برنامه با شكل و شمايلي جديد و بدون آقاي صفاريان پور و كادر قبلي و (تقريبا فقط نامش رو از سري قبل ارث برده) شروع شدAnita! نوشته شده:جدیدا برنامه اسمان شب رو دیدید؟ چرا دیگه اقای صفاریان پور نیستن؟؟
آقاي صفاريان پور الان مشغول برنامه كندو اند كه اون رو مي تونيد حول حوش ساعت 4 از همون شبكه 4 ببينيد !
سري جديد فعلا 2-3 قسمت پخش شده و هنوز برنامه مشخصي نداره ... قرار بود ديشب ساعت 11 پخش بشه كه 10:30 پخش شد ! و گويا قراره بر همين منوال ادامه پيدا كنه ... يعني جمعه در بازه زماني 10 تا 12 شب !!professor.freak نوشته شده:کسی میدونه ساعت پخشش کی هست؟
من دیشب یه تیکه شو درحدود نیم ثانیه !دیدم انگاردرباره رصد هلال شوال بودmamy72 نوشته شده:قرار بود ديشب ساعت 11 پخش بشه كه 10:30 پخش شد ! و گويا قراره بر همين منوال ادامه پيدا كنه ... يعني جمعه در بازه زماني 10 تا 12 شب !!

دیشب دیدم برنامه رو ولی بیشتر به اخبار شبیه بود تا یه برنامه ی علمی! فک نکنم بدون اقای صفاریان پور مثل قبل پیش بره.mamy72 نوشته شده:چند ماه پيش به عللي نامعلوم ناگهان برنامه آسمان شب برادران صفاريان پور قطع شد... گويا بعد از چند ماه پيگيري دوباره منجمين و خواست آن ها سري جديد برنامه با شكل و شمايلي جديد و بدون آقاي صفاريان پور و كادر قبلي و (تقريبا فقط نامش رو از سري قبل ارث برده) شروع شدAnita! نوشته شده:جدیدا برنامه اسمان شب رو دیدید؟ چرا دیگه اقای صفاریان پور نیستن؟؟
آقاي صفاريان پور الان مشغول برنامه كندو اند كه اون رو مي تونيد حول حوش ساعت 4 از همون شبكه 4 ببينيد !
سري جديد فعلا 2-3 قسمت پخش شده و هنوز برنامه مشخصي نداره ... قرار بود ديشب ساعت 11 پخش بشه كه 10:30 پخش شد ! و گويا قراره بر همين منوال ادامه پيدا كنه ... يعني جمعه در بازه زماني 10 تا 12 شب !!professor.freak نوشته شده:کسی میدونه ساعت پخشش کی هست؟
کندو رو هم اغلب میبینم جالبه.
ممنون

- professor.freak
یعنی اون برادر سیاوش صفاریان پور دیگه تهیه کننده نیست؟
زندگی تنها سایه ای گذرا و بازیگری بی نوا است که ساعتی بر صحنه می خرامد و به شور و هیجان می آید و سپس دیگر آوایی به گوش نمی رسد .افسانه ای خشم آلود و پر خروش که ابلهی حکایت می کند و هیچ معنایی ندارد.(مکبث-شکسپیر)
محمدفواد؟ نه دیگه گویا نیستن!professor.freak نوشته شده:یعنی اون برادر سیاوش صفاریان پور دیگه تهیه کننده نیست؟

نمي دونم كجا رو ميگي !!Vanda نوشته شده:من دیشب یه تیکه شو درحدود نیم ثانیه !دیدم انگاردرباره رصد هلال شوال بود![]()
یه کم دیر نبود که دربارش صحبت کنن ؟تازه قسمتی که من دیدمو توی یه برنامه دیگه روز قبل عید فطر پخش کردند البته نه ازشبکه4 .

دوشنبه قبل از عيد فطر يك برنامه مخصوص رويت هلال داشتن !
گفتن اخبار براي كسايي كه هر روز دارن اخبار رو بررسي مي كنند خسته كننده است ولي شايد هدف آقاي مهرجو اين بوده كه كسايي رو كه دنبال اخبار نيستن و اصلا تو باغ نجوم نيستن با نجوم آشنا كنهAnita! نوشته شده: دیشب دیدم برنامه رو ولی بیشتر به اخبار شبیه بود تا یه برنامه ی علمی! فک نکنم بدون اقای صفاریان پور مثل قبل پیش بره.
کندو رو هم اغلب میبینم جالبه.
به هر حال بودن مهمان به صورت فيس تو فيس در برنامه بيشتر لذت داره ... البته پخش مصاحبه با كسايي مثل دكتر منصوري هم خالي از لطف نيست امااااا ...
اكثر منجم هاي آماتور با سبك قديمي آسمان شب عادت كردن يكم سخته كه دكلمه معروف "اگر از ديدن آشمان شب لذت مي بريد ديدن اون رو به دوستانتون پيشنهاد كنيد" رو از ياد ببريد ... ولي خوب اين برنامه هنوز خيلي تازه كاره و مونده تا به ركورد 10 سالگي آسمان شب برسه بايد بود و ديد
محمد فواد صفاريان پور هر چند وقت يكبار در برنامه طلوع جلوي دوربين مياد !professor.freak نوشته شده:یعنی اون برادر سیاوش صفاریان پور دیگه تهیه کننده نیست؟
من هر روز اخبار نمیبینم ولی بحث کردن و کلا اقای صفاریان پور رو ترجیع میدم
طلوع کی پخش میشه؟
طلوع کی پخش میشه؟

دقيقا نمي دونم ! ... من صبح طرف هاي 9 بيدار ميشم داره ميده !!Anita! نوشته شده:من هر روز اخبار نمیبینم ولی بحث کردن و کلا اقای صفاریان پور رو ترجیع میدم
طلوع کی پخش میشه؟
- professor.freak
من بعضی وقتا 4 بعد از ظهر میبینمش.mamy72 نوشته شده:دقيقا نمي دونم ! ... من صبح طرف هاي 9 بيدار ميشم داره ميده !!Anita! نوشته شده:من هر روز اخبار نمیبینم ولی بحث کردن و کلا اقای صفاریان پور رو ترجیع میدم
طلوع کی پخش میشه؟
اینی که شما میگید کندو هست فک کنم! و مجریش سیاوش صفاریان پور هست نه محمد فواد!!professor.freak نوشته شده:من بعضی وقتا 4 بعد از ظهر میبینمش.mamy72 نوشته شده:دقيقا نمي دونم ! ... من صبح طرف هاي 9 بيدار ميشم داره ميده !!Anita! نوشته شده:من هر روز اخبار نمیبینم ولی بحث کردن و کلا اقای صفاریان پور رو ترجیع میدم
طلوع کی پخش میشه؟

- professor.freak
ما هم داشتیم درباره کندو حرف میزدیم.Anita! نوشته شده:اینی که شما میگید کندو هست فک کنم! و مجریش سیاوش صفاریان پور هست نه محمد فواد!!professor.freak نوشته شده:من بعضی وقتا 4 بعد از ظهر میبینمش.mamy72 نوشته شده:دقيقا نمي دونم ! ... من صبح طرف هاي 9 بيدار ميشم داره ميده !!Anita! نوشته شده:من هر روز اخبار نمیبینم ولی بحث کردن و کلا اقای صفاریان پور رو ترجیع میدم
طلوع کی پخش میشه؟