از خودتون بپرسید «من چرا اینجوری ام؟»، «چرا این رفتار یا نیازه بخصوص رو دارم؟»
خودتون رو روانکاوی کنید تا ریشه مسائلتون رو بفهمید. شاید اینکه یه مسئله تون سالهاست حل نمیشه بخاطر اینه که مسئله رو درست متوجه نشدین و دارین اشتباهی مسائل دیگه ای رو حل میکنین؛ مثل کسیکه ایراد ماشینش از موتوره و هی خرج الکی برای تعمیر و تعویض قطعه های دیگه میکنه.
به شادی
اگر ریشه مسائل قراره در نظر گرفته بشه یک حالت فلسفی هم داره که تحلیل رو پیچیده تر میکنه. وگرنه زیاد در این موردا صحبت کردیم.
کاربریت قبلا تو هوپا چی بود؟
یکی از معضل هایی که ما تو ایران داریم نبود یک اپلیکیشن موبایل درست حسابی برای انتخاب پارتنر هست. خودم یه موقعی تو ذهنم بود یکی بنویسم و چند تا تست روانشناسی هم براش بزارم و یه پروفایل کاملی هم برای شناخت علایق یا تنفر ها ایجاد کنم و اینطوری افراد مناسب به هم لینک بشن حالا چه برای ازدواج چه دوستی. ولی خب تو ایران این کار ها ممنو.عه و میبندنش. ولی واقعا مردم ایران به این اپلیکیشن ها نیاز دارن و تو واقعیت سخت میشه شخص مناسب رو پیدا کرد. سایت تبیان یه قسمتی داره برای انتخاب همسر ولی به درد خودشون میخوره و احتمال زیاد بسی.جیا فقط توش ثبت نام میکنن
خدا ازتون نگذره که اینجوری با احساسات یه بچه شیرِ مامانیو تو-دل-برو بازی می کنین!
الهی که با زمینِ گرم اصابت کنین همتون!
من که یه گوشه نشستم دارم چای می خورم
با من چی کار داری آخه؟
همین که توی این هوای گرم داری چایی میخوری معلومه برق داری و زیر باد کولر نشستی به همین خاطر باید بخوری به زمین گرم
ما بدبختا از ساعت ۱۲ برق نداریم و کارمون لنگه و نشستیم منچ و پاسور بازی میکنیم
لهنتی ها برقو وصل کنین داریم دیونه میشیم
حسرت نبرم به خواب آن مرداب کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان دریا همه عمر خوابش آشفته است.