تولدت مبارک
- You-See
نام: U30
محل اقامت: تهران
سپاس: 783
Re: تولدت مبارک
رهام تولدت مبارک باشه پسر خوب
امیدوارم تنت سلامت و روانت رو به پیشرفت باشه همیشه
امیدوارم تنت سلامت و روانت رو به پیشرفت باشه همیشه
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
- rohamavation
نام: roham hesami radرهام حسامی راد
محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2
سپاس: 5322
-
نام: Alborz Omidi sh
محل اقامت: In milky way galaxy
سپاس: 42
alborz my dear friend i wish you success in life. i hope you progress in work and study and achieve high academic degrees. your success as a biologist in the long-term laboratory of the space center as well as the space station and the living laboratory of mars.i really wish you from the bottom of my heart
roham hesami rad

رهام جان منم تولدتو بهت تبریک میگم و امیدوارم به هر چی که میخوای برسی
فقط تراوشات ذهنی تو فقط توی همون تاپیک گفتگو بنویس این جوری کم کم تمام تاپیک ها میشه تراوشات ذهن جنابعالی

فقط تراوشات ذهنی تو فقط توی همون تاپیک گفتگو بنویس این جوری کم کم تمام تاپیک ها میشه تراوشات ذهن جنابعالی

حسرت نبرم به خواب آن مرداب
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
- DARKENERGY
نام: Melina
محل اقامت: krj_teh
سپاس: 4145
- rohamavation
تولدت مبارک خانم دکتر و مدیر محترم سایت علمی hupaa! ما خیلی تیم خوبی هستیم: من پسر باهوشی هستم. اما من شما و اعضای انجمن را ناراحت کردم وشما مدیری هستید که زحمت کشیده اید. هرگز به دیگران نگویید چگونه کاری را انجام دهند. به آنها بگویید چه کاری انجام دهند و آنها شما را با نبوغ خود شگفت زده خواهند کرد. شما کارهای شگفت انگیزی انجام می دهید. این تعهدی است که همه ما آن را دوست داریم. شما الان 32 ساله هستید. و شما 11 سال از من بزرگتر هستید. بنابراین من به عنوان یک فردکوچکتر، تولد شما را صمیمانه تبریک می گویم و می خواهم اخبار جذاب و همچنین تحولی که به دنبال آن هستید را ببینیم و بشنویم.happy birthday ms. doctor and honorable manager of hupaa scientific site! we are such a good team:i am an intelligent boy. but i upset you and the members of the forum and you are a manager with a hard work. never tell others how to do something. tell them what to do and they will surprise you with their genius. you do amazing things. this is a commitment that we all love. you are 32 years old now. and you are 11 years older than me. So as a younger i sincerely congratulate you on your birthday and i want to see and hear the fascinating news of the community as well as the revolutionary evolution you are looking for.

- DARKENERGY
تششششکر و درود فراوان رهام جانrohamavation نوشته شده: ↑شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۲ - ۰۹:۴۸تولدت مبارک خانم دکتر و مدیر محترم سایت علمی hupaa! ما خیلی تیم خوبی هستیم: من پسر باهوشی هستم. اما من شما و اعضای انجمن را ناراحت کردم وشما مدیری هستید که زحمت کشیده اید. هرگز به دیگران نگویید چگونه کاری را انجام دهند. به آنها بگویید چه کاری انجام دهند و آنها شما را با نبوغ خود شگفت زده خواهند کرد. شما کارهای شگفت انگیزی انجام می دهید. این تعهدی است که همه ما آن را دوست داریم. شما الان 32 ساله هستید. و شما 11 سال از من بزرگتر هستید. بنابراین من به عنوان یک فردکوچکتر، تولد شما را صمیمانه تبریک می گویم و می خواهم اخبار جذاب و همچنین تحولی که به دنبال آن هستید را ببینیم و بشنویم.happy birthday ms. doctor and honorable manager of hupaa scientific site! we are such a good team:i am an intelligent boy. but i upset you and the members of the forum and you are a manager with a hard work. never tell others how to do something. tell them what to do and they will surprise you with their genius. you do amazing things. this is a commitment that we all love. you are 32 years old now. and you are 11 years older than me. So as a younger i sincerely congratulate you on your birthday and i want to see and hear the fascinating news of the community as well as the revolutionary evolution you are looking for.
ممنون از محبتت

-
نام: Alborz Omidi sh
محل اقامت: In milky way galaxy
سپاس: 42
خانم مدیر تولدت مبارک .
آذر ماهی با وفا خوب هستی و هم با صفا
آذر ماهی با وفا خوب هستی و هم با صفا

اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو
با او همگام شو

- DARKENERGY
سپاس فراوان

- DARKENERGY
خیلی ممنون از محبتی که دارین، لطف کردین

ملینا خانم منم تولدتو تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو برات دارم

حسرت نبرم به خواب آن مرداب
- DARKENERGY
سپااااس بیکران از لطف و محبت شما، ببخشین من خیلی درگیرم، پوزش بابت تاخیر در جواب