اما وقتي سطح رياضيات من و شما هنوز در حد ريسمان نيست بهتر نيست در حال حاضر توضيحات آن و فرمول هاي راحت الهضمش رو ياد بگيريم و در اين هنگام نيز رياضيات خود را قوي كنيم؟

|
|||||||||||||||||

N - theory نوشته است:اميرخان نوشته است:N - theory, عزيز د اگه ميخاستم اونجا مطرح كنم ميومدم اونجا پسر خوب.
لطف كن يا اينجا جواب بده يا اصلا جواب نده.(البته اگه بلدي)
خوب؟
پاسخ قبلا داده شد.
نيازي به ادامه نيست.
باتشكر
اميرخان نوشته است:N - theory, خوش اومدي.بلد نيستي اضهار .... نكن.
بنده خدا تو اصلا سطح رياضي ام-تءوري رو ديدي ؟
اگه بلد بودي جواب بدي بي منت همينجا جواب ميدادي.
همون بست باشه كه قلي, جوابتو داد.
بفرما بيرون...
محمد اخشيك نوشته است:از درك اين عاجزم كه كسي كه هنوز الفباي نسبيت خاص و مكانيك كوانتومي را نياموخته چرا بايد ادعايي در زمينهي نظريهي ريسمان داشته باشد؟ دوستان لطفا غرور و ادعاهاي واهي خود را كنار بگذاريد. حتي بزرگان فيزيك كه صدها بار بهتر از ما ساختار رياضي و مباني فيزيكي يك تئوري را درك نمودهاند، ادعايي در اين زمينه ندارند و اگر داشته باشند از نظر من دليلي عليه آنهاست!
ضمنا با شما موافقم اميرخان! ما ميتوانيم از روي مطالبي ابتداييتر نظريهي ريسمان و يا هر تئوري سطح بالاي ديگري را به طور ناقص درك كنيم اما بايد بدانيم ضريب خطاي ما بسيار بالا خواهد رفت. (اين به تجربه به من ثابت شده است كه بدون درك كامل ساختار رياضي امكان تفسير اشتباه بسيار زياد ميشود).

اميرخان نوشته است:N - theory, بيماري من خود زياد بيني است.(به زودي نتايج خود زياد بينيم را خواهي ديد ابله مغرور).
N - theory نوشته است:اميرخان نوشته است:N - theory, خوش اومدي.بلد نيستي اضهار .... نكن.
بنده خدا تو اصلا سطح رياضي ام-تءوري رو ديدي ؟
اگه بلد بودي جواب بدي بي منت همينجا جواب ميدادي.
همون بست باشه كه قلي, جوابتو داد.
بفرما بيرون...
هنوز هم مي گوييم كه اگر به تالارهاي آنجا آمديد قدمتان روي چشم
به گرمي استقبال مي كنيم.
قلي جان هم شكي نيست كه همسوي شماست. يعني كمبود شخصيت و بيماري خود كم بيني. قبل از آمدن هم بهتر است به يك روانشناس مراجعه كنيد.
در ضمن اضهار در ادبيات شما درست است.
در ادبيات انسان هاي سالم اظهار درست تر جلوه مي كند.
باتشكر

N - theory نوشته است:اميرخان نوشته است:N - theory, بيماري من خود زياد بيني است.(به زودي نتايج خود زياد بينيم را خواهي ديد ابله مغرور).
البته ابلهيت شما از همان پست هاي اول مشهود است. ما فقط جواب داديم كه در حد چندكتاب مي توانم به بحث در اين رابطه بپردازيم و شما با بيماري خود كم بيني خود از سخنان يك كوته فكر دفاع كرديد. لذا ابله شايسته ي شماست.
اما در رابطه با غرور هم بگوييم كه بنده با وجود توهين هاي شما در اول باز هم كظم غيظ نموديم و خالصانه فرموديم كه كمكي باشد در خدمتيم. اما در مكان خود. و شما با پست آخر نشان داديد كه غرور و اطلاق مغرور بر شما شايسته است.
از حرف ها بنده ناراحت نشويد. اگر شما از ريسمان سخن مي گوييد اين نشانگر پتانسيل بالاي شما در جهت گسترش علم است. اما ديگر بحث اضافي در رابطه با اينكه من مي دانم يا نمي دانم از تخصص شما خارج است.
در آخر اگر واقعا ريسمان را به طور جدي دنبال مي كنيد ما در تالارهاي خود دنبال افرادي مانند شما هستيم. اما واقعا ادب شما نياز به ترميم دارد. اگر مي گوييد نه به پست هاي اوليه خود رجوع كنيد.
باتشكر
اما در رابطه با غرور هم بگوييم كه بنده با وجود توهين هاي شما در اول باز هم كظم غيظ نموديم و خالصانه فرموديم كه كمكي باشد در خدمتيم.
ما فقط جواب داديم كه در حد چندكتاب مي توانم به بحث در اين رابطه بپردازيم و شما با بيماري خود كم بيني خود از سخنان يك كوته فكر دفاع كرديد.
اما ديگر بحث اضافي در رابطه با اينكه من مي دانم يا نمي دانم از تخصص شما خارج است.
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان