خواستم بگم به هیچ عکسی نمی شه اعتماد کرد همین رفیقمون رتین ... چه کلاه گشادی سزمون گذاشتی پسر ! مگس!!!

ايا موجودات فضايي وجود دارد؟ مهم مهم مهممنظورتون از موجودات فضايي چه نوع موجوداتي؟ موجوداتي كه توانايي هاي انسان رو داشته باشند؟
شايد آن روز كه سهراب نوشت: تا شقايق است زندگي بايد كرد خبري از دل پر درد گل ياس نداشت بايد اينجور نوشت هر گلي هم باشي چه شقايق چه گل پيچك و ياس زندگي اجبارست "آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست" "دست خطی که ترا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست
مهمون بالا من بودم...
شايد آن روز كه سهراب نوشت: تا شقايق است زندگي بايد كرد خبري از دل پر درد گل ياس نداشت بايد اينجور نوشت هر گلي هم باشي چه شقايق چه گل پيچك و ياس زندگي اجبارست "آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست" "دست خطی که ترا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست
بلي ![]() اگر تو را آزردم اگر در منش ، اگر در گويش ، اگر در کنش ، اگر به خواست خويش ، اگر نه به خواست خويش تو را آزردم ، اينک تو را میستايم. اگر از تو روی گردان شدم ، [ديگر باره] تو را به ستايش و نيايش نويد میدهم. اوستا.
كي گفته اسلام اين موضوع رو انكار كرده ؟ نه ! جون ما بگو! خدا خودش تو قرآن گفته هرچهدر زمين و آسمان است در اختيار شماست حتي من عكس هاي تاريخي از يوفو دارم كه واقعا نمي تونم انكارشون كنم.... ![]() Connor Doyle
فیزیک ، کوچکترین چیز ها و بزرگترین چیز ها ست ... نیست؟
بعدا از كجا اين نتيجه رو گرفتيد؟ من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند... کمرنگ
با سلام :
قوه تحقیقی اعضا این مجموعه بسیار جالبه ؟ و کنجکاوی موج می زند .... و این اصل و منشا هر محققی است منتها موجودات فضایی به نظر من تنها باید انها را کشف کرد و تجربه شخصی لازم است .... اعتماد کردن به هر عکس و تصویر کار محققا نه ای نیست ارتباطی هم به مذهب ندارد اگر قرار بود پیامبر و خداوند تمامی حقایق را در قران می نوشتند ... ما وجود های بی معنی بودیم ..... و بی تلاش همه چیز را داشتیم ... در حالیکه طبق ایات قران خداوند انسان را به جهد و تلاش افریده تا حقایق را خود کشف نماید چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان | ||||||||||||||||||