بنده کمی که در تالار گفتگوی آزاد دقیق شدم متوجه شدم هیچ تاپیکی برای دانلود آهنگ و موزیک ویدئو در سایت هوپا وجود ندارد. با اینکه می دانم علاقه ی دوستان به موزیک در سبک های مختلف غیر قابل انکار است، تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم و امیدوارم دوستان عزیز کمک کنند تا بتوانیم این تاپیک رو کامل کنیم تا نهایتاً مرجع مناسبی در سایت هوپا برای دانلود موزیک و موزیک ویدئو داشته باشیم...
قوانین تاپیک:
1- موزیک ها حدالامکان با فرمت MP3 باشد...
2- از گذاشتن اسپم لطفاً و خواهشاً ، جداً خودداری کنید(

3- ویدئو هایی با کیفیت مناسب و باز هم حدالامکان با حجم کم گذاشته شود تا توانایی دانلود برای همه اعضا ممکن باشد...
4- اگر لینک دانلود ها مستقیم نیست ، سعی کنید راهنمایی دانلود را برای اعضای جدیدتر قرار بدهید...
5- لطفاً حجم ویدئو یا آلبوم قرار داده شده را درج کنید و در ضمن کیفیت هر کدام را نیز جداگانه مشخص کنید...
6- قرار دادن لینک تورنت بلامانع است...
7- از قرار دادن لینک های ف*ی.ل*ت.ر شده جداً خودداری کنید چرا که قابلیت دانلود از چنین لینک هایی برای همه ی اعضا مقدور نیست...
(

نمونه یک موزیک برای دانلود:
Born This Way
--خواننده--
Lady GaGa
---ژانر/سبک---
Pop, dance, electronic
----کیفیت موزیک/حجم آلبوم----
320Kbps/حجم کلی آلبوم 141مگابایت
-----طول و مدت زمان کل تِرَک ها-----
61:08 (نسخه استاندارد)
73:39 (نسخه ویژه)
-------تهیه کنندگان-------
Vincent Herbert (exec.), DJ Snake, DJ White Shadow, Fernando Garibay, Lady Gaga, Robert John "Mutt" Lange, Jeppe Laursen, RedOne

لینک دانلود به صورت تورنت میباشد و برای دانلود آن نیازمند نصب نرم افزارهای مربوط به تورنت در رایانه خود هستید.از مزایای تورنت دانلود بسیار آسان و قابلیت ادامه (Resume) دانلود پس از متوقف (Stop/Pause) نمودن آن است.از سوی دیگر با این روش دانلود به راحتی می توانید فایلهای دانلودی خود را مدیریت کنید.
Easy Download
Secure Direct Download Download
Torrent Download

BitTorrent-7.2 Hupaa Version.exe
ارادتمند اعضای گرامی سایت
سینا.جـــــــــــــــــــــ .
(