گفتگو
- You-See
نام: U30
محل اقامت: تهران
سپاس: 780
Re: گفتگو
یعنی واقعا متوجه مطلب من نشدی؟
بعد نشستی شصت خط که اصلا کامل نخوندمشون نوشتی که از رو همون چند خطی هم که خوندم دیدم بی ربطه
آی کیوت بالاست ولی ای کیوت معمولی پسرم
بعد نشستی شصت خط که اصلا کامل نخوندمشون نوشتی که از رو همون چند خطی هم که خوندم دیدم بی ربطه
آی کیوت بالاست ولی ای کیوت معمولی پسرم
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
- M_J1364@yahoo.com
نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی
سپاس: 508
ببخشید دیر جواب دادم. نمی تونستم لاگین کنم، اکانتم یه مشکلی پیدا کرده بود که آقای عارفی زحمت کشیدن مشکلو برطرف کردن. از امیر جون هم باید تشکر کنم که پیگیری کردن.*شارش* نوشته شده: ↑سهشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۶ - ۲۰:۴۷سلام محمدM_J1364@yahoo.com نوشته شده: ↑یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۷ - ۱۱:۵۱بچه ها کسی می دونه چطوری میشه از خارج به ایران پول فرستاد؟مثلاً فرض کنید یکی از فامیلاتون توی فرانسه ست و می خواد 100 یورو بفرسته ایران براتون. چطوری باید این کارو از طریق صرافی انجام داد؟ یکی از فامیلامون می گه که کافیه من شماره حسابِ بانکیمو براش بفرستمو و اون از طریق یه صرافی توی مثلاً اینگیلیس برام پولو یه راست می فرسته به حسابم. من شک دارم که این کار به این راحتیا باشه. آیا نباید خودم با یه صرافی توی ایران هماهنگ کنم یا مدارکی بهشون ارائه بدم؟
راستش بگو ببینم مخ کیو زدی![]()

نه بابا، مُخ کسیو نزدم!

- rohamavation
نام: roham hesami radرهام حسامی راد
محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2
سپاس: 4628
خدا ببخشه جناب گربه زبادی Civet چند وقتی تشریف نداشتین گفتیم حتما از خارج پوند و دلارحواله شده و الانم حتما در حال گرفتم ویزا و اقامت در کانادا هستید.
در هر حال که جویای احوال هستیم دست مارو بگیرین چون من همون تونستم مخ پریسا رو بزنم یا اون مخ منو زده بیشتر در توانم نیست .اینکار واقعا به افراد با تجربه و بزرگ نیاز دارد خوب سن سالی از شماها گذشته تجربه دارین و چند پیرهن به قول مادر بزرگم بیشتر پاره کردین ..
در هر صورت در زندگی موفق باشید .
در هر حال که جویای احوال هستیم دست مارو بگیرین چون من همون تونستم مخ پریسا رو بزنم یا اون مخ منو زده بیشتر در توانم نیست .اینکار واقعا به افراد با تجربه و بزرگ نیاز دارد خوب سن سالی از شماها گذشته تجربه دارین و چند پیرهن به قول مادر بزرگم بیشتر پاره کردین ..

- M_J1364@yahoo.com
نه رهام جان همین جام، جایی نرفتم. یه خرده درگیر کتاب و مقاله هامم.rohamavation نوشته شده: ↑دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ - ۱۵:۳۱خدا ببخشه جناب گربه زبادی Civet چند وقتی تشریف نداشتین گفتیم حتما از خارج پوند و دلارحواله شده و الانم حتما در حال گرفتم ویزا و اقامت در کانادا هستید.
والّا من خودم توی این زمینه تجربه ی زیادی ندارم، یکی باید به خودم یاد بده!

- rohamavation
سلام دوست خوبم پیدا کردنش تجربه زیادی نمیخوادیک تیپ میزنی میری پارک یا بلوار مثل اندرزگو چهارراه فرمانیه و پارک سنبل البته مواظب باش یهو نگه بریم ارتمیس پوستت کنده میشه خلاصه بسته به محلتون بعد قرار تو کافه و یک دعوت و یکم هم دوستدارم وتمومه البته دخترش خیلی مهمه و باید مواظب باشی تو دام نیفتی من تو مشهد - بام هفت تیر مشهد پله کان بابا کوهی مشهد-اینجاهم هست ولی من همون پریسا دارم کافیه دوستانم دارن چه خود دانشگاه یا بیرون

- M_J1364@yahoo.com
خب، ماشالّا راه افتادیا!rohamavation نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۱۴ - ۱۶:۵۶سلام دوست خوبم پیدا کردنش تجربه زیادی نمیخوادیک تیپ میزنی میری پارک یا بلوار مثل اندرزگو چهارراه فرمانیه و پارک سنبل البته مواظب باش یهو نگه بریم ارتمیس پوستت کنده میشه خلاصه بسته به محلتون بعد قرار تو کافه و یک دعوت و یکم هم دوستدارم وتمومه البته دخترش خیلی مهمه و باید مواظب باشی تو دام نیفتی من تو مشهد - بام هفت تیر مشهد پله کان بابا کوهی مشهد-اینجاهم هست ولی من همون پریسا دارم کافیه دوستانم دارن چه خود دانشگاه یا بیرون

فرنیای ذلیلمُرده بهمون پا نداد، ما هم خودمونو به خدا سپُردیم!

- rohamavation
بحث شما برای ازدواج هست فرق داره من واسه دوستی .اینکه به مدل گوشی و لباس پافشاری میکنید اگر دارین نمیخرین همچی به نظرم خوب نیست نمیگم اسراف کنید .ولی تا حد ممکن با علایق اون یکی باشین .اگه از همه نظر خوبه مبارکتون باشه من هم دعوت کنید عروسیتون .با وجود انکه نیستم ارزوی موفقیت و زندگی شادی میکنم.من بر خلاف شما روی مدل گوشی و لباس و خریدش پافشاری میکنم ولی خوب خونواده نمیدن میگن همون 11 پرو کافیته .لباس هم هر دو ماه سه ماه یک دست میخرم .بر عکس پریسا زیاد علاقه نداره همون تیپ ساده .با وجود انکه وضعشون هم خوبه .بحرحال من ماه اینده میرم .نمیدونم چطور از پریسا دل بکنم .خیلی بهش علاقه دارم .نه که بگم زنم بشه هنوز زوده .ولی یک جورایی بهش علاقه دارم .الان میبینم به عمه ام مثل مامان ابجی وابسطه شدم چون خونشون هستم . یا دوستانم یا محلمون .خونمون بخدا برام سخته قبلش تو پوست خودم نبودم میرم خارج الان نه که نخوام خیلی هم میخوام برم چون خونواده با من هستند و بعدش موقعیت بهتری برای تحصیل دارم که اصل همونه .اینده و تحصیلات من .ولی نمیدونم با دل کندن و وابستگی به پریسا رو چیکار کنم .

- M_J1364@yahoo.com
- rohamavation
دوست خوبم نیاز و خرید هیچ اشکالی نداره .شما ماشینت کهنه شده میخوای جدید بگیری یا خرید گوشی مدل بالاتر که نیازاتو برطرف کنه ومثل من لپ تاپ بهتر و با مشخصات بالاتر و یا لباسی که ساده و شیک باشه اشکالش چیه .نمیگم اسراف ولی خوب وقتی هست میخری اشکالش چیه .من کلا اونطوری فکر نمیکنم پیروی از مُدهای امروزی، عمدتاً یعنی پیروی از توده ی گمراه مردم، که نشانه ی فرزانگی نیست.مد اگر مدهای مثل لباسهای پاره . یا تیپهای عجیب غریب منم بدم میاد .وگرنه روی خونواده هم فشار بیاری اینم زشته . مد روز بودن هیچ اشکالی نداره .اراستگی خیلی هم خوبه .خودم خیلی معمولی لباس میپوشم یا مدل مو میزنم .ولی تمیز و آراسته .هر جایی بسته به موقعیتش .من مجلس ختم کلا بدم میاد مجبور بشم یک شلوار پارچه ای و پیراهن مشکی .عروسی یا مهمونی خوب شلوار جین و پیراهن رنگ روشن یا تی شرت .از کراوات کت شلوار بدم میاد .

- You-See
نام: U30
سپاس: 780
پیام های خصوصی الانتم ده سال بعد ببینی همین حس رو داری خخخ 

دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
سلام سلطان
نه دیگه خدا رو شکر دیگه پیام خصوصی دریافت نمی کنم

چی بود اون موقع هی دعوا می شد می رفتم ملت رو اروم می کردم

درون سینه هر آدمی یک خاورمیانه پنهان است.
پر از شر، شور، شراب، خدا، گناه، صلح، گُل، گلوله
ضمن این که چرا به رهام می گید این شکلی ترجمه می کنی
حاجی متن رو کپی می کنه با گوگل ترنسلیت ترجمه می کنه تحویلتون می ده
واضحه حتی اگر بعضی وقتا نخونید
حاجی متن رو کپی می کنه با گوگل ترنسلیت ترجمه می کنه تحویلتون می ده

واضحه حتی اگر بعضی وقتا نخونید

درون سینه هر آدمی یک خاورمیانه پنهان است.
- M_J1364@yahoo.com
ببین، مُد، یه جور تقلید کورکورانه رو توی درون خودش داره. به این "مُد" باید یه خرده وسیع تر نگاه کنی. نه فقط توی پوشش و موبایل، بلکه امروزه درس خوندن به روش آکادمیک و نوع تفریحات فردی و اجتماعی هم تابعی از مُد شده. مُد به ذهن تو جهت خاصی می ده که در اغلب موارد چیز خوبی نیست. در واقع، پیروی از مُد مانع از این میشه که ذهنت به صورت آزادانه به سمتی حرکت کنه که "حقیقت" یا "جُستنِ حقیقت" تمایل داره ذهنت رو به اون سمتِ ویژه سوق بده. سعی کن همیشه حداقل یه مقداری نسبت به مُد عُصیان داشته باشی تا مانع از عادت کردنِ ذهنت به یه شیوه ی خاص بشی و اجازه بدی ذهنت مثل یه بچه ی کنجکاو به هر سمتی که تمایل داره تو رو بِبَره، فقط در اینصورته که می تونی با دنیاها و ایده های جدید آشنا بشی.rohamavation نوشته شده: ↑سهشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴۶دوست خوبم نیاز و خرید هیچ اشکالی نداره .شما ماشینت کهنه شده میخوای جدید بگیری یا خرید گوشی مدل بالاتر که نیازاتو برطرف کنه ومثل من لپ تاپ بهتر و با مشخصات بالاتر و یا لباسی که ساده و شیک باشه اشکالش چیه .نمیگم اسراف ولی خوب وقتی هست میخری اشکالش چیه .من کلا اونطوری فکر نمیکنم پیروی از مُدهای امروزی، عمدتاً یعنی پیروی از توده ی گمراه مردم، که نشانه ی فرزانگی نیست.مد اگر مدهای مثل لباسهای پاره . یا تیپهای عجیب غریب منم بدم میاد .وگرنه روی خونواده هم فشار بیاری اینم زشته . مد روز بودن هیچ اشکالی نداره .اراستگی خیلی هم خوبه .خودم خیلی معمولی لباس میپوشم یا مدل مو میزنم .ولی تمیز و آراسته .هر جایی بسته به موقعیتش .من مجلس ختم کلا بدم میاد مجبور بشم یک شلوار پارچه ای و پیراهن مشکی .عروسی یا مهمونی خوب شلوار جین و پیراهن رنگ روشن یا تی شرت .از کراوات کت شلوار بدم میاد .
نمی گم آراسته نباش. تو می تونی هم ظاهر مرتبی داشته باشی و هم معمولی باشی. اگه فکر می کنی تأمینِ این این آراستگی (مثلاً ماهانه یا سالانه) منوط به صرف هزینه های زیادیه، فکر می کنم که باید توی طرز فکر خودت تجدید نظر کنی!
ذلیلمُرده! تو کجا یهویی غیبت زد؟! نکنه سرت با یکی دیگه گرمه!