retin_dont_forget_me_69, عذر ميخام ولي به اعتبار حرف شما شك دارم.
چون من بر عكس حرف شما رو خوندم.
|
|||||||||||||||||

اميرخان نوشته است: طبق نسبيت عام هرچي تاثير گرانش بر يك شخص يا جسم كمتر شودُ زمان دير تر براي آن شخص يا جسم خواهد گذشت.

اميرخان نوشته است:Cosmologist نوشته است:اميرخان نوشته است:Cosmologist نوشته است:با سلام .
در نسبيت عام گرانش نيز بر زمان تاثير مي گذلرد .
با زياد تر شدن گرانش گذر زمان كند و كند تر مي شود .
يا حق . . .
مطمءنيد؟
يا اين درست است كه ميگويد : با افزايش پتانسيل گرانشي زمان كندتر ميگذرد.يعني در واقع زماني كه تاثير گرانش كمتر مي شود.
با سلام .
متوجه توجيه شما نشدم .
منظور من يكي از اصول واضح نسبيت عام است. نمي دانم كجاي آن مشكل دارد !!!
يا حق . . .
حرف من دقيقا برعكس حرف شماست.
ميگويم وقتي پتانسيل گرانشي زياد مي شود(ارتفاع زياد شده و تاثير گرانش كم مي شود)زمان ديرتر مگذرد.اين رو به آقاي حسين جوادي هم گفتم و گفت همينه.

من با مطالعه ي سه باره ي منبعم متوجه شدم كه دو كلمه ي (تند) و (كند) را چون در يك جمله بوده اند اشتباه گرفتم.ببخشيد.پيش مياد.خطاي ديد و كم توجهي بود . رتين جان من دعوا نكردم فقط بحث كردم كه اميدوارم اگه طرز بحث كردنم تو رو ناراحت كرده منو ببخشي.
كاسمولوگ جان شما نيز همينطور.

Cosmologist نوشته است:اميرخان نوشته است:Cosmologist نوشته است:اميرخان نوشته است:Cosmologist نوشته است:با سلام .
در نسبيت عام گرانش نيز بر زمان تاثير مي گذلرد .
با زياد تر شدن گرانش گذر زمان كند و كند تر مي شود .
يا حق . . .
مطمءنيد؟
يا اين درست است كه ميگويد : با افزايش پتانسيل گرانشي زمان كندتر ميگذرد.يعني در واقع زماني كه تاثير گرانش كمتر مي شود.
با سلام .
متوجه توجيه شما نشدم .
منظور من يكي از اصول واضح نسبيت عام است. نمي دانم كجاي آن مشكل دارد !!!
يا حق . . .
حرف من دقيقا برعكس حرف شماست.
ميگويم وقتي پتانسيل گرانشي زياد مي شود(ارتفاع زياد شده و تاثير گرانش كم مي شود)زمان ديرتر مگذرد.اين رو به آقاي حسين جوادي هم گفتم و گفت همينه.
با سلام .
جمله قرمز رنگ مشكل دارد .
شما نوشته ايد : وقتي پتانسيل گرانشي زياد مي شود ارتفاع زياد مي شود و اين كاملا واضح است كه اشتباست .
با تشكر .
يا حق . . .
نو ايده باشيد

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان