آيا مي توان گفت كه سياه چاله ها بافت فضا-زمان را سوراخ مي كنند؟
70 پست • صفحه 5 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
جالبه هيچكس نتوانست با قطعيت و با استفاده از نظرات بزرگان و خوانده هايش پاسخ من رو بده و تنها عقايد و نظرات اثبات نشده و تعابير مزاجي خود را مطرح كردند و دوپهلوانه هر لحظه نظر خود را تغيير دادند گويي به خاطر حمايت از دوستان خود به يكديگر نان قرض مي دهند و بحث را از فضا-زمان و سياه چاله به زمان و مفهوم آن كشاندند
جالبه هيچكس نتوانست با قطعيت و با استفاده از نظرات بزرگان و خوانده هايش پاسخ من رو بده و تنها عقايد و نظرات اثبات نشده و تعابير مزاجي خود را مطرح كردند و دوپهلوانه هر لحظه نظر خود را تغيير دادند گويي به خاطر حمايت از دوستان خود به يكديگر نان قرض مي دهند و بحث را از فضا-زمان و سياه چاله به زمان و مفهوم آن كشاندند
بله قرار بر اين بود كه نظر و نتيجه گيري خود را بگويند اما نه با استفاده از معده ي خود بلكه با استفاده از خوانده ها و دانش خود متاستفانه اين بحث رها شد و مدعيان علوم نتوانستند پاسخ آن را قاطعانه بدهند همه ما مي دونيم كه سرعت چرخش سياه چاله ها به دور خودشون زياده! و اينشتين هم گفته بود كه اگه بخواييم فراتر از زمان حركت كنيم بايد هم زمان با سرعت نور سفر كنيم...كه اين كار امكان پذير نيست خدا رو شكر!! اما يه كار ديگه ام مي تونيم بكنيم : خودمون و بندازيم تو سياه چاله! چون يه حالت استوانه مانند داره...من فكر مي كنم كه زمان دراون قسمت از فضا كه سياه چاله اونو مي بلعه سريع تر پيش ميره و در نتيجه اون به اصطلاح پارگي به وجود مياد
اتفاقاْ قرار بود كه هر كس نظر خودش رو بدون استفاده از نظريات ديگران در اين خصوص بگه. در ضمن هر كس ادعاي عالم مطلق بودن كرد مطمعن باش احمقه! هيچكس چنين كاري نكرده و نمي كنه! فقط خدا
70 پست • صفحه 5 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان | ||||||||||||||||||