نه عزیز.ولی فکر کنم از نور فردی خوب و باهوش بوده باشید .به زودی با شناسایی عدد کوانتومی تون و علم انیمه می توان فهمید.
ممنون ولی نمیفهمم که چرا عدد کوانتومی مریم میرزاخانی معلوم شده ولی مال من نشده! میشه بگید چطوری میتونم این عددو پیدا کنم. ببخشید شما فالگیرید؟
در ضمن، من ربط کوانتوم و انیمه رو نمیفهمم، اصلاً میدونید انیمه چیه؟!
قبلا تو متافیزیک توضیح دادم .نه فالگیر نیستم .ولی مریم میرزا خانی از نور ژکوند بود.خودش نبود ولی از نور او بود. .خودش خیلی می خواسته نویسنده باشه که بوده و آگاتاکریستی بوده است .من شما را ندیدم و نمی شناسم چطور بفهمم از نور کی هستید؟به هرحال با پیشرفت علم مشخص میشه .نور ما ازاین زمان تا جایی از ابتدای زمان پیش می ره .و بعد روی بااصطلاح نقطه دیگری می افته که اون شخص بالاتریه. .کارتونی که کشیده می شه اگر کسی ویژگی ها مثلا سرعت و دقت اون فرد کارتونی را داشته باشه اون شخصیت را بازی می کنه .به عنوان مثال اگر ژکوند درختی مثمر مسخرش هست مریم میرزا خانی گل آفتابگردان مسخرش هست. ولی از نور او هست .مثلا حضرت علی گیاه گندم و حضرت محمد برنج و حضرت امام رضا ذرت و حضرت امام حسین جو و حضرت امام حسن ارزن مسخرش هست .البته باید تحقیقات گسترده ای انجام بشه تا هر کدام از انسانها مشخص بشه کی بودند بعضی ها خیلی مثلا ادعا می کنند اگر در زمان امام حسین بودند اصحابشون می شدند ولی با تحقیقات علمی مشخص می شه که اونها در آن زمان هم به نور شخصی می رسند که طرفدار او نبوده است.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو
به زودی افراد فقیر در دنیا وجود نخواهد داشت و هر کس حتی می تواند با استفاده از انرژی که در کار با موبایل مصرف می کند در جایی دیگر رباتی را به کار بیاندازد که کار مفیدی انجام می دهد و حقوق کارش هم همان موقع به حسابش واریز شود .هر شخص می تواند در روز به اندازه ایی که می خواهد از این راه پول در بیاورد..مثلا از نیروی دست و چشمان فردی که از موبایل و رایانه استفاده می کند می توان برای حرکت دادن و کار رباتی از راه دور استفاده کردمثلا در هنگام تایپ و انرژی حاصل از دیدن یا شنیدن و... .از فناوری اثر انگشت برای شخصی سازی کار می توان استفاده کرد.از تبدیل ذرات در موبایل به کمک نانو فناوری و استفاده از تبدیل نورها می توان استفاده کرد.مثلا انرژی و نوری که از چشمان و...ساتع می شود را گیرنده های موبایل بگیرد و باعث به کار انداختن ربات و ...شود.تلفیق باتری خورشیدی و موبایل نیز راه دیگری برای استفاده بهتر از انرژیهاست .تلفیق موبایل و دستگاه کنترل از راه دور وسایل وربات ها و انسان نماها
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو