edwardfurlong, خوشحالم دوباره تو رو با نام كاربريت مي بينم.efgh
نو ايده باشيد
کسی میتونه صفر مطلق رو توی این تالار تعریف کنه؟!؟
38 پست • صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
به نام خدا
سلام فكر كنم بازگشتت رو تبريك گفتم (هر چند كه هيچ جا نرفته بودي .تعداد پست هاي مهماني كه دادي از نصف بچه هاي هوپا تو اين مدت هم بيشتر بوده كه اين نشون ميده خوشبختانه دوست دار بحثي) خوب گفتي كه اين تعريف نيست خوب تعريف كن ؟ چرا اين تعريف نيست ؟ چرا كاربرد ؟تا جايي كه من يادمه همين رو مي گفتن . در ضمن فكر نمي كردم لازم باشه كه كلمه ي ذرات سازنده رو براي شما به كار ببرم ولي به هر حال تصحيح ميشه و ميگم انرژي دروني و حركت ذرات اجسام كه سحر666 عزيز هم توضيحاتي داد . خوب حالا شما هم تعريف خود را بگوييد ؟ و دليلي براي اشتباه در گفتار ما ؟ امير خان استادي مبارك!!!!! با تشكر من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند... کمرنگ
بازم به جایی رسیدیم که باید تعریف کنید.
ذره در اینجا یعنی چی و چه چیزایی رو شامل میشه؟ و این سوال:منظور از انرژی درونی چیه؟ ندارم به دل بیم از تازیان ......که از دیدشان دیده دارد زیان
که هم مار خوارندو هم سوسمار .....ندارند جنگی گه کار زار ------------------------------------------------------- از این مار خوار اهرمن چهرگان، ....ز د انائی و شرم، بی بهرگا ن، ازاین زاغساران بی آ ب و رنگ، ....نه هوش و نه دانش،نه نام و نه ننگ ------------------------------------------------------- زشیر شتر خوردن و سوسمار، .......عرب را به جائی رسیده است،کار، که تاج کیانی کند آرزو ......... تفو بر تو ای چرخ گردون تفو به نام خدا
سلام . در ابتدا يه معذرت بايد به شما بگم بابت تاپيك نسبيت و پيامد هاي ان .يه كم تند رفتم .عذر مي خوام .البته از لحنم نه از حرفم چون اخه شما هم همش طفره ميري. در اين مورد هم باز مشابه است شما فقط سوال مي پرسيد .خوب نظر خودتون رو هم بگيد . با تشكر من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند... کمرنگ
سوال میپرسم تا به تناقضی که خودم بهش رسیدم .باهم برسیم.
در تالار گفتمان vmrpcr هم داشتم همین کاررو میکردم ولی متاسفانه...... با چند تا سوال دیگه به تناقض مطلوب من میرسیم و من اونجا نظریه خودم رو میگم. ندارم به دل بیم از تازیان ......که از دیدشان دیده دارد زیان
که هم مار خوارندو هم سوسمار .....ندارند جنگی گه کار زار ------------------------------------------------------- از این مار خوار اهرمن چهرگان، ....ز د انائی و شرم، بی بهرگا ن، ازاین زاغساران بی آ ب و رنگ، ....نه هوش و نه دانش،نه نام و نه ننگ ------------------------------------------------------- زشیر شتر خوردن و سوسمار، .......عرب را به جائی رسیده است،کار، که تاج کیانی کند آرزو ......... تفو بر تو ای چرخ گردون تفو خوب؟
هنوز کسی نگفته منظور از ذره چیه؟ ندارم به دل بیم از تازیان ......که از دیدشان دیده دارد زیان
که هم مار خوارندو هم سوسمار .....ندارند جنگی گه کار زار ------------------------------------------------------- از این مار خوار اهرمن چهرگان، ....ز د انائی و شرم، بی بهرگا ن، ازاین زاغساران بی آ ب و رنگ، ....نه هوش و نه دانش،نه نام و نه ننگ ------------------------------------------------------- زشیر شتر خوردن و سوسمار، .......عرب را به جائی رسیده است،کار، که تاج کیانی کند آرزو ......... تفو بر تو ای چرخ گردون تفو با سلام به تمامي دوستان.
مبحث دوست داشتني رو شروع كرديد. صفر مطلق از لحاظ كلاسيكي مفهوم و تعريف كاملي ندارد. اين مفهوم در مكانيك كوانتومي به طور كامل توضيح داده شده. و از بسياري جنبه ها مورد بررسي قرار ميگيرد و بسيار حايز اهميت هست. لينك زير رو مطالعه كنيد. و بحث رو ادامه بديد. http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mava ... eck&Rand=0 اين نكته رو هم اضافه مي كنم كه از لحاظ ترموديناميكي رسيدن به صفر مطلق امكان پذير نيست. و حركت اتم ها به طور كامل متوقف نمي شود. با اين مخالفم:(در لينك مقاله!)
در صفر مطلق ، دستگاه در حالت پایه است، از اینرو نمیتواند به دستگاه دیگری انرژی انتقال دهد، دقیقا بدین سبب که تراز پایینتری وجود ندارد که بعد از ، از دست دادن انرژی به آن انتقال یابد. تراز پايين تر وجود دارد . خود هسته ميشه تراز پايين تر. هيچ دليلي نداره كه الكترون نتونه انرژي از دست بده و جذب هسته بشه . مشابه اين اتفاق در ستاره هاي نوتروني رخ ميده !
با توجه به مطالب بيان شده علم ترموديناميك ناقص است! ندارم به دل بیم از تازیان ......که از دیدشان دیده دارد زیان
که هم مار خوارندو هم سوسمار .....ندارند جنگی گه کار زار ------------------------------------------------------- از این مار خوار اهرمن چهرگان، ....ز د انائی و شرم، بی بهرگا ن، ازاین زاغساران بی آ ب و رنگ، ....نه هوش و نه دانش،نه نام و نه ننگ ------------------------------------------------------- زشیر شتر خوردن و سوسمار، .......عرب را به جائی رسیده است،کار، که تاج کیانی کند آرزو ......... تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
اين مطلب با اصل طرد پائولي و توزيع فرمي توجيه شده است.
منتظريم كه با اين اصل اين مشكل رو توجيه كنيد . و يا منابع پارسي داشته باشيد.
38 پست • صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان | ||||||||||||||||||