18 سوال پیرامون تئوری ریسمان

پستتوسط اميرخان در جمعه 16 شهريور 1386 - 19:58

محمد اخشيك, قطعا همينگونه است كه شما مي فرماييد دوست خوب.
اما وقتي سطح رياضيات من و شما هنوز در حد ريسمان نيست بهتر نيست در حال حاضر توضيحات آن و فرمول هاي راحت الهضمش رو ياد بگيريم و در اين هنگام نيز رياضيات خود را قوي كنيم؟ تصوير تصوير
تصوير
اگر تو را آزردم اگر در منش ، اگر در گويش ، اگر در کنش ، اگر به خواست خويش ، اگر نه به خواست خويش تو را آزردم ، اينک تو را می‌ستايم.
اگر از تو روی گردان شدم ، [ديگر باره] تو را به ستايش و نيايش نويد می‌دهم.

اوستا.
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه 25 خرداد 1386 - 23:56

پستتوسط قلي در جمعه 16 شهريور 1386 - 21:14

N - theory نوشته است:
اميرخان نوشته است:N - theory, عزيز د اگه ميخاستم اونجا مطرح كنم ميومدم اونجا پسر خوب.
لطف كن يا اينجا جواب بده يا اصلا جواب نده.(البته اگه بلدي)
خوب؟

پاسخ قبلا داده شد.

نيازي به ادامه نيست.

باتشكر

بلد نيستي عزيز جان. اگه فكر مي كني بلدي همه فرمول هات رو بفرست واسه مدير كل بزاره تو سايت ببينيم چي بارته. بزار لا اقل يه ترم ديگه بگذره چهار خط فيزيك ياد بيگيري ( تو هنوز هيچ درس تخصصي فيزيك رو پاس نكردي) بعد بيا اينجا ادعا كن.
قلي

پستتوسط محمد اخشيك در جمعه 16 شهريور 1386 - 22:02

از درك اين عاجزم كه كسي كه هنوز الفباي نسبيت خاص و مكانيك كوانتومي را نياموخته چرا بايد ادعايي در زمينه‌ي نظريه‌ي ريسمان داشته باشد؟ دوستان لطفا غرور و ادعاهاي واهي خود را كنار بگذاريد. حتي بزرگان فيزيك كه صدها بار بهتر از ما ساختار رياضي و مباني فيزيكي يك تئوري را درك نموده‌اند، ادعايي در اين زمينه ندارند و اگر داشته باشند از نظر من دليلي عليه آنهاست!
ضمنا با شما موافقم اميرخان! ما مي‌توانيم از روي مطالبي ابتدايي‌تر نظريه‌ي ريسمان و يا هر تئوري سطح بالاي ديگري را به طور ناقص درك كنيم اما بايد بدانيم ضريب خطاي ما بسيار بالا خواهد رفت. (اين به تجربه به من ثابت شده است كه بدون درك كامل ساختار رياضي امكان تفسير اشتباه بسيار زياد مي‌شود).
Our job in physic is to see things simply, To understand a great many complicated phenomena in a unified way, In terms of few simple principles... Steven Weinberg
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 4 مرداد 1386 - 20:19

پستتوسط N - theory در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 20:44

اميرخان نوشته است:N - theory, خوش اومدي.بلد نيستي اضهار .... نكن.
بنده خدا تو اصلا سطح رياضي ام-تءوري رو ديدي ؟
اگه بلد بودي جواب بدي بي منت همينجا جواب ميدادي.
همون بست باشه كه قلي, جوابتو داد.
بفرما بيرون...

هنوز هم مي گوييم كه اگر به تالارهاي آنجا آمديد قدمتان روي چشم

به گرمي استقبال مي كنيم.

قلي جان هم شكي نيست كه همسوي شماست. يعني كمبود شخصيت و بيماري خود كم بيني. قبل از آمدن هم بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد.

در ضمن اضهار در ادبيات شما درست است.
در ادبيات انسان هاي سالم اظهار درست تر جلوه مي كند.

باتشكر
دوستان! براي هميشه خداحافظ

فقط بدانيد كه رياضيات ملكه علوم است.

موفق و مويد باشيد.

Comrades! Bye to ever time Just remember that Math is queen of sciences, Best wishes for your success in all of living and scientific degrees
septamber/18/2007
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: پنجشنبه 1 تير 1385 - 20:53

پستتوسط N - theory در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 20:47

محمد اخشيك نوشته است:از درك اين عاجزم كه كسي كه هنوز الفباي نسبيت خاص و مكانيك كوانتومي را نياموخته چرا بايد ادعايي در زمينه‌ي نظريه‌ي ريسمان داشته باشد؟ دوستان لطفا غرور و ادعاهاي واهي خود را كنار بگذاريد. حتي بزرگان فيزيك كه صدها بار بهتر از ما ساختار رياضي و مباني فيزيكي يك تئوري را درك نموده‌اند، ادعايي در اين زمينه ندارند و اگر داشته باشند از نظر من دليلي عليه آنهاست!
ضمنا با شما موافقم اميرخان! ما مي‌توانيم از روي مطالبي ابتدايي‌تر نظريه‌ي ريسمان و يا هر تئوري سطح بالاي ديگري را به طور ناقص درك كنيم اما بايد بدانيم ضريب خطاي ما بسيار بالا خواهد رفت. (اين به تجربه به من ثابت شده است كه بدون درك كامل ساختار رياضي امكان تفسير اشتباه بسيار زياد مي‌شود).

بنده هيچ گونه ادعايي در زمينه نظريه ريسمان ندارم. اما تا آنجايي كه اقتضاي يكي دو كتاب در اين باره بكند در خدمتيم. خيلي هم نظريه ي معتبري نيست. اما پيشنهاد ما در اين است كه آنجا آمدن به ضررتان نيست.

باتشكر

موفق و مويد باشيد.

Comrades! Bye to ever time Just remember that Math is queen of sciences, Best wishes for your success in all of living and scientific degrees
septamber/18/2007
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط اميرخان در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 20:50

N - theory, بيماري من خود زياد بيني است.(به زودي نتايج خود زياد بينيم را خواهي ديد ابله مغرور).
تصوير
اگر تو را آزردم اگر در منش ، اگر در گويش ، اگر در کنش ، اگر به خواست خويش ، اگر نه به خواست خويش تو را آزردم ، اينک تو را می‌ستايم.
اگر از تو روی گردان شدم ، [ديگر باره] تو را به ستايش و نيايش نويد می‌دهم.

اوستا.
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه 25 خرداد 1386 - 23:56

پستتوسط N - theory در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 22:48

اميرخان نوشته است:N - theory, بيماري من خود زياد بيني است.(به زودي نتايج خود زياد بينيم را خواهي ديد ابله مغرور).

...

باتشكر
Last edited by N - theory on دوشنبه 19 شهريور 1386 - 12:48, edited 1 time in total.

موفق و مويد باشيد.

septamber/18/2007
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط محمد اخشيك در يكشنبه 18 شهريور 1386 - 23:52

دوستان خواهش مي‌كنم به اين جنگ لفظي بي‌مورد پايان دهيد! اگر كسي هست كه اين نظريه‌ي را درست و با تمام پايه‌هاي رياضي خود درك كرده باشد مي‌تواند پاسخ سؤال‌هاي اميرخان را بدهد! به نظرم اين تاپيك كمي از موضوع اصلي خود منحرف شده است.
Our job in physic is to see things simply, To understand a great many complicated phenomena in a unified way, In terms of few simple principles... Steven Weinberg
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط قلي در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 01:56

N - theory نوشته است:
اميرخان نوشته است:N - theory, خوش اومدي.بلد نيستي اضهار .... نكن.
بنده خدا تو اصلا سطح رياضي ام-تءوري رو ديدي ؟
اگه بلد بودي جواب بدي بي منت همينجا جواب ميدادي.
همون بست باشه كه قلي, جوابتو داد.
بفرما بيرون...

هنوز هم مي گوييم كه اگر به تالارهاي آنجا آمديد قدمتان روي چشم

به گرمي استقبال مي كنيم.

قلي جان هم شكي نيست كه همسوي شماست. يعني كمبود شخصيت و بيماري خود كم بيني. قبل از آمدن هم بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد.

در ضمن اضهار در ادبيات شما درست است.
در ادبيات انسان هاي سالم اظهار درست تر جلوه مي كند.

باتشكر

ببين عزيز جان تو تازه داري ميري ترم سوم فيزيك هنوز رياضي فيزيك يكت رو پاس نكردي از كوانتم چيزي نميدوني ( ممكنه در حد حرف يه چيزهايي بدوني ولي مطمعناْ از فرمول بنديهاش بويي نبردي) الكترومغناطيست رو پاس نكردي و هنوز نفهميدي كه بيان برداري يك نيروي بنيادي يعني چي و به چه دردي مي خوره و هنوز فرق عملگر ها رو با ثابت ها در عدم قطعيت ها نمي دوني.
اونوقت اومدي اينجا و داري مدام با لينكهاي دهن پر كنت كه فقط به خاطر زبان خوبت هست ( كه همينجا جا داره در اينخصوص بهت تبريك بگم ) تو نستي تو ي تاپيك هاي مختلف خود نمايي كني (‌كه البته درسته كه خودت از معناي كلي اون لينكها چيز زيادي درك نكردي بخصوص قسمت هاي رياضيش) ولي طوري رفتار مي كني كه انگار همه چيز رو بلدي.
حالا هم كه داري نظريه ريسمان به هم مي بافي. در يكي از قسمت ها هم اين نظريه رو خيال بافي معرفي كردي ( كه هنوز نمي توني در مورد الفباي اون صحبت كني) فقط ده نفر تو دنيا هستن كه ميتونن ادعا كنن بيشتر قسمت هاي اين نظريه رو درك مي كنن و با تمام فرمولهاش.
ما هم كه بهت گفتيم اگه حرفي براي گفتن داري بيا همينجا بگو اصلاْ از نوشته هات توي اون سايت مورد علاقت عكس بگير بذار اينجا (‌ اصلاْ سخت نيست) ولي انتظار نداشته باش كه باور كنيم چيزي در باره اين نظريه ميدوني (‌ مگر مساپل پيش پا افتاده و ساده براي فهم همگان).

به هر حال ميل خودت هست ميتوني بازم از اين پيامهاي لينك دارت بدي تا من هم ثابت كنم كه تو ترم سومي هستي.

مطمعن باش اصلاْ برام كاري نداره. در اين خصوص اصلاْ شوخي ندارم.

سن و معلومات در بحث ها براي من هيچ اهميتي نداره همه مي تونن راجع به دركشون از يك چيز نظر بدن ولي به بازي گرفتن بقيه و تظاهر به عالم بودن رو نمي تونم تحمل كنم.

در ضمن از عباراتي كه اميرخان به كار بردن هم اصلاْ خوشم نيومد و لازم مي دونم در بيانشون تجديد نظر بكنن.

والسلام.

smile061
قلي

پستتوسط قلي در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 02:08

N - theory نوشته است:
اميرخان نوشته است:N - theory, بيماري من خود زياد بيني است.(به زودي نتايج خود زياد بينيم را خواهي ديد ابله مغرور).

البته ابلهيت شما از همان پست هاي اول مشهود است. ما فقط جواب داديم كه در حد چندكتاب مي توانم به بحث در اين رابطه بپردازيم و شما با بيماري خود كم بيني خود از سخنان يك كوته فكر دفاع كرديد. لذا ابله شايسته ي شماست.

اما در رابطه با غرور هم بگوييم كه بنده با وجود توهين هاي شما در اول باز هم كظم غيظ نموديم و خالصانه فرموديم كه كمكي باشد در خدمتيم. اما در مكان خود. و شما با پست آخر نشان داديد كه غرور و اطلاق مغرور بر شما شايسته است.

از حرف ها بنده ناراحت نشويد. اگر شما از ريسمان سخن مي گوييد اين نشانگر پتانسيل بالاي شما در جهت گسترش علم است. اما ديگر بحث اضافي در رابطه با اينكه من مي دانم يا نمي دانم از تخصص شما خارج است.

در آخر اگر واقعا ريسمان را به طور جدي دنبال مي كنيد ما در تالارهاي خود دنبال افرادي مانند شما هستيم. اما واقعا ادب شما نياز به ترميم دارد. اگر مي گوييد نه به پست هاي اوليه خود رجوع كنيد.

باتشكر

اولاْ كه غرور در نوشته هاي شما موج مي زند
اما در رابطه با غرور هم بگوييم كه بنده با وجود توهين هاي شما در اول باز هم كظم غيظ نموديم و خالصانه فرموديم كه كمكي باشد در خدمتيم.

هيچ كس ( البته بجز آدمهاي مغرور) از عبارت فرموديم استفاده نمي كند.

ما فقط جواب داديم كه در حد چندكتاب مي توانم به بحث در اين رابطه بپردازيم و شما با بيماري خود كم بيني خود از سخنان يك كوته فكر دفاع كرديد.

بنده عرض كردم شما بهتر است اول درسهاي معمولي فيزيك را پاس كنيد بعد به سراغ آن چند كتاب برويد. اما شما باعبارت آخرتان بنده را كوته فكر خطاب كرديد كه جاي تامل دارد. اگر فكر مي كنيد آن چند كتاب را خوانده ايد بفرماييد نام آن كتابها چيست تا بهتر بتوانيم با هم كوته فكر را شناسايي كنيم.

اما ديگر بحث اضافي در رابطه با اينكه من مي دانم يا نمي دانم از تخصص شما خارج است.

شما يا مي دانيد يا نمي دانيد اما طوري حرف مي زنيد كه مي دانيد (‌ ادعا) پس ثابت كن كه مي داني به هر قيمتي كه شده. من در چند تاپيك ديدم كه شما اين اجازه را به خود داده ايد كه بيان كنيد چه كسي چه چيزي را مي داند يا نمي داند. پس در مورد كاري كه خودت به آن عمل نكردي حرف نزن. هيسسسسسسسسسسسس!!!!!!
بحث سر اين است كه شما بيشتر از چيزي كه ميداني وانمود به دانستن مي كني كه زشت است.

شما هم بي ادب هستي.
قلي

پستتوسط قلي در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 02:12

اداي يك عالم را در آوردن بارز ترين نشانه خود كم بيني و حقارت است و نه درخواست اثبات عالم بودن.

گفتم كه بدوني عزيز جان
قلي

پستتوسط قلي در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 02:39

من رفتم و از سايت و وبلاگ شما بازديد كردم. شما علاقمند و مستعد هستيد براي يادگيري نكات نو و جديد كه براي سن شما خوب است ولي مطمعناْ دليل نمي شود كه بتوانيد بياني واضح از نظريه ريسمان داشته باشيد.
ولي ميتوانيد قدمهاي خوبي در درك اوليه از آن برداريد (‌ بنده شخصاْ علاقه اي به اين نظريه ندارم و تا كنون نيز براي فهميدن روابط رياضي آن كاري نكرده ام ولي معتقدم همه راههاي ممكن را بايد رفت). در كل از ايده ريسمانها خوشم آمده.
البته لازم به ذكر است كه اين علاقه شما به دانستن دليل نمي شود كه به سايرين فخر فروشي كنيد. شما تانسور را تعريف كرده ايد (‌ البت از روي كتاب) ولي براي حل مساپل پيچيده هيچ استفاده اي از آن نكرده ايد كه اين كار نياز به مهارت دارد ( من هم تجربه اي در اين خصوص ندارم ولي بدون ترس و احساس كوچك شدن حقيقت را بيان مي كنم).
بهتر است شما هم تجديد نظر كنيد.
قلي

پستتوسط N - theory در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 03:25

...

باتشكر
Last edited by N - theory on دوشنبه 19 شهريور 1386 - 12:47, edited 1 time in total.

موفق و مويد باشيد.

septamber/18/2007
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

پستتوسط معين در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 07:11

آقايون در صورت ادامه اين روند. اين تايپيك حذف خواهد شد.
ای گنبد گیتی ای دماوند!
زین بی خردان سفله بستان
داد دل مردم خردمند.
نماد کاربر
مدیر تالار کوانتوم

مدیر تالار کوانتوم

تاريخ عضويت: جمعه 4 فروردين 1385 - 09:06

پستتوسط محمد اخشيك در دوشنبه 19 شهريور 1386 - 11:12

دوستان حق با معين است. البته اين تاپيك بد هم نيست كه پاك شود چون ما هيچ‌كدام دانش نظريه‌ي ريسمان را نداريم و براي همين اگر كمي (مثلا اندازه‌ي يك سر سوزن) از اين تئوري چيزي بدانيم با خود خواهيم گفت كه علامه شده‌ايم. بهتر است سؤالاتي كه مطرح مي‌شود ساده‌تر و در عين حال عميق‌تر باشد (البته نمي‌گويم سؤلات اميرخان عميق نيست چون من دانش زيادي راجع به نظريه‌ي ريسمان ندارم). اين جنگ‌هاي لفظي را پايان دهيد و سؤالات را جواب دهيد!
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به نسبیت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان