دوستان، با توجه به اینکه تاپیکهای داخل تالار «گفتگوی آزاد»، در دسترس کاربرهای مهمان و موتورهای جستجو هست (یعنی این پستها در گوگل ایندکس میشه)، لطفا هیچگونه گفتگوی سیاسی-مذهبی رو در این تالار انجام ندید و اگر گفتگویی هست، حتما در تالار «فلسفه» انجام بشه.
موجیم که آسودگی ما عدم ماست ... ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
دوستان، با توجه به اینکه تاپیکهای داخل تالار «گفتگوی آزاد»، در دسترس کاربرهای مهمان و موتورهای جستجو هست (یعنی این پستها در گوگل ایندکس میشه)، لطفا هیچگونه گفتگوی سیاسی-مذهبی رو در این تالار انجام ندید و اگر گفتگویی هست، حتما در تالار «فلسفه» انجام بشه.
یه وقتایی یهو پیش میاد نمیشه نگفت. تو تل میشه گفت که بچه ها نیستن.
سلام خانم دکتر مدیریت محترم : نظر به لطف شما و وجود سوالات تکراری بهتره یک سرچ انجین قوی بزارین .بگه ان سوال قبلا اینجا مطرح شده و تکراری هست .اگر منظور شما همین سوال هست به ان قسمت هدایت وگرنه ادامه داده بشه .به نظرم جالب میشه .اگه فردی ایده و وکانستراکشن پلن داره بزاره .با تشکر رهام حسامی راد -دانشجوی مهندسی هوافضا
تست شگفت انگیز را در کجا دیدیدwhere did you see the amazing test?من متوجه نشدم .منظورت لابوراتور و ورک شاپ ما هست .جاهای شگفت انگیز ان بصورت سیمولاتور ارایه میشه نبود امکانات و ابزار و هم محاسبات عددی پیشرفته cfd علت داره این سیمولاتور فضای دیفیوزر، کانال حلقوی اطراف محفظه احتراق، سوراخ های مختلف محفظه، سویلر در نظر گرفته شده. که نیازی به اعمال شرط مرزی در سوراخها و استفاده از روابط تجربی نیست و نمیشه و فقط در ورودی دیفیوزر و خروجی محفظه احتراق، شرط مرزی اعمال میگرده. ابتدا جریان در یک محفظه احتراق حلقوی کاربردی سیمولاتور و نتایج مورد انالیز قرار میگیره نتایج تجربی در مورد این محفظه به صورت توزیع ضریب بازیافت فشار استاتیکی در پوسته بیرونی و درونی محفظه و تقسیم جریان در بین سوراخهای ناحیههای مختلف محفظه که از روش نیمه تجربی - عددی استخراج شدن در دسترسه و مقایسه نتایج عددی حاضر با نتایج تجربی موجود نشانگر تطابق جوابها میباشه.روش سیمولاتور شامل در نظر گرفتن کل فضای سیستم محفظه احتراق، در فازهای اولیه طراحی میتواند کمک شایان توجهی در اصلاح طرح محفظه و اصلاح الگوی جریان بکنه. و مقایسه با شرایط واقعی بازم اره شگفت اوره چون بعضی دستگاهها واقعا شگفت اورند اکتیویچرها -امیزینگ هستند .کالیبره جهت اندازه گیری توربولانس- اونگ معکوس-ترنسدیوسر فشار- اثر زاویه فلپ بر روی توزیع فشار روی بالها -احتراق و نازل ها -خیلی ازمایشات حتی تو لابوراتور و ورک شاپ حتی با سیمولاتور هم جذابه -منم دارم روی طرح موتور جت هوشمند کار میکنم ایده دارم جالب هست .اونچه بهش رسیدم یک نشون به استادم بدم .میدونم هست و روش کار میشه دلیل نیست منم کار نکنم .the idea of making and designing a smart jet engine خوب چرا انجام نشه یک انقلاب تو صنعت جت هست .
بچه ها کسی می دونه چطوری میشه از خارج به ایران پول فرستاد؟ مثلاً فرض کنید یکی از فامیلاتون توی فرانسه ست و می خواد 100 یورو بفرسته ایران براتون. چطوری باید این کارو از طریق صرافی انجام داد؟ یکی از فامیلامون می گه که کافیه من شماره حسابِ بانکیمو براش بفرستمو و اون از طریق یه صرافی توی مثلاً اینگیلیس برام پولو یه راست می فرسته به حسابم. من شک دارم که این کار به این راحتیا باشه. آیا نباید خودم با یه صرافی توی ایران هماهنگ کنم یا مدارکی بهشون ارائه بدم؟
بچه ها کسی می دونه چطوری میشه از خارج به ایران پول فرستاد؟ مثلاً فرض کنید یکی از فامیلاتون توی فرانسه ست و می خواد 100 یورو بفرسته ایران براتون. چطوری باید این کارو از طریق صرافی انجام داد؟ یکی از فامیلامون می گه که کافیه من شماره حسابِ بانکیمو براش بفرستمو و اون از طریق یه صرافی توی مثلاً اینگیلیس برام پولو یه راست می فرسته به حسابم. من شک دارم که این کار به این راحتیا باشه. آیا نباید خودم با یه صرافی توی ایران هماهنگ کنم یا مدارکی بهشون ارائه بدم؟
شرکت ایرانی کارت این کارو برات انجام میده. خودمم یه ویزا کارت ازش گرفتم اوکیه
فقط فرستنده پول باید هماهنگی رو انجام بده. گیرنده نیازی نیست کاری انجام بده (فقط شماره شبا رو به فرستنده بدید).
صرافیهای ایرانی زیادی در اروپا فعال هستند که انتقالهای اینچنینی رو خیلی سریع انجام میدن.
البته اگر مبلغ بالایی هست (مثلا چند هزار یورو و بیشتر)، احتیاط کنید که از طریق یک صرافی شناختهشده و قدیمی این انتقال انجام بشه.
فقط فرستنده پول باید هماهنگی رو انجام بده. گیرنده نیازی نیست کاری انجام بده (فقط شماره شبا رو به فرستنده بدید).
صرافیهای ایرانی زیادی در اروپا فعال هستند که انتقالهای اینچنینی رو خیلی سریع انجام میدن.
البته اگر مبلغ بالایی هست (مثلا چند هزار یورو و بیشتر)، احتیاط کنید که از طریق یک صرافی شناختهشده و قدیمی این انتقال انجام بشه.
ممنون آقای عارفی. می دونید صرافی برای اینکه پولو بفرسته ایران خودش چه درصدی از پولو بر می داره؟ بعد، شماره ی شبا رو به همراه IR اولش باید بفرستم؟
معمولا بهجای اینکه کارمزد رو درصدی بردارند، به شما یک قیمت خرید ارز پایینتر از بازار میدن. مثلا اگر امروز دلار ۴۰.۰۰۰ تومن هست، دلار شما در فرانسه رو ۳۸.۰۰۰ تومن میخرند و همون مبلغ رو در ایران به شما تحویل میدن. اینکه این اختلاف چقدر باشه، به وضعیت بازار و نوسان و کشور مبدا و مقصد هم مربوط میشه. نمیشه عدد ثابتی گفت. روزی که قراره پول منتقل بشه، میتونید این قیمت رو ازشون استعلام کنید.
شماره شبا رو هم با ir بنویسید بهتره. هر چند چون کارمندی که پول رو به حساب شما واریز میکنه خودش ایرانی و داخل دفتر تهران صرافی هست، با کد شبا آشنایی داره و اگر ir رو ننویسید هم خودش اضافه میکنه.
چه کاریه؟ هر دو تا تون تو صرافی رمز ارز ثبت نام کنید، اون تو یه صرافی خارجی شما تو یه صرافی ایرانی
بعد براتون تتر جابجا می کنه و بعد از 5 دقیقه میاد تو صرافی شما
بعد از همون سایت صرافی می زنی تسویه میاد می شینه تو حساب شما ظرف نهایتا 1 ساعت
ببین فرانسه شامل قوانین سخت مالیاتی هست بین 5تا 310 یورو معاف مالیات هست .بیشتر از 10000 ی.رو هم باید به حساب فرد فرانسوی و تایید نامه از وزارت دارایی فرانسه باشه از طریق شرکتهای انتقال وجه نقدی. وسترن یونیون و مانی گرام البته شعبه رسمی در ایران ندارند اما از طریق صرافی های معتبر و مجاز ایرانی میتوانید این کارو بکنید .ما خودمون با حواله وسترن یونیون و کارمزد بالا به انگلیس حواله کردیم نرخ متغییر و اکسچنج ریت تبدیل دلار به پوند نیز باید پرداخت بشه محدودیت های قانونی نمیشه بیشتر از 3000 پوند را دریافت و یا انتقال داد پس در چندمرحله میشه . کارمزد انتقال 6 درصد هست خوب صرافی اطلس و اریا و.. خوب بازم وکیل یا نماینده شما در ایران باشه ارسال وکالتنامه الزامی است و مبایعهنامه فروش زمین در ایران سند مالکیت و منبع پول قوانین سخته و چون تحریم هست سختر هم هست .جالبه یکی از اقوام تو امریکا ودر سینسیناتی اوهایو هست اقوام دور هست .چون میدونست قصد مهاجرت داریم بهم پیشنهاد داد برم سینسیناتی میگه دانشگاه معتبر و خوبی داره ولی از موسسات این کار پرسیدم گفتند شما ابتدا باید دا در دانشگاه انگلیس ثبت نام و مدرک کارشناسی را دریافت و سپس برای سینسیناتی اقدام کنید چون باید معادل سازی بشی و احتمالا دو سه ترم اضافی بخونی بعد گرفتن مدرک میتونی اقدام کنی چون شما ابتدا برای انگلیس اقدام کردید نه امریکا
ولی جهت انتقال پول همین راهکاری که گفتم هست .