سلام
ببينم كسي ميدونه كه آيا ميشه در يك زمان هم در دانشگاه دولتي تحصيل كرد و هم پيام نور؟
و آيا واقعا مدرك پيام نور ارزش داره؟
ممنون
امكان تحصيل همزمان
18 پست • صفحه 1 از 2 • 1, 2
امكان تحصيل همزمانسلام
ببينم كسي ميدونه كه آيا ميشه در يك زمان هم در دانشگاه دولتي تحصيل كرد و هم پيام نور؟ و آيا واقعا مدرك پيام نور ارزش داره؟ ممنون
Re: امكان تحصيل همزمانفکر کنم المپیادی ها بتوانند
I don't know the key to success ,but the key to failure is trying to please every body
من خودم تو كنكور مجاز شدم.8 هزار تومن به آموزش پرورش منطقه دادم تا مثلا تو تعيين رشته كمكم كنن.يه ليست از رشته هايي رو كه شانس قبوليشونو داشتم بهم دادن.منم يه سري انتخاب كردم .
ديروز با هزار ذوق و شوق رفتم تو سايت سازمان سنجش نتيجه رو ببينم ولي حتي يكيشونم قبول نشده بودم.الان اصلا نميدونم ديگه مي خوام چيكار كنم.باورم نميشه. نميدونيد چه حالي دارم
ببخشيد من يه سوال ديگه هم دارم.امسال ميخوام كنكور تجربي شركت كنم ولي خودم رياضي خوندم تو دبيرستان.مي خواستم ببينم فرق كتاباش با كتاباي رشته رياضي چيه؟
منظورم اينه كه فقط بايد كتاباي زيست شناسي و زمين شناسي رو اصافه بخونم؟اين كتابا كلا چندتاست؟حسابان و فيزيك و شيميش چه فرقي با رياضيا داره؟ ممنون ميشم جواب بدين.
سلام جناب wx
بله يك دانشجو هم ميتواند در پيام نور درس بخونه هم در يك دانشگاه ديگه اما يك مقدار مشكله چون پيام نور از اسمش معلومه استاد مثل نور درس ميده و دانشجو خوب در مورد مسايل توجيه نميشه اما اگر در يك ارگان يا سازمان دولتي كار ميكني يا قصد داري كار كني مدركش معتبره ولي همان طور كه گفتم بار علمي نداري اين را هم بگم كه حتي ميشه همزمان در دانشگاه ازاد و دولتي درس خواند البته شيريني دانشگاه ازاد نبايد يادت بره ولي اگه درس خوان هستي و معدلت بالا است ميتوني در دانشگاه دولتي دو رشته را همزمان با اجازه دانشگاه وبدون هيچ كنكور و امتحاني بخواني
همان طور که دوستان گفتند میشه در دانشگاه پیام نور و آزاد یا دولتی تحصیل کرد ولی اگه کسی بخواد در هر دو رشته دولتی بخونه باید بگم تا اون جا که میدونم این امکان برای کسانی که در المپیاد مدال میارن یا در کنکور رتبه ی تک رقمی میارن و یا در خوارزمی مدال میارن میتونن این کار رو بکنن.
البته همان طور که دوستان گفتند امکان تحصیل در دورشته در دانشگاه دولتی می توناد با کسب معدل و موقعیت بسیار عالی هم فراهم شود. حقیقت چیزی نیست جز اراده ی معطوف به قدرت
18 پست • صفحه 1 از 2 • 1, 2
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان | ||||||||||||||||||