آیا بعد از مرگ انشتین .... واقعا مغزشو بیرون آوردن؟؟؟؟؟؟

آیا بعد از مرگ انشتین .... واقعا مغزشو بیرون آوردن؟؟؟؟؟؟

پستتوسط Connor در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:11

سلام دوستان....
این مطلب رو شما هم شنیدید؟؟؟؟
راستش من یه جا خوندم مغزش رو برای بررسی در اختیار دانشمندان نبوغ قرار دادن....!!!!!
و چشم هاشو هم برای یادگاری در آوردن!!!!!!!!!!!!!
smile024 smile024 smile024 smile024 smile024
اینه مزد باهوش بودن؟؟؟؟؟؟ smile054 smile054 smile037 smile024
Connor Doyle

فیزیک ، کوچکترین چیز ها و بزرگترین چیز ها ست ... نیست؟
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 16:54

پستتوسط radical در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:17

درود
من که نشنیدم و به نظرم دروغه
اگه کسی چیزی می دونه بگه
مدتی است از سمت سرپرستی تالار فلسفه و متافیزیک استعفا دادم و هیچ گونه مسئولیتی در قبال تاپیک های ایجاد شده و مطالب این تالار به عهده ندارم

بدرود تا باز گشایی تالار فلسفه و متافیزیک

رادیکال=طرفدار اصلاحات اساسی
نماد کاربر
سرپرست تالار فلسفه و متافیزیک

تاريخ عضويت: چهارشنبه 2 خرداد 1386 - 16:31

پستتوسط A_E در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:30

هو مومن
من هم يه چيزايي شنيدم چيز جالب اينه كه ميگن خطوطي كه رو مغز انسان هاي عادي خاليه براي اينشتين پر شده بوده. يعني سطح مغزش صاف بوده. البته هيچ تضميني براي صحت اين حرفا ندارم. فقط در حد شنيدن بوده.
يا حق
اگر تنهاترين تنهايان شوم باز هم خدا هست او جانشين تمام نداشته هاي من است. دكتر شريعتي
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: شنبه 31 شهريور 1386 - 16:40

پستتوسط Connor در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:40

A_E عزيز...
برعكس! من شنيدم بعد از اين كه مغزشو با مغز يه آدم احمق عقب افتاده مقايسه كردن هيچ تفاوتي نداشته!!!!!
دوستان باور كنيد قصد من مسخره كردن نيست !!! قسم مي خورم بعد از شنيدن اين موضوع واقعا هول كردم!!!!
Connor Doyle

نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط physicslink در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:46

سلام دوستان.
من شنيدم كه مغزشو در آوردن و تو موزس.
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: شنبه 31 شهريور 1386 - 07:12

پستتوسط Connor در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 16:52

physicslink عزيز:
موزه!!!!!!!!!!!!! كدوم موزه!!!!!!!! كجا؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بيخيال.... فكر نمي كردم ديگه اينقد باورنكردني شه....
Connor Doyle

نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط physicslink در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 17:00

معمای مغز انیشتن

در زمینه اسرار نبوغ انیشتن تا کنون کار های جالب توجهی انجام شده است که پاره ای از این کارها در زمان زندگی او و تعدادی در زمان بعد از مرگ او انجام گرفته است. برای مثال انجام انواع ازمایشات مربوط به علکرد الکتریکی مغز وی(به وسیله کرفتن نوار مغزی ابتدایی ) از این جمله محسوب می شوند.
اما بعد از مرگ وی شخصی به نام دکتر هاروی با عمل جراحی مغز وی را از جمجمه اش خارج و در محلی نگهداری کرد. هر چند این عمل به صورت مخفیانه و غیرقانونی انجام گرفت و بعدها مشکلات زیادی برای او به وجود اورد اما امکان مطالعات بعدی بر روی مغز انیشتن را امکان پذیر کرد.متن زیر ترجمه نوشته ایست که توسط دکتر marian diamond به قلم تحریر د رامده و شرح یکی از این آزمایشات بر مغز انیشتن است:
هیجان کشف کردن مسری است.یافته های جدید اغوا کننده و بدون توقف ما را راهنمایی می کنند.اما چه عاملی باعث شد من مطالعه بر روی نسبت glial cells به neuron را در مغز انیشتن آغاز کنم؟ جواب این مسئله را در یک گزاره ساده نمی توان یافت. بلکه بر پایه سال ها کار و مطالعه اثرات محیط بر اناتومی مغز بنا شده است.
بازسازی سری اتفاقاتی که منجر به یافتن تعداد نهایی سلول ها می شود یک کار سخت و طاقت فرسا بود اما با وجود تمام این سختی ها عوامل زیادی بودند که ما را در راه تحقق این هدف یاری کردند. که عبارتند از:
1- همکاری با یک پروفسور(gerhald von bonin) در حدود 25 سال پیش
2- نتایج یک تحقیق که نشان می داد در مغز موش هایی که در محیط غنی زندگی می کنند ، در مقایسه با مغز موش هایی که در محیط فقیرتر زندگی می کنند تعداد glial cells به ازای هر neuron بیشتر است.
3- عکسی از مجله science که جعبه ای مقوایی را نشان می داد که در داخل یک میز تعبیه شده بود و در درون ان مغز انیشتن نگهداری می شد.
4- در یک بعد از ظهر آرام که به نظر می رسید همه مشغول کاری باشند من آنقدر وقت آزاد داشتم که بتوانم در مورد مسائل بالا فکر کنم.
5- استفاده از فناوری های عالی و بررسی های آماری
این ها همه باعث شد تا من به همان سادگی که که هم اکنون یک نفر می تواند محاسبه کند که 1+2+3+4 چند می شود تفاوت بین نسبت glial cells و neurons را در مغز انیشتن را در مقایسه با نمونه های گرفته شده از مغز چند فرد دیگر نیز قابل مقایسه است.حال هرکدام از قسمت های معادله بالا را بیشتر شرح می دهم.
1- یک روز در آزمایشگاه مطالعاتی پروفسور von bonin این موضوع را بیان کرد که فکر می کنمinferior parietal cortex از prefrontal cortex توسعه بیشتری پیدا کرده است. و از انجا که شمار glial cells نسبت به neuron هم زمان با پیشرفت و بالا رفتن در درخت philogenetic افزایش می یابد. این طور در نظر گرفتیم که هر چه یک ناحیه توسعه یافته تر باشد باید نسبت glial cells به neurons هم بیشتر باشد.
سپس از مغزهای نگه داشته شده 11 مرد، یک سری نمونه به اندازه بلور شکر از prefrontal cortex و inferior parietal cortex سمت راست و چپ مغز برداشتیم. یعنی 44 نمونه،نسبت glial cells به neurons نشان داد که در prefrontal cortex تعداد glial cells به ازای هر neuron در مقایسه با inferior Parietal lob بیشتر است. به این ترتیب یک نسبتglial cellsبه neuron را بر اساس اطلاعات علمی به دست آوردیم.
2- در حدود دهه 1960 میلادی کارشناسان و متخصصان ازمایشگاه چوزف التمن در پوردو و ما، فهمیدیم در cerebral cortex از مغز موشهایی که در محیط زیست غنی زندگی می کنند تعداد glial cells به neurons” فعال “cortex در مقایسه با مغز موش هایی که در محیط فقیرتر زندگی می کنند بیشتر است.
نورون های فعال cortex احتیاج به سلول های حمایتی glial cells دارند. و در ضمن باید توجه داشت که شمار نورون ها بعد از تولد زیاد نمی شوند در حالی که تعداد glial cells زیاد می شود.
3- تعدادی از دانشجویان عکس جعبه مغز انیشتین را از مجلهscience بریده و به دیوار ازمایشگاه نسب کردند زیر نویس مشخص می کرد که این مغزدر کانزاز نگه داری می شود.
4- یک روز که من در دفتر کار همسرم در UCLA نشسته بودم با خود فکر کردم که ایا می توان فقط4 قطعه ازمغز انیشتین که قابل مقایسه نمونه های خودم در ازمایشگاه باشد را بدست اورم.پس گوشی تلفن را برداشتم و با دانشگاه کانزاز( بخش ANOTAMY) تماس گرفتم و مطلع شدم که مغز انیشتین در اختیار tomas harvey درweston است . بعد از 3 سال مذاکرات تلفنی که هر 6 ماه 1 بار انجام می شد سرانجام من 4 قطعه لازم را دریافت کردم
5- به کمک 1 تکنسین عالی و یک کارشناس امار(یک دانشمند به ندرت به تنهایی کار می کند) ما متوجه شدیم که در مغز انیشتن و در هر 4 قطعه ازمایش شده در مقایسه با همان قطعات از مغز 11 مرد دیگر، تعداد glial cellبه neuron بیشتری وجود دارد و فقط در left parietal lob ان این نسبت به طور مشخصی بیشتر بود.اگر چه این تفاوت به طور غیر معمول بیشتر بود اما ما فقط یک انیشتن داشتیم که با 11 مرد دیگرمان مقایسه کنیم.وگرنه اگر ما 11 انیشتن داشتیم این یافته قابل اعتمادتر می شد. به هر حال این مطالعه اولین قدم در این راه بود که تا بحال کسی بر نداشته بود.

منبع: http://www.govashir.com/medicine/archives/001770.html
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط physicslink در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 17:03

نتايج شگفت‌انگيز شكافتن مغز مردان و زنان

آنان كشف كردند كه يك قسمت از مغز انيشتن كه مرتبط با استدلالات رياضي است، 15 درصد پهن‌تر از ديگر مغزهاي معمولي است. معمولا مغز همه انسان‌ها، دو قسمت كاملا جداگانه دارد، حال آن‌كه مغز انيشتن به نظر يك شبكه مي‌رسد كه سيناپس‌هاي اين قسمت بسيار متراكم بوده‌اند
تصوير
توماس هاروي» به مدت چهل سال نگهبان مشهورترين مغز قرن بيستم بوده است. «ساندرا ويتلسون» هم از اساتيد دانشگاه «مك‌مستر اونتاريو»ي كانادا، تحقيقاتي را روي مغز انسان آغاز كردند تا بتوانند به نتايج بزرگي دست يابند

به گزارش سرويس بين‌الملل «بازتاب»، ويتلسون كه از سال 1997 راجع به مغز انسان تحقيق مي‌كند، در سال 1987 توانست، رضايت 120 مرد و زن را براي اهداي مغزشان بعد از مرگ جلب كند.
بر پايه تحقيقات وي، هيچ‌كدام از مغزها با هم مشابه نبوده‌اند. او به دنبال رابطه شكل ظاهري و توانايي‌هاي ذهني و همچنين مقايسه راست‌دستان و چپ‌دستان بود. وي از راه‌هاي ساده‌اي چون اندازه‌گيري مغز، وزن كردن آن، شمارش سلول‌ها و... استفاده كرده است

ويتلسون مي‌گويد: ما به هيچ وجه به دنبال تأثير جنسيت بر مغز نبوديم، اما سرانجام متوجه شديم كه اين امر اختلاف بزرگي را ايجاد مي‌كند

به نظر وي، شكل مغز بر اساس جنسيت صورت مي‌گيرد. مغز زن‌ها و مردها از هم بهتر يا بدتر نيستند، اما از جوانبي متفاوتند و كسي نمي‌داند كه چگونه اين تفاوت‌هاي عصبي، باعث ايجاد تفكرات و رفتارهاي متفاوت شده و بر واقع‌گرايي، تجزيه و تحليل اطلاعات، قضاوت‌ها و رفتار اجتماعي تأثير مي‌گذارد

براي مثال، مغز زنان به نظر سريع‌تر از مردان مي‌رسد. در مقابل، سلول‌هاي خاكستري مغز مردان بيشتر از زنان است. چين‌خوردگي‌هاي مغز زنان بسيار پيچيده‌تر و زيادتر است كه شامل ساختارهاي عصبي پيچيده‌تري در درونش است. مردان و زنان از قسمت‌هاي متفاوتي از مغز براي يادآوري خاطرات، احساسات عاطفي، تشخيص اشكال، حل مشكلات و تصميم‌گيري استفاده مي‌كنند

تحقيقات نشان داده است كه كوچك يا بزرگ بودن ساختارهاي عصبي، بر اساس راست يا چپ دست بودن مردان متفاوت است، اما در زنان تقريبا به يك اندازه است.
نرون‌هاي سطح مغز (كورتكس) در زنان به هم نزديك‌تر است و باعث شده تعداد اين ساختارها در مغز زنان 12 درصد بيشتر از مردان باشد؛ اين امر توجيه‌كننده سطح مساوي هوش زنان و مردان به رغم تفاوت در اندازه آنهاست

كارشناسان انستيتو مغز مسكو اعلام كرده‌اند كه وزن مغز «ولادمير لنين»، رهبر سابق اتحاد شوروي، حدود 3 پوند، مغز «ايوان تورگينف»، حدود 4/4 پوند و مغز «آناتول فرانس» هجونويس 1/2 پوند بوده است. اين در حالي است كه بنا بر گفته مقامات بيمارستان «پرينستون» كانادا، مغز «انيشتن» حدود 7/2 پوند وزن داشته كه كمتر از ميانگين معمول براي مردان است

آمار از مغز انيشتن همچنان مجهول باقي ماند تا در سال 1985 «ماريون داياموند» كشف كرد كه سلول‌هاي مغز اين فيزيكدان داراي سلول‌هاي فعال بيشتري بوده و سلول‌هاي عصبي بهتر از يازده مغز ديگر پرورش مي‌داده است. اين سلول‌هاي غيرمعمول مغزي در محلي قرار داشتند كه با مهارت‌هاي رياضياتي و يادگيري زبان مرتبط بوده است

ويتلسون كه به همراه هاروي از سال 1995 بر مغز انيشتن تحقيق كرده‌اند، مي‌گويند: اين مسئله نشان مي‌دهد كه اندازه مغز در مردان نمي‌تواند فاكتور اساسي در ميزان هوش آنان باشد
تصوير
آنان بخش‌‌هاي مختلف مغز انيشتن را با مغزهاي موجود در مجموعه خود تطبيق داده و كشف كردند كه يك قسمت از مغز انيشتن كه مرتبط با استدلالات رياضي است، 15 درصد پهن‌تر از ديگر مغزهاي معمولي است. همچنين كشف كردند كه اين بخش مغز، فاقد شكافي است كه در ساير مغزها موجود است. معمولا مغز همه انسان‌ها، دو قسمت كاملا جداگانه دارد، حال آن‌كه مغز انيشتن به نظر يك شبكه مي‌رسد كه سيناپس‌هاي اين قسمت بسيار متراكم بوده‌اند

وي مي‌گويد: شايد اين امر يكي از مهم‌ترين دلايل برجستگي هوشي وي بوده است. به هر حال از هر يك ميليارد نفر، يك نفر چنين مغزي دارد.
بر پايه تحقيقات آنان، تفاوت در اندازه قسمتي مخصوص از مغز باعث تغيير در تست هوش است، اما تنها در زنان و حافظه نيز بسته به ميزان تراكم نرون‌هاست، اما تنها در مردها. با افزايش سن، حجم مغز نيز افزايش پيدا مي‌كند اما تنها در مردان و به ندرت اين امر در زنان ديده مي‌شود

منبع: http://cph-theory.persiangig.com/L302-m ... nstein.htm
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط Connor در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 17:12

physicslink عزيز متشكرم....
پس فقط در نياوردن....تيكه تيكه هم كردن.....
و جايگاه اين مغز پر بار الان كجاس؟؟؟؟؟
در مورد چشم هاي انشتين چي؟؟؟؟؟ اون ها كه ديگه به درد نمي خوردن!!!! چرا درآوردن؟؟؟؟براي يادگاري!!!!!!؟؟؟؟؟؟
Connor Doyle

نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط radical در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 17:26

physicslink smile072 جان ممنون smile072
مدتی است از سمت سرپرستی تالار فلسفه و متافیزیک استعفا دادم و هیچ گونه مسئولیتی در قبال تاپیک های ایجاد شده و مطالب این تالار به عهده ندارم

بدرود تا باز گشایی تالار فلسفه و متافیزیک

رادیکال=طرفدار اصلاحات اساسی
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 2 خرداد 1386 - 16:31

پستتوسط Retin_69 در چهارشنبه 23 آبان 1386 - 23:55

انيشتين باهوش ترين نبوده !
من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز
لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 - 22:25

پستتوسط سيلارد در پنجشنبه 24 آبان 1386 - 01:57

با سلام
منم يه چيزايي شنيدم اما نه به كاملي جناب فيزيكس لينك
من شنيدم چون بر اساس ايين يهوديت ميخواستن جنازه البرت اينشتين رو بسوزونن (مگه يهوديا بعد از مرگ جنازشون رو ميسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟) يه دكتر مغزش رو ميدزده و شنيدم كه مغز البرت اينشتين يه غشا بيشتر از مردم عادي داشته
البته هيچ كدوم از ايناي كه گفتم معتبر نيست

استاد ريتن نوشته اند :
انيشتين باهوش ترين نبوده !

اره به نظر من سيلارد از اون باهوش تر بوده smile050
smile039 smile039 smile039 smile039 smile039 smile039 smile039
smile058 smile058 smile058 smile058 smile058 smile058 smile058 smile058 smile058
نه بابا smile078 خودم رو نگفتم سيلارد رو ميگم smile039
من برگشتم
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 آبان 1386 - 00:08

پستتوسط MARSA در پنجشنبه 24 آبان 1386 - 13:07

باور كردن اين بحث = يك منبع معتبر انگليسي
همه ي دوستان به بخش هواشناسي رفته و به درخواست بنده جواب دهند.(خواهش ميكنم).
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه 9 خرداد 1386 - 18:19

پستتوسط Connor در سه شنبه 29 آبان 1386 - 09:14

كسي جايي نديده؟؟؟؟
MARSA عزيز شما خودت منبعي جيزي؟؟؟؟
Connor Doyle

نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط زيتون در سه شنبه 29 آبان 1386 - 09:31

من هم شنيدم مغزش رو در اوردن حالا قانوني يا غير قانونيش رو نمي دونم .
اما ميگن خطوط روي مغز اون خيلي پيچيده تره .
smile019
زيتون

بعدي

بازگشت به پرسش و پاسخ

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان