يك سوال راجع به نسبيت
36 پست • صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
...
Last edited by اميرخان on جمعه 16 شهريور 1386 - 11:05, edited 1 time in total.
![]() اگر تو را آزردم اگر در منش ، اگر در گويش ، اگر در کنش ، اگر به خواست خويش ، اگر نه به خواست خويش تو را آزردم ، اينک تو را میستايم. اگر از تو روی گردان شدم ، [ديگر باره] تو را به ستايش و نيايش نويد میدهم. اوستا. به نام خدا
سلام حميد جان لطفا جواب ما رو بديد كه ما منتظر نقض نسبيت توسط شما هستيم . البته در مورد فضاـزمان هم اميذ گفت انرژيه يا بهتره بگم كه فابريك فضاـزمان از جنس ميدان مي باشد كه خوب نتيجتا انرژي رو هم در بر داره . با تشكر من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند... کمرنگ
...
Last edited by اميرخان on جمعه 16 شهريور 1386 - 11:05, edited 1 time in total.
![]() اگر تو را آزردم اگر در منش ، اگر در گويش ، اگر در کنش ، اگر به خواست خويش ، اگر نه به خواست خويش تو را آزردم ، اينک تو را میستايم. اگر از تو روی گردان شدم ، [ديگر باره] تو را به ستايش و نيايش نويد میدهم. اوستا. به نام خدا
سلام حميد رضا عزيز شما مدرك مي خواهيد؟٬؟٬؟٬!!!! كافي است گشتي در دنياي نسبيت بزنيد تا تمامي گفته ها بر شما اشكار شود در مورد زمان چسبانده شده به فضا ( كه من هم اصلا راضي نيستم از آن ) .مي دانيد به توجيه ديناميك باز مي گردد از يه رويداد و اتفاقاتي كه در زمان نسبيت روي داد مانند انقباض طول لورنس ـجرالد و .... انحناي فضا . ديد فضايي شما مشكل دارد معنا ي خطوط ژئودزیک این گونه نیست . با مراجعه به اصول هندسه ی نا اقلدسی و حالت خاص مورد نظر خودتان (R=2) می توانید اطلاعاتی کسب کنید البته اطلاع مناسبی در مورد فضاهای نا اقلیدسی و ریمن که شما مایلید بدانید ندارم ولی با مراجعه به مراجع مناسبی که هست به سادگی می توانید جواب خود را بگیرید . با تشكر من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند... کمرنگ
36 پست • صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان | ||||||||||||||||||