امكان تحصيل همزمان

امكان تحصيل همزمان

پستتوسط wx در جمعه 16 شهريور 1386 - 22:55

سلام
ببينم كسي ميدونه كه آيا ميشه در يك زمان هم در دانشگاه دولتي تحصيل كرد و هم پيام نور؟
و آيا واقعا مدرك پيام نور ارزش داره؟
ممنون
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 01:14

پستتوسط a.gh.n در جمعه 16 شهريور 1386 - 23:22

نه. نمی شه.
پیام نور هم خودت فکر کن دیگه. به نظرت مدرکی که به 70000 نفر سالانه می دن ارزشی داره؟!
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه 13 آذر 1385 - 22:14

Re: امكان تحصيل همزمان

پستتوسط محمد نيك در جمعه 16 شهريور 1386 - 23:25

فکر کنم المپیادی ها بتوانند
I don't know the key to success ,but the key to failure is trying to please every body
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 - 22:39

پستتوسط wx در شنبه 17 شهريور 1386 - 12:16

من خودم تو كنكور مجاز شدم.8 هزار تومن به آموزش پرورش منطقه دادم تا مثلا تو تعيين رشته كمكم كنن.يه ليست از رشته هايي رو كه شانس قبوليشونو داشتم بهم دادن.منم يه سري انتخاب كردم .
ديروز با هزار ذوق و شوق رفتم تو سايت سازمان سنجش نتيجه رو ببينم ولي حتي يكيشونم قبول نشده بودم.الان اصلا نميدونم ديگه مي خوام چيكار كنم.باورم نميشه. نميدونيد چه حالي دارم
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 01:14

پستتوسط عطيه محمدي در شنبه 17 شهريور 1386 - 18:08

به نام خدا

من ميدونم كه اگر كسي المپيادي يا رتبه ي برتر كنكور باشه مي تونه . البته بعضي ها هم كه اين شرايط را ندارند يواشكي تو 2 رشته ادامه تحصيل همزمان مي دن . smile094
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: پنجشنبه 25 مرداد 1386 - 11:49

پستتوسط مهمان در شنبه 17 شهريور 1386 - 18:10

یواشکی رو منم شنیدم و البته دیدم!

اما برای ادم های عادی دانشگاه پلی تکنیک این امکان رو داره ... به شرطی که معدلت خوب باشه .
مهمان

پستتوسط مهمان در شنبه 17 شهريور 1386 - 22:58

ببخشيد من يه سوال ديگه هم دارم.امسال ميخوام كنكور تجربي شركت كنم ولي خودم رياضي خوندم تو دبيرستان.مي خواستم ببينم فرق كتاباش با كتاباي رشته رياضي چيه؟
منظورم اينه كه فقط بايد كتاباي زيست شناسي و زمين شناسي رو اصافه بخونم؟اين كتابا كلا چندتاست؟حسابان و فيزيك و شيميش چه فرقي با رياضيا داره؟
ممنون ميشم جواب بدين.
مهمان

پستتوسط omid h در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 11:36

اگر در دو ترم اول دانشگاه معدل بالايي داشته باشي مي تواني دران دانشگاه البته رشته اي پايين تر از سطح ودت بطور همزمان شركت كني كه تو در آن صورت مي تواني 27 واحد در هر ترم برداري.
و بايد خودت پيگير باشي و گرنه اگر زود نجنبي كسي به تو اين را نمي گويد.!!
كوروش صغير:
اينك سرزمين پدري من آنجا كه از گرما نتوان زيست و آنجا كه از سرما.

ايده ي اتوپياي بزرگ در پرتو اتحاد بين انسانها با اين روشهاي معروف، بسيار كهن است اما چرا يكبار آزمون براي خردمندان تاريخدان كافي نيست؟!
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: يكشنبه 27 خرداد 1386 - 16:10

پستتوسط شهبازي در دوشنبه 26 شهريور 1386 - 00:21

سلام جناب wx
بله يك دانشجو هم ميتواند در پيام نور درس بخونه هم در يك دانشگاه ديگه اما يك مقدار مشكله چون پيام نور از اسمش معلومه استاد مثل نور درس ميده و دانشجو خوب در مورد مسايل توجيه نميشه
اما اگر در يك ارگان يا سازمان دولتي كار ميكني يا قصد داري كار كني مدركش معتبره ولي همان طور كه گفتم بار علمي نداري
اين را هم بگم كه حتي ميشه همزمان در دانشگاه ازاد و دولتي درس خواند البته شيريني دانشگاه ازاد نبايد يادت بره
ولي اگه درس خوان هستي و معدلت بالا است ميتوني در دانشگاه دولتي دو رشته را همزمان با اجازه دانشگاه وبدون هيچ كنكور و امتحاني بخواني
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: سه شنبه 16 مرداد 1386 - 13:08

پستتوسط قلي در پنجشنبه 19 مهر 1386 - 12:51

ببينم كسي ميدونه كه آيا ميشه در يك زمان هم در دانشگاه دولتي تحصيل كرد و هم پيام نور؟ [
قلي

پستتوسط raham.b در پنجشنبه 19 مهر 1386 - 20:11

همان طور که دوستان گفتند میشه در دانشگاه پیام نور و آزاد یا دولتی تحصیل کرد ولی اگه کسی بخواد در هر دو رشته دولتی بخونه باید بگم تا اون جا که میدونم این امکان برای کسانی که در المپیاد مدال میارن یا در کنکور رتبه ی تک رقمی میارن و یا در خوارزمی مدال میارن میتونن این کار رو بکنن.
البته همان طور که دوستان گفتند امکان تحصیل در دورشته در دانشگاه دولتی می توناد با کسب معدل و موقعیت بسیار عالی هم فراهم شود.
حقیقت چیزی نیست جز اراده ی معطوف به قدرت
نماد کاربر
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: جمعه 6 مهر 1386 - 12:26

پستتوسط قرباني در جمعه 20 مهر 1386 - 02:09

همانطور كه دوستان گفتند امكان تحصيل همزمان جزبراي نفرات ممتاز كنكور والمپيادومعدل الف دانشگاه فراهم نيست البته در دانشگاههاي دولتي نمي شود
عزت ازآن توست ياكريم
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: جمعه 30 شهريور 1386 - 05:48

پستتوسط سفيدچاله در جمعه 20 مهر 1386 - 08:09

تحصيل در دو رشته يكي مثلا مهندسي و اون يكي حتما علوم پايه براي رتبه هاي كشوري زير 500 (شايد هم با شرط معدل) امكان پذيره.
خنده بر لب مي زنم تا كس نداند راز من
ور نه اين دنيا كه ما ديديم خنديدن نداشت
نماد کاربر
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: دوشنبه 26 شهريور 1386 - 08:17

پستتوسط مهمان در سه شنبه 20 آذر 1386 - 23:00

مثلا تو سربازي شهري ديگه اعزام ميشه حالا تكليف پيام نورش چي ميشه؟؟؟
مهمان

پستتوسط porfosor در جمعه 23 آذر 1386 - 20:45

كساني كه رتبه ي يك كشوري در كنكور مي اورند ميتوانند در دانشگاه محل تحصيلشان در دو رشته درس smile072 smile060 بخوانند
هزاران سال می گذرد و همچنان ماه بر فراز تخت جمشید ، گوشه ای از شکوه ایرانیان ، طلوع می کند.......
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: شنبه 3 آذر 1386 - 21:09

بعدي

بازگشت به پرسش و پاسخ

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان