بر خورد شهاب با زمین ؟؟؟؟؟

بر خورد شهاب با زمین ؟؟؟؟؟

پستتوسط کمال الماسی در جمعه 16 شهريور 1386 - 03:10

با سلام :

لطفا کسانی که اطلاع دارند بفرمایند این امکان وجود داره زمین با یک شهاب بزرگ از بین بره ایا چنین احتمالی وجود داره ؟
بو سه های دلکش خدا ................

http://www.eckankariniran.org
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 13 شهريور 1386 - 00:23

پستتوسط Retin_69 در جمعه 16 شهريور 1386 - 08:56

به نام خدا
سلام
بعيده اين اتفاق بيافته.انسان هاي توانايي نابود كردن اونو دارن
با تشكر
من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز
لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 - 21:25

پستتوسط آپادانا در جمعه 16 شهريور 1386 - 08:58

يكي كه داره به زمين برخورد مي كنه تا شعاع 50 كيلومتري همه چيز را نابود مي كنه.اما كل كره ي زمين كمي ابهام داره اما در حيطه ي احتمال شايد باشهو خيلي جالب مي تونه باشه.
نبوغ يعني يك درصد الهام گرفتن و نودونه درصد عرق ريختن
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: جمعه 15 تير 1386 - 15:15

پستتوسط Retin_69 در جمعه 16 شهريور 1386 - 09:02

به نام خدا
آپادانا نوشته است:يكي كه داره به زمين برخورد مي كنه تا شعاع 50 كيلومتري همه چيز را نابود مي كنه.اما كل كره ي زمين كمي ابهام داره اما در حيطه ي احتمال شايد باشهو خيلي جالب مي تونه باشه.

سلام
نابود كردن اين ها براي بشري كه خود نابودگر است كاري ندارد. در ضمن اين برخورد هم احتمال دارد فقط و مربوط به حدود 30 سال ديگه است و اونم به خاطر مسير و مدار نامنظم اين جسم سماوي
با تشكر
ومغز من هنوز
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

پستتوسط کمال الماسی در جمعه 16 شهريور 1386 - 14:43

retin_dont_forget_me_69 نوشته است:به نام خدا
آپادانا نوشته است:يكي كه داره به زمين برخورد مي كنه تا شعاع 50 كيلومتري همه چيز را نابود مي كنه.اما كل كره ي زمين كمي ابهام داره اما در حيطه ي احتمال شايد باشهو خيلي جالب مي تونه باشه.

سلام
نابود كردن اين ها براي بشري كه خود نابودگر است كاري ندارد. در ضمن اين برخورد هم احتمال دارد فقط و مربوط به حدود 30 سال ديگه است و اونم به خاطر مسير و مدار نامنظم اين جسم سماوي
با تشكر

با سلام
ببخشید ممنون از مطالب اعضا محترم و همچنین شما منتها منظور شما از سی سال دیگر چیست و منظورتون کدامیک از جسم سماوی است منظورم شهاب است ایا اسمی دارد ؟

نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط Retin_69 در جمعه 16 شهريور 1386 - 15:03

به نام خدا
سلام
اين خبر رو تي وي اعلام كرد كه فكر كنم مال 30 سال ديگه است.
مشكل كجاست ؟ چون گفتن فقط احتمال داره
با تشكر
ومغز من هنوز
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

پستتوسط كاپيتان سينا در شنبه 17 شهريور 1386 - 11:12

كاپيتان سينا

پستتوسط كاپيتان سينا در شنبه 17 شهريور 1386 - 11:12

احتمالا منظور جسم سماوي Apophis است كه اخبار آن را در زمستان گذشته داشتيم و مسير حركتي آن با زمين در سال 2036 برخورد خواهد داشت كه البته نام علمي آن Apophis 99924 است.

براي كسب اطلاعات بيشتر درباره اين جسم سماوي و برنامه هاي ناسا در مقابله با اينگونه خطرات كمي سرچ بزنيد.

http://neo.jpl.nasa.gov/risk/a99942.html
كاپيتان سينا

پستتوسط کمال الماسی در شنبه 17 شهريور 1386 - 14:11

كاپيتان سينا نوشته است:احتمالا منظور جسم سماوي Apophis است كه اخبار آن را در زمستان گذشته داشتيم و مسير حركتي آن با زمين در سال 2036 برخورد خواهد داشت كه البته نام علمي آن Apophis 99924 است.

براي كسب اطلاعات بيشتر درباره اين جسم سماوي و برنامه هاي ناسا در مقابله با اينگونه خطرات كمي سرچ بزنيد.

http://neo.jpl.nasa.gov/risk/a99942.html

با تشکر :

عرض شود سرج نمودم اطلاعات مناسبی به دست اوردم منتها روش جلوگیری از ان برایم جالب بود و انهم قرار است سفینه ای فرستاد ه شود تا توسط نیروی جاذبه ان مسیر این شهاب سنگ را مقداری منحرف کند .... تا به زمین برخورد نکند .... حالا این سوالات پیش می اید ... در این محاسبه که قرار است سفینه یاد شده به مدت 12 روز باید در کنار شهاب سنگ بماند بعد از این دوازده روز طبقه محاسبه انجام شده شهاب سنگ مقداری منحرف می شود تا به زمین بر خورد نکند منتها بعد از اینکه سفینه باز گشت مجددا احتمال تغییر مسیر شهاب سنگ به سوی زمین وجود دارد یا خیر؟ یا همان تغییر مسیر کافی است ؟

ممنون

نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط مهمان در يكشنبه 20 آبان 1386 - 23:35

کد: انتخاب همه
[url][/url]
مهمان

پستتوسط سيلارد در دوشنبه 21 آبان 1386 - 01:38

باسلام به همگي
در جواب اين كه ايا ميشود شهاب سنگي با زمين برخورد كند يا خير؟؟؟؟؟؟ بايد بگويم كه بله همان طور كه هر روز اين اتفاق مي افتد هر روز براثر برخورد شهاب سنگ ها و خرده سنگ ها و گرد و غبار حدودا 2 تن به جرم زمين اضافه ميشود كه اين در مقابل جرم زمين بسيار بسيار ناچيز است
خب حالا درباره اين كه ايا ايا اين برخورد ها ممكن است حيات روي كره زمين را به خطر اندازد بايد گفت بازهم جواب مثبت است همانطور كه ميليون ها سال پيش اين برخورد ها باعث انقراض گونه اي از حيات بر سطح زمين شدند باز هم ميتواند چنين اتفاقي بيفتد منتها تنها فرقش اين است كه انسان امروز كمي زودتر ميتواند متوجه اين خطر شود
و اطلاعات دقيقي در اربطه با اين جرمي كه بحثش را ميكرديم : در سال 2016 سيارك بزرگي از كنار زمين بدون هيچ خطري رد ميشود اين سيارك مسير خود را ادامه ميدهد و دور خورشيد را ميزند در برگشت در سال 2036 باز به زمين نزديك ميشود ؛ بسته به اين كه زمين در سال 2016 چقدر مسير اين سيارك را تغيير داده باشد ممكن است خطر ناك باشد
Retin_69,
بعيده اين اتفاق بيافته.انسان هاي توانايي نابود كردن اونو دارن
نابود كردن اين ها براي بشري كه خود نابودگر است كاري ندارد

بايد خدمت اين دوست خوبمون عرض كنم كه بر خلاف اون چيزي كه شما تصور ميكنيد و برخلاف اون چيزي كه تو فيلم هاي هاليوودي ميبينيد انسان امروز باتمام دانش و تكنولوژي كه در اختيار دارد تا امروز كه من دارم اين مطلب را مينويسم توانايي چنين كاري را ندارد
چيزي را كه ميگويم از زبان دكتر فيروز نادري است در پاسخ به شخصي كه همين سوال را از او پرسيد وي گفت در حال حاضر هيچ راهي براي نابود كردن شهاب سنگ ها و سيارك هاي بزرگ وجود ندارد
به هيچ وجه فكر بمب اتمي را نكنيد زيرا كن اين كار نمي تواند جلوي سيارك هاي بزرگ را بگيرد

ولي نگران نباشيد من هميشه به شاگردانم ميگويم نيازي نيست براي جان خود از سيارك ها و شهاب سنگ ها و... بترسيم در حالي كه خود ما انسان ها از هر چيز ديگري براي خودمان خطرناك تريم وقتي روزانه خودمان باهمان سلاح هاي اتمي خودمان را نابود ميكيم
من برگشتم
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 15 آبان 1386 - 23:08

پستتوسط امگا1 در دوشنبه 21 آبان 1386 - 01:56

(متن تاپیک رو نخوندم . .اگه بی ربط بود ساری )

جواب من = بله .. !

در کل از نظر علمی 2 چیز تحدید علمی بر علیه حیات بر روی کره ی زمین ( برای انسان ) به شمار می رود

1- گرمایش زمین

2- برخورد شهاب سنگ
که فکر کنم آخرین بار 65 میلیون سال پیش روی داده ( اطلاعاتم دقیق نیست ) . .و همین پیدایش انسان و سایر پستانداران و . . از موجودی سنجابی شکل پس از آن ماجرا هست !

با سپاس
امگا
بزن باران به نام هر چه خوبیست . .

تصوير
تو ذهن کوچه های آشنایی . .پر شده از پاییز تن طلایی . .
تو نیستی و وجودمو گرفته . . شاخه ی خشک پیچک تنهایی . .

omega1.blogfa.com . .
استاد

استاد

تاريخ عضويت: شنبه 4 فروردين 1386 - 20:09

پستتوسط Retin_69 در دوشنبه 21 آبان 1386 - 15:53

سيلارد عزیز
سلام
بنده را مثال بچه ای می دانید که با دیدن فیلم ایده بپذیرد !
اگر گفتم توان نابودی آن هست چون واقعا هست !
فقط کافی است شما ذرات خانه های مثلا اسراییل را چک کنید تا به توان این کشور کوچک پی ببرید .
تکه تکه کردن این اجسان سماوی کار نسبتا راحتی است ( با توجه به توان کنونی ) ولی اگر در نزدیک سطح زمین این کار را کنیم گلوله را مخرب تر کردیم چون تکه های بیشتری داریم که نابودی آنها سخت تر است و مقابله با آنها .ولی اگر در فواصل دور این کار انجام شود اختلاف اندک زاویه ای تکه ها نسبت به راستای قبل با توجه به فاصله دور خود به حدی می شود که مانع از بر خورد با زمین شود !
با تشکر
ومغز من هنوز
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

پستتوسط Connor در دوشنبه 21 آبان 1386 - 16:10

سلام بر سيلارد عزيز: من قصد هيچ گونه بي احترامي رو ندارم.....ولي:
جناب رتين از اساتيد بزرگ ما هستن و به نظر بنده ام حق با ايشونه.....

رتين جان ما يواش يواش داريم بر ميگرديم.... هوامونو داشته باش.....
Connor Doyle

فیزیک ، کوچکترین چیز ها و بزرگترین چیز ها ست ... نیست؟
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 15:54

پستتوسط سيلارد در دوشنبه 21 آبان 1386 - 21:54

باسلام برهمگي
[quoteجناب رتين نوشته است]
بنده را مثال بچه ای می دانید که با دیدن فیلم ایده بپذیرد !
[/quote]
استاد رتين قصد جسارت نداشتم به هر حال اگر از حرفم دلگير شديد پوزش ميطلبم
smile124 smile12 smile124 smile124 smile124 smile124 smile124 smile124 smile124 smile124
باور بفرماييد روزانه با چندين نفر سرو كله ميزنم كه هركدامشان ادعايي نه تنها در يك علم بلكه در تمام علوم دارند و خود راعلامه دهر ميدانند ولي مرجعشان فيلم هاي اسپيلبرگ است ( به هيچ وجه شما را با انان مقايسه نكردم ؛ من قيل از اين كه در سايت عضو شوم از مدتها پيش از گفته هاي شما استفاده كرده ام )
باز هم استادم نوشته اند
اگر گفتم توان نابودی آن هست چون واقعا هست !
فقط کافی است شما ذرات خانه های مثلا اسراییل را چک کنید تا به توان این کشور کوچک پی ببرید .
تکه تکه کردن این اجسان سماوی کار نسبتا راحتی است ( با توجه به توان کنونی )

خدمت شما عرض كنم چيزي را كه گفتم خودم از زبان دكتر فيروز نادري شنيده بودم اگر بازهم احساس ميكنيد در صحبت هاي من صداقت نيست ميتوانيد به مقاله اي به نام / ان سيارك ويرانگر / كه در مجله نجوم ( شماره و ماه چاپ ان از خاطرم رفته ) به چاپ رسيده مراجعه فرماييد يا ميتوانيد مستقيما با دفتر مجله نجوم به شماره 02188270029 تماس بگيريد يا سوال خود را ار طريق نامه به ادرس تهران نبش پل گيشا خيابان بلوچستان دفتر مجله نجوم براي اين عزيزان ارسال نماييد و انها در اسرا وقت به شما پاسخ ميدهند ( من فقط يكي از خوانندگان اين مجله پر بار هستم و ارتباطي با گردانندگان ان ندارم جز رابطه ي استاد و دانش اموز )

استاد خوبمان جناب Connor نوشته است :

سلام بر سيلارد عزيز: من قصد هيچ گونه بي احترامي رو ندارم.....ولي:
جناب رتين از اساتيد بزرگ ما هستن و به نظر بنده ام حق با ايشونه.....

حضور سرور خودم عرض كنم من هم هيچ گاه قصد بي احترامي نداشته ؛ ندارم ؛ و نخواهم داشت
يعني به خودم اين حق را نميدهم كه به كساني كه به من چيز آموخته اند بي احترامي كنم

با بهترين و صميمانه ترين ارزو ها در اين شب زيبا
smile072 smile072 smile072 smile072 smile072 smile072 smile072

هركس كلمه اي به من بياموزد مرا يك عمر بنده خود كرده است ( امام علي ع)
من برگشتم
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 15 آبان 1386 - 23:08

بعدي

بازگشت به پرسش و پاسخ

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان