سوگندهاي فيزيكي قرآن

پستتوسط نوترينو0 در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 13:29

تا سخني مبهم و سربسته نباشد برداشتهاي مختلف نيز از آن وجود ندارد. آيا سخناني كه چندين تفسير از علماي آن وجود دارد مبين و واضح است كه شما تعبير ديگري را رد ميكنيد؟
هيچ اشاره اي به اينكه گوينده آن روي زمين و از زمين ناظر بوده نخواهيد يافت

همان كه گفتم. با اين حساب من اگر قرار باشد ايمان بياورم به كتاب تاريخچه زمان هاوكينگ ايمان مياورم نه به سخنان مبهم و پر مدعا.
چرا بي ربط حرف مي زنيد. خدا با انسان ها صحبت كرده. (‌نزول قرآن 1400 سال پيش است ) دايناسور دوست داري؟

منظور اين آيه اين نيست كه خورشيد و ماه فقط براي انسان خلق شده؟ خطاب به دايناسور كه نيست! اين مثل همان سخنان است كه ميگويد تمام كاينات براي وجود اهل بيت خلق شده اند! دايناسور هم دوست دارم! چون مطابق طبيعتشان عمل مي كرده اند.
اگر نمي دوني بدون آتشفشان ها لنگر هاي زمين هستند

عجب! نميدونستم !
به به آفرين قانون دوم ترموديناميك چي رو نقض مي كنه. لطفاْ بفرمايد حركت يك جرم آسماني در مداري ثابت رو كنترل شده مي گن يا كنترل نشده

تفاوت ديدگاه من و شما همين است كه شما جهان را منظم و كنترل شده ميبينيد و من آنرا غير منظم كه بي نظمي آن نيز رو به افزايش است(قانون دوم).
در ضمن من اگر ميخواستم جهاني بيافرينم كه موجوداتي در آن منو عبادت كنند فقط يه خورشيد و يه زمين و چارتا آدم! ميافريدم با خيال راحت!
آنكس كه نداند و بداند كه نداند
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 18 ارديبهشت 1386 - 14:54

پستتوسط نوترينو0 در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 14:08

محسن بيگي نوشته است:مشكل شما ها چيه اگه دين رو قبول نداريد چرا ميايد به اعتقادات بقيه توهين مي كنيد.

اگه حكومت رو قبول نداريد چرا مي ذاريد به حساب دين ( هر كي گفت من مسلمونم كه نبايد كارهاشو به حساب اسلام بذاريد).

اگه دوست نداريد حرفي راجع به دين بشنويد داخل تاپيك هاي اين مدلي نشيد.

اگه دوست داريد بقيه به اعتقادات شما گرايش پيدا كنند تاپيك درست كنيد هم فكراتون بيان با هم كار كنيد مخاطب جمع كنيد.

در كل بايد بگم شما ها با اين كارهاتون فقط اعصاب خودتون و بقيه رو خرد مي كنيد.

مشكل اينجاست كه دين تا فيها خالدون ما كار دارد! اعتراض و توهين هم فرق ميكنند.

هيچ رابطه اي بين عملكرد معتقدين به يك تفكر و آموزه هاي آن نيست؟ پس چرا شما
كمونيسم را محكوم ميكنيد؟ (من كمونيست نيستم) مگر شعار آن عدالت براي همه نيست؟

تاپيكهاي اين مدلي هم فقط مخصوص شما نيست كه اراجيف خود را به خورد ديگران بدهيد.

هدف ما خرد كردن اعصاب ديگران نيست. اگر حس ميكنيد اعصابتان خرد شده معلوم است تعصب داريد و يك جاي كار ميلنگد. من به شخصه هدفم روشن شدن موضوعات براي خودم است . هيچ تعصبي ندارم كه نظر من صحيح است . مسلم است كه دينها آموزه هاي خوبي هم دارند؛ ولي دليلي ندارد كه آنها را زير سوال نبريم.
آنكس كه نداند و بداند كه نداند
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 18 ارديبهشت 1386 - 14:54

پستتوسط Retin_69 در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 16:22

به نام خدا
سلام خدمت دوستان گرامي
ببخشيد قصد دخالت در اين تاپيك را ندارم و كلا اصلا در تاپيك هاي اعتقادي و مذهبي شركت نمي كنم و احتمالا ديگه هم شركت نخواهم كرد
ولي چند موضوع قابل ذكر:
دوست من نوترينو0 شما انسان منطقي به نظر مي رسيد پس من جواب شما را منطقي مي دم اميد وارم فكر كنيد و بعد مشكلي بود در خدمتم .
بهتراست كه اگه از علوم پايه و روان شناختي سر رشته اي نداريد اين گونه نگوييد .
ابتدا عقيده وجود دارد و اين عقيده خود باعث رفتار مي شود .در اين تبديل عقيده به رفتار نياز به عاملي است كه بر حسب بينش و برداشت عمل مي كند و در عمليات عكس آن نيز دوباره همين علت باعث مي شود كه حتي افراد با عقايد يكسان رفتار هاي متفاوت و يا اينكه انسان ها با عقايد متفاوت رفتار هاي يكساني دارند چون برداشت ها و بينش ها متفاوت است .به همين علت مي بايست فهميده باشيد كه مشكل سر كومونيست است نه كومونيسم.
از طرفي در علوم احتماعي مطرح است كه احزاب و سبك هاي متفاوت عقيدتي خود داراي اصول ثابت و يگانه اي هستند كه تمامي نتايج رو مانند قضاياي رياضي و هندسه شامل مي شود پس نخستين نكته ي قابل تعمق كه نبايد ناديده گرفت انسجام فكري و اصول واحد در تمامي قضاياست .فرقي هم نمكنه چه تو سنديكاليسم و سوسياليسم و ماركسيسم و ....... مهم اصول است . خوب بنا به برداشتي كه در ابتدا برايتان توضيح دادم در فرآيند عكس رفتار به عقيده تفاوت هايي ايجاد مي شود كه باعث تصوير شدن متفاوت يك عقيده ي واحد در اذهان مختلف است .حالا يبا يه ديد علمي تر بياين اسلام رو به عنوان مكتب فكري ببينيم .خوب تمامي اين اتفاقات براي مكتب فكري طبيعي است همان گونه كه پست مدرنيسم هم دچار تحول شد كه دليل تغيير همان برداشت متفاوت كه در بالا اشاره كردم است . خوب اين تفاوت ها جايي كه تعداد اعضا بيشتر باشد بيشتر است مثلا مسيحيت . مي دانيد كه ما بعد از يه دوران طولاني توانستيم تعداد انجيل ها را از صد ها به 4 برسانيم اونم در صورتي كه فقط يك انجيل بوده است !!!
خوب اين مقدمه اي روانشناختي بود كه دوستان نتيجتا با اندكي فكر كردن به يك نتيجه ي كاملا منطقي مي رسند .رفتار هاي يك عقيده هر چند كه شروع نسبتا مشتركي دارند مي توانند كاملا مخالف با فرض هاي اوليه ي خود باشد و حتي در تناقض چون در مسير برداشت علت تبديل عقيده به رفتار است . اين هم دليلي علمي است كه ناديده گرفتيد .مسلمان با اسلام يكي نيست!!!!!
به اصرار خانواده به مجلس ختمي رفتم . در آن جا سخنران چيزي گفت كه شاخ در آوردم !!!!!!!!!!!!!
مي گفت پيامبر (ص) به آرايشگاهي مي رود براي نظافت سر و صورت .آرايشگر مي خواست كه كه سبيل پيامبر را كوتاه كند ولي مي گويد از بس كه پيامبر مداوم ذكر مي گفت و لب ايشان حركت مي كرد نمي توانستم اين كار را بكنم كه اين نشون از مداومت پيامبر در ذكر خدا در تمامي عمر است .
خوب الان ميشه به وضوح كوته بيني كسي كه خود رو مسلمان ناميده رو درك كرد !!!!!!!!!!!!!!!!
كسي كه شما مي خواهيد اسلام را از نگاه و رفتا روگفتار او شناسيد هنوز خودش درك نكرده كه مقام بالاي پيامبرش به خاطر زيادي كارهاش نبوده به خاطر عمق كاراش بوده .
يا مثلا مي گن امام علي (ع) در شبانه روز حد اقل 1000 ركعت نماز مي خونده .خوب الان يكي بگه شبانه روز چند ساعته؟ يعني امام علي فقط تو خونه نماز مي خونده و هيچ كار ديگه اي نمي كرده اونم كسي كه هميشه صدر فعالان اجتماعي بوده .كسي كه حاكم جامعه بوده فقط تو خونه نماز مي خونده ؟
همه داستان راستان رو خونديد تو اونجا يه داستان هست كه ميگه مرد به ظاهر مومن و خالص در سفري با چند نفر همراه بوده و اين چند نفر تمام كارهاي او را انجام مي داده اند و او فقط و به صرف عبادت مي كرده است .بعد از سفر اين چند نفر به نزد پيامبر رفتند و از حسنات مصاحبت با اين بيكار به ظاهر وارسته سخن گفتند .پيامبر از آن ها پرس و جو كرد و وقتي فهميد كه كارهاي او را ديگران انجام مي دهند با اينكه اين زاهد مسلك تماما دعا مي كرد و استغفار گفت مقام همه ي شما ها از او بالا تر است .خوب حالا آيا اخلاص علي اين گونه بوده ؟ لابد مي خوايد بگيد كه ايشون سريع اين نماز ها را به جا مي آوردند . پيامبر مي گويد كسي كه نماز را سريع ميخواند مانند كلاغي است كه به زمين نوك مي زند حال اگر اين گونه بود آيا پيامبر مي گفت كه من و علي از يك نوريم يعني مقاوم وي را در حد نبوت خود مي دانست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب حالا ببينيد كه مي خوان با چه چرت و پرت هايي ما رو به اسلام علاقه مند كنن!!!
اين ها چند تا از بينهايت تناقضاتي كه بين رفتار مسلمانان و اسلام وجود دارد .
امام تان علي (ع) مي گويد هر آنچه دين مي گويد عقل نيز مي گويد و هر آنچه عقل مي گويد همان دين است . آره نوترينو0 عزيز ، شايد پذيرفتن تاريخچه ي زمان هاوكينگ بهتر از كتاب هاي 40 سانت كلفتي آناني باشد كه خود بي خبر از حقيقتند و آنچه می گویند
دوستان اگه نگاهی به اول و آخر پست هام بندازید می فهمید که منم مسلمانم ولی به خدا این اسلام نیست .
هنوز مسلمانان ما اسلام رو هدف می دونن نه وسیله .بین مومن و مسلم فرقه اینو بفهمید .هم مسلمانان و هم غیر مسلمانان . هم خدایییون و هم غیر خدایییون .
خدا به اعراب بادیه نشین گفت که بگویید اسلام اوردیم نگویید ایمان آوردیم . خوب باز هم ادامه دهید به گفتارتان و به جای تفکر سخنرانی کنید و بهانه و دلیل و حجت بیاورید
تو قرآن بیشتر از مسلمون به مومنون بشارت داده شده است .این نکات مبین چیست ؟تورو خدا مسلمانان عزیز یه کم به چیزی که بهش اعتقاد دارید فکر کنید چرا مومن و نه مسلم؟
خدا از قبل تمام چیز های رو که گفتم بهتون گفته فقط کسی توجه نکرده است . چیزی رو نادیده گرفته اید که تمام مساله است .شما چگونه می خواهید از اسلام دفاع کنید در حالی که خود مخالف آن عمل می کنید ؟
الگوی شما امامتان است .به امام شما فحش می دادند و سکوت می کرد و جوری رفتار می کرد که خود فرد شرمنده می شد . یه نگاه به 4 صفحه بندازید کلا متلکه و فحش و تحقیر نه بیشتر!!!!!!
این راه دفاع از اسلام نیست. این را در نظر بگیرید .
غیر مسلمانان عزیز هم رعایت کنند و این را بدانید که با انسانیت به همان جایی می رسید که با اسلام خواهید رسید پس اگر مسلمان نیستید حد اقل بنا به اصول انسانی به عقاید هم احترام بگذارید که این صحبت شامله مسلمان هم می شود و اون ها هم از این قاعده مستثنی نیستند .پیامبر شما در کنار یهود زندگی می کرد و مشکلی نداشت .
در ضمن ببخشید سخن به درازا کشیده شد .
آقا کامران گل امیدو ارم که شما جویای حقیقت باشید نه مخالف دوستان چون انسان چرخان و حقیقت ثابت است .این را فراموش نکنید .
شما به منطق آشنایی دارید و این از کلامتان پیداست و این یک اصل ساده ی منطق است که برای رسیدن به نتیجه ی درست باید تمامی حکم ها را در نظر گرفت .اگر شما می گویید این آیات جوری در ذهن تداعی می کند که گویی شب و روز و ... به علت حرکت خورشید و ماه درو زمین ساکن است باید بگویم ما این جا دو فرض داریم یکی آیه ی مورد بحث و دیگری این آیه که از قرآن است : کل فی فلک
خوب حالا نتیجه کامل شد . من جایی از این آیه نمی بینم که زمین رو استثنا قرار داده باشه خودتون هم که عربیتون خوبه پس لازم نیست چیزی بگم .
در ضمن همان طور که دوستان گفتند معنای آن گونه از ان برداشته نمی شود و یک نکته ی جالب هم برای مسلمانان این آیه حتی شامل خود هم می شود .لطفا آیه را حرف به حرف از آخر بخوانید .
ببخشيد قصد دخالت در اين تاپيك را ندارم و كلا اصلا در تاپيك هاي اعتقادي و مذهبي شركت نمي كنم و احتمالا ديگه هم شركت نخواهم كرد
فقط فراموش نکنید انسان چرخان و حقیقت ثابت است .
با تشکر Retin
من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز
لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 - 22:25

پستتوسط مهمان در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 17:17

مشكل شما ها چيه اگه دين رو قبول نداريد چرا ميايد به اعتقادات بقيه توهين مي كنيد.

اگه حكومت رو قبول نداريد چرا مي ذاريد به حساب دين ( هر كي گفت من مسلمونم كه نبايد كارهاشو به حساب اسلام بذاريد).

اگه دوست داريد بقيه به اعتقادات شما گرايش پيدا كنند تاپيك درست كنيد هم فكراتون بيان با هم كار كنيد مخاطب جمع كنيد.

مشکل این است که ما می کوشیم از ترویج نافهمی، خرافه اندیشی و بهره گیری فکری جلوگیری کنیم.
بد تر از همه آن که کس بی سوادی به نام مدیر علمی یک انجمن دانشیک خزعبلاتی سر هم کند و بیننده
نا آگاه هم آن را ببیند و گمان کند درست بوده.
برداشت نادرستی که معمولا می شود این است که آن گاه که به نکته ای پاسخ داده می شود، منظور تقابل
دو شخص است. در حالی که ما کاری به حسن و تقی و زینب و کلثوم نداریم و همچنان که پیشتر هم گفته ایم
نا جایی که در توان داشته باشیم، افتضاحات دین را با استدلال و نشانه، نشان خواهیم داد و پاسخ اراجیفی
چون موضوع این جستار را هم می دهیم. نه کار داریم که شما بپذیرید یا نه و نه دیگری.
گفتنی ها را می گوییم و داوری را به خواننده خردور می گذاریم.
حال اگر اعصاب کسی خرد شود (که آن کسان همواره خدا باورانند) دلیلش این است که می بیند چیز هایی
را که عمری باور داشته و "بدیهی" می انگاشته و هزار و یک استدلال کشکی در کتاب های درسی و
رادیو و تلویزیون شنیده، به سادگی زیر پرسش می رود و رد می شود!

در مورد پاسختان به نکات گفتگو هم دوست بنده توضیح لازم را داده اند و بازگویی آن سودی ندارد.
مهمان

پستتوسط كامران در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 17:25

با پوزش
نوشته بالایی از من بود.
دارنــــــده چــو تـركيـب طبــــايـع آراسـت
از بهر چـه او فكنـدش اندر كــم و كاست

گر نیـک آمـد شکستن از بهـر چــه بود؟
ور نیک نیامد این صور، عیب که راست؟
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 19:18

پستتوسط محسن بيگي در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 20:00

تا سخني مبهم و سربسته نباشد برداشتهاي مختلف نيز از آن وجود ندارد. آيا سخناني كه چندين تفسير از علماي آن وجود دارد مبين و واضح است كه شما تعبير ديگري را رد ميكنيد؟

اينكه سخني مبهم و دربسته باشد دليلي مبني بر بي محتوا بودنش نيست. تعابير مختلف ( كه در واقع گزينه هاي قابل انتخاب هستند) از يك سخن در بسته مي توانند درست يا غلط باشند. شما مي توانيد آياتي را در قرآن بيابيد كه چند تعبير براي آنها بيان شده كه دقيقاْ معلوم نيست كدام درست است. ولي يك چيز روشن است. اگر كسي به موضوعي اشراف داشته باشد و جملاتي به ظاهر مبهم ( البته براي كساني كه از آن موضوع بي خبرند) را در باره آن موضوع بشنود منظور واقعي آن جملات را خواهد فهميد.

هيچ اشاره اي به اينكه گوينده آن روي زمين و از زمين ناظر بوده نخواهيد يافت

همان كه گفتم. با اين حساب من اگر قرار باشد ايمان بياورم به كتاب تاريخچه زمان هاوكينگ ايمان مياورم نه به سخنان مبهم و پر مدعا.

من هم كه گفتم. شما آزاديد و مي توانيد هر سخني را قبول و يا رد كنيد ( باور نداشته باشيد). قرآن تنها كتابي است كه ادعا كرده ( كه از نظر بنده و خيلي هاي ديگر ادعاي آن به حق است)تماماْ بر اساس حقايق است شما هم مي توانيد باور كنيد و هم نه. در هر صورت وقتي شما آزاديد كه هر چيزي را قبول كنيد ( كه همينطور هم هست) ما هم آزاديم و با كمال آزادي و از روي منطق خود اين كتاب و آيينش را پذيرفته ايم.

منظور اين آيه اين نيست كه خورشيد و ماه فقط براي انسان خلق شده؟ خطاب به دايناسور كه نيست! اين مثل همان سخنان است كه ميگويد تمام كاينات براي وجود اهل بيت خلق شده اند! دايناسور هم دوست دارم! چون مطابق طبيعتشان عمل مي كرده اند.

نه. منظور اين آيه ياد آوري نعمتهاي خداوند به انسان است. از ديد اسلام همه ذرات و موجودات داپماْ در ذكر خدا هستند و نيازي به يادآوري كردن ندارند (‌آنها نمي توانند گناه كنند و همينطور ثواب چرا كه تنها از غريزه خود پيروي مي كنند كه فرق بزرگ آنها با انسان در همين است).اهل بيت انسانهاي كامل هستند در بالاترين سطح ممكن و به همين دليل وارثان قدرت خداوند در اين جهان مادي هستند. شما اين تعاريف را قبول نداريد و ميلي به بحث بيشتر در اين خصوص ندارم (‌چون در آخر مي خواهيد به مقدسات ما توهين كنيد).
اگر نمي دوني بدون آتشفشان ها لنگر هاي زمين هستند

عجب! نميدونستم !

خب حالا كه گفتم. پس بدون.
به به آفرين قانون دوم ترموديناميك چي رو نقض مي كنه. لطفاْ بفرمايد حركت يك جرم آسماني در مداري ثابت رو كنترل شده مي گن يا كنترل نشده

تفاوت ديدگاه من و شما همين است كه شما جهان را منظم و كنترل شده ميبينيد و من آنرا غير منظم كه بي نظمي آن نيز رو به افزايش است(قانون دوم).
در ضمن من اگر ميخواستم جهاني بيافرينم كه موجوداتي در آن منو عبادت كنند فقط يه خورشيد و يه زمين و چارتا آدم! ميافريدم با خيال راحت!

[/quote] ببين دوست عزيز جهان همواره داراي نظم هستش ( اگر جهان نظم نداشت چگونه مي تونستيد در نقاط و زمانهاي مختلف آزمايشهاي يكساني رو با نتايج يكسان مشاهده كنيد). فيزيك يعني درك نظم جهان. مطمپن باش بي نظمي هاي ظاهري اين جهان هم داراي نظم هستند.
اون وقت چطور مي خواستي قدرت خودت رو ثابت كني. خدا اين همه كهكشان و ستاره و ... آفريده و تو هنوز بهش اعتقاد نداري (‌البته خدا گفته هر كي رو كه بخواهم هدايت مي كنم و هر كه را كه نخواهم هدايت نمي كنم).
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه 25 تير 1386 - 23:25

پستتوسط محسن بيگي در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 20:10

نوترينو0 نوشته است:
محسن بيگي نوشته است:مشكل شما ها چيه اگه دين رو قبول نداريد چرا ميايد به اعتقادات بقيه توهين مي كنيد.

مشكل اينجاست كه دين تا فيها خالدون ما كار دارد! اعتراض و توهين هم فرق ميكنند.

هيچ رابطه اي بين عملكرد معتقدين به يك تفكر و آموزه هاي آن نيست؟ پس چرا شما
كمونيسم را محكوم ميكنيد؟ (من كمونيست نيستم) مگر شعار آن عدالت براي همه نيست؟

تاپيكهاي اين مدلي هم فقط مخصوص شما نيست كه اراجيف خود را به خورد ديگران بدهيد.

هدف ما خرد كردن اعصاب ديگران نيست. اگر حس ميكنيد اعصابتان خرد شده معلوم است تعصب داريد و يك جاي كار ميلنگد. من به شخصه هدفم روشن شدن موضوعات براي خودم است . هيچ تعصبي ندارم كه نظر من صحيح است . مسلم است كه دينها آموزه هاي خوبي هم دارند؛ ولي دليلي ندارد كه آنها را زير سوال نبريم.

اولاْ كه من عقايدم رو به خورد كسي ندادم و سعيي هم در اين خصوص نمي كنم.

دوماْ هر مكتب و آييني ( چه ديني و چه غير ديني) براي خود تبليغ مي كند و كمونيسم هم از آنها مستثني نيست.

سوماْ شما براي مقايسه بين دو چيز بايد از زواياي مختلف با آنها آشنا باشيد. اگه عدالت در قرن بيستم براي شما ملاك هست شعار اسلام در 1400 سال پيش عدالت و برابري سياه پوستان وسفيد پوستان بوده ( من نمي گم دولت ها و حكومت ها چنين شعارهايي رو برآورده كردن ولي ادعا مي كنم دوراني فراميرسه كه همه اين وعده هاي اسلام عملي بشن)

چهارماْ مودب باشو كلماتت رو مراقب باش. من يك پيشنهاد دارم. دو جريان فكر اين جا وجود داره. بهتره تاپيك ها رو به سه دسته تقسيم كنيم در يكي از اون قسمت ها لاييك ها به بحث و تبادل نظر بپردازن ( به طور انحصاري) در بخش ديگه خدا پرستان ( به طور انحصاري) و در بخش سوم هم با دليل و منطق همديگر رو نقد كنن ( البته با احترام و نه استفاده از اين دست لغاتي كه شما به كار برديد).

شما هم تعصب داريد ولي تعصب كور. اگر شما بتوانيد با منطق اشتباه بودن قرآن را به من ثابت كنيد مطمعناْ در افكارم تجديد نظر خواهم كرد.
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط محسن بيگي در جمعه 16 شهريور 1386 - 01:37

Anonymous نوشته است:
مشكل شما ها چيه اگه دين رو قبول نداريد چرا ميايد به اعتقادات بقيه توهين مي كنيد.

مشکل این است که ما می کوشیم از ترویج نافهمی، خرافه اندیشی و بهره گیری فکری جلوگیری کنیم.
بد تر از همه آن که کس بی سوادی به نام مدیر علمی یک انجمن دانشیک خزعبلاتی سر هم کند و بیننده
نا آگاه هم آن را ببیند و گمان کند درست بوده.
برداشت نادرستی که معمولا می شود این است که آن گاه که به نکته ای پاسخ داده می شود، منظور تقابل
دو شخص است. در حالی که ما کاری به حسن و تقی و زینب و کلثوم نداریم و همچنان که پیشتر هم گفته ایم
نا جایی که در توان داشته باشیم، افتضاحات دین را با استدلال و نشانه، نشان خواهیم داد و پاسخ اراجیفی
چون موضوع این جستار را هم می دهیم. نه کار داریم که شما بپذیرید یا نه و نه دیگری.
گفتنی ها را می گوییم و داوری را به خواننده خردور می گذاریم.
حال اگر اعصاب کسی خرد شود (که آن کسان همواره خدا باورانند) دلیلش این است که می بیند چیز هایی
را که عمری باور داشته و "بدیهی" می انگاشته و هزار و یک استدلال کشکی در کتاب های درسی و
رادیو و تلویزیون شنیده، به سادگی زیر پرسش می رود و رد می شود!

در مورد پاسختان به نکات گفتگو هم دوست بنده توضیح لازم را داده اند و بازگویی آن سودی ندارد.

تو منطق نداري. دوستانتان هم كه بي ربط حرف ميزنن.
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط مجيدم در جمعه 16 شهريور 1386 - 12:33

يادتون باشه وحتماْ يادتون هست كه هر وقت گير مي افتيد و راه به جايي نداريد ياد خدا مي افتيد و علم و اسباب و علت و پول و . . . را فراموش ميكنيد
مجيدم

پستتوسط كامران در جمعه 16 شهريور 1386 - 18:21

در آغاز می خواستم از پاسخ دادن به شما شانه خالی کنم چرا که چون روز برایم روشن بود که سرانجامت
به سرانجام دیگر خداباوران خواهد پیوست و چنین نیز شد!

حالا من باید بگویم "درکت می کنم"! smile055
دارنــــــده چــو تـركيـب طبــــايـع آراسـت
از بهر چـه او فكنـدش اندر كــم و كاست

گر نیـک آمـد شکستن از بهـر چــه بود؟
ور نیک نیامد این صور، عیب که راست؟
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: پنجشنبه 12 بهمن 1385 - 19:18

پستتوسط هرمز پگاه در جمعه 16 شهريور 1386 - 19:13

Kamran_A نوشته است:

در آغاز می خواستم از پاسخ دادن به شما شانه خالی کنم چرا که چون روز برایم روشن بود که سرانجامت

smile072 smile039
من تنها از تیتر این تاپیك كلی خندیده ام !!
خرد، زنده ي جــاوداني شنــاس
خرد، مايه ي زنــدگاني شنــاس
چنان دان هر آنكس كه دارد خرد
بــدانــش روان را هــمي پــرورد
نماد کاربر
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: جمعه 18 شهريور 1384 - 19:27

پستتوسط هرمز پگاه در جمعه 16 شهريور 1386 - 19:17

نوترينو0 نوشته است:..در ضمن من اگر ميخواستم جهاني بيافرينم كه موجوداتي در آن منو عبادت كنند فقط يه خورشيد و يه زمين و چارتا آدم! ميافريدم با خيال راحت!

smile072 دقیقا ً پرسمان در اینجا ست كه تنها یك
خورشید و یك زمین برای پدید اوردن و زندگی
آدمی بسنده بوده است و نیازی به اینهمه میلیارد
ها كهكشان كه میلیارد های بیشترش را كه ورای
شعاع هابل هم هستند نمیبینیم ، نبوده است!
البته میگویند خدا این ها را افریده تا در شب ،
ملوانان و بیابان نوردان راه خود را پیدا كرده و
یا تازیان ایام حج را بتوانند حساب كنند! smile022
خرد، زنده ي جــاوداني شنــاس
خرد، مايه ي زنــدگاني شنــاس
چنان دان هر آنكس كه دارد خرد
بــدانــش روان را هــمي پــرورد
نماد کاربر
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: جمعه 18 شهريور 1384 - 19:27

پستتوسط محسن بيگي در جمعه 16 شهريور 1386 - 21:24

Kamran_A نوشته است:

اگه حرفي براي گفتن داشتي حتماْ مي گفتي . تو آدمي نيستي كه بتوني كسي رو ضايع كني ولي اين كار رو نكني. تو پيام هاي قبليت اين كاملاْ مشخصه. پس اداي آدمهاي بزرگوار و معصوم رو در نيار. عصبانيت من هم به دو چيز بر مي گرده:
1- بي حرمتي هاي ( استفاده از كلماتي كه در شان خودتان است) شما به عقايد ما ( كه البته به نظر خودتون بيدارگري هستش) كه البته درصد خيلي كمتري رو به خودش اختصاص ميده.
2- الكي داد و بيداد مي كنيد و نفس كش مي طلبيد و ادعاي منطق تان مي شود ولي بي منطق ترين كسي هستي كه تا حالا پيامهاش رو خوندم.

حالام برو واسه خودت مزخرفات جهان ازلي و جسمم ابدي و ... راه بينداز ببينم كسي براي اين حرفات تره هم خورد مي كنه يا نه؟

اما دركل تو هيچ چيز رو درك نمي كني چون منطق نداري. بي منطق طقت در رفته.

ميدوني چيه smile072

داشتي. مطمعن باش بازم واست دارم دكتر جون.
Last edited by محسن بيگي on شنبه 17 شهريور 1386 - 01:10, edited 1 time in total.
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط محسن بيگي در جمعه 16 شهريور 1386 - 21:25

هرمز پگاه نوشته است:
Kamran_A نوشته است:

smile072 smile039
من تنها از تیتر این تاپیك كلی خندیده ام !!

ديگه به چي خنديدي

انشاالله هميشه لبت خندان باشه گوگولي.
smile072
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

پستتوسط محسن بيگي در جمعه 16 شهريور 1386 - 21:28

هرمز پگاه نوشته است:
نوترينو0 نوشته است:..در ضمن من اگر ميخواستم جهاني بيافرينم كه موجوداتي در آن منو عبادت كنند فقط يه خورشيد و يه زمين و چارتا آدم! ميافريدم با خيال راحت!

smile072 دقیقا ً پرسمان در اینجا ست كه تنها یك
خورشید و یك زمین برای پدید اوردن و زندگی
آدمی بسنده بوده است و نیازی به اینهمه میلیارد
ها كهكشان كه میلیارد های بیشترش را كه ورای
شعاع هابل هم هستند نمیبینیم ، نبوده است!
البته میگویند خدا این ها را افریده تا در شب ،
ملوانان و بیابان نوردان راه خود را پیدا كرده و
یا تازیان ایام حج را بتوانند حساب كنند! smile022

اونوقت توضيح بديد چه جوري خورشيد و زمين و ساير ملزومات ( از قول خودتون) بايد به اين شكلي كه الان در اومدن تبديل ميشدن (‌اگه مثل بقيه دوستات دكتري جواب علمي بده)
smile072
فقط خدا
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به مقالات كاربران

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان