ماهیت ارواح و موجودات ماوراء

ماهیت ارواح و موجودات ماوراء

پستتوسط G.M در يكشنبه 12 فروردين 1386 - 15:38

:twisted: آیا ماهیت روح حوزه مغناطیسی متمرکز و شکل یافته هست-آیا عکسها و فیلمهایی که از ارواح نشان میدهند واقعیت دارد-آیا جاذبه مغناطیسی بدن نگدارنده روح هست-همین سئوالات در مورد اجنه هم هست
فدای وطن
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: جمعه 18 اسفند 1385 - 10:37

پستتوسط مهمان 154 در يكشنبه 12 فروردين 1386 - 21:26

اي با با كي تا حالا تونسته وجود روح را ثابت كنه؟
اين كه به ما تلقين مي كنند روح وجود داره واقعيت نداره
مكانيزم وعملكرد جسم را روح نامگذاري كردند. وقتي جسم ازبين رفت (مرد) ديگه نه عملكردي داري و نه اثري از روح جايي مي ماند؟
مهمان 154

پستتوسط مهمان در يكشنبه 12 فروردين 1386 - 23:44

علم تا كنون نتوانسته در اين مورد چيزي را اثبات كند ولي اگر قران را قبول داشته باشي در اين جهاني كه ما زندگي مي كنيم تنها نباتات جمادات و حيوانات وجود دارند كه جن هم نوعي حيوان است و در اين جهان وجود دارد بنا به 4 دليل
1-22 بار نام جن در قران اورده شده
2- هفتتاد و دومين سوره قران با اين نام است
3 - احاديث و روايات فراوان از پيامبر حضرت علي امامان و بزرگان ديني در اين رابطه وجود دارد و در دسترس است
4-به وسيله بسياري از انسان ها ديده شده
اما ارواح جزو سه دسته جمادات و نباتات و حيوانات قرار ندارند پس در اين دنيا وجود ندارند
مهمان

پستتوسط DJmorfy_xtc در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 00:24

شماها از منم بی کار ترینا smile128 پاشین به زندگیتون برسید smile009 اصلا بلیط ورودی شهر بازی مهمون من smile051 جمع کنید این بساطتونو تا نزدم داغون نکردمش :evil: :twisted: smile053 smile003 smile004
DJmorfy_xtc

پستتوسط ناتانائيل در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 02:54

سلام.من همين الان عضو اين سايت شدم...
گفتم كه اگه كسي خواست ورودمو تبريك بگه smile038
راستش به نظر من ارواح وجود دارن و در اين هيچ شكي نيست ولي مساله اينه كه ..
اونا چين؟
كجا وچطور زندگي ميكنن ؟
ايا خيلي از چيزايي كه ما به عنوان روح ميشناسيم واقعا روحه؟يا با جن اشتباه ميگيريمشون؟؟؟؟
ارتباشون با زندگي ادما چيه؟
چرا هر از چند گاهي به زندگي ادما سرك ميكشن؟؟؟؟؟
خواهش ميكنم اگه كسي جوابي واسه اسن سوالا داره...بگه...
خدا...در درون است
نه به يگانگي
و در بيرون است
نه به بيگانگي...
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 02:01

پستتوسط ناتانائيل در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 02:54

سلام.من همين الان عضو اين سايت شدم...
گفتم كه اگه كسي خواست ورودمو تبريك بگه smile038
راستش به نظر من ارواح وجود دارن و در اين هيچ شكي نيست ولي مساله اينه كه ..
اونا چين؟
كجا وچطور زندگي ميكنن ؟
ايا خيلي از چيزايي كه ما به عنوان روح ميشناسيم واقعا روحه؟يا با جن اشتباه ميگيريمشون؟؟؟؟
ارتباشون با زندگي ادما چيه؟
چرا هر از چند گاهي به زندگي ادما سرك ميكشن؟؟؟؟؟
اگه كسي جوابي واسه سوالا داره...بگه...
خدا...در درون است
نه به يگانگي
و در بيرون است
نه به بيگانگي...
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 02:01

پستتوسط مهمان در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 16:26

سلام به همگي. بچه ها اگه عكسي از كهكشان و ستاره و اين جور چيزا دارين برام بفرستين.در ضمن من تازه واردم . smile020
مهمان

پستتوسط مهرداد پرويز در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 17:15

اينم از اون سوالاييه كه از ابتداي بشريت بوده مثل مرگ . و شايد هيچوقت هم پاسخي براش پيدا نشه چون به هر حال ما تو دنيايي مادي زندگي مي كنيم. و تنها موقعي مي فهميم كه خودمون تبديل به همون سوال شديم. به عبارتي وقتي مرديم شايد بفهميم البته اگر دنيايي پس از مرگ باشه! و بشه فهمي براي مردگان متصور شد!
من يه جايي خوندم كه توي روسيه دانشگاهي مختص امور متافيزيكي وجود داره كه به اين پديده ها مي پردازه!
بسیاری از اعتقادات ما همانند حکایت آفرینش کائنات است:"هیچکس حضور نداشت...هیچ کس شاهد هیچ چیز نبود...با این حال عجیب است که همه می دانند چه وقایعی روی داد!!!"
(خوزه ساراماگو)
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 16 مرداد 1386 - 09:38

پستتوسط محمد اخشيك در چهارشنبه 7 شهريور 1386 - 20:54

روح نيز مانند مفاهيم مشابهي كه ريشه در مذهب دارند ساخته‌ي خيال بشر است. انسان مذهبي بدنبال راهي بود كه بشر را تقديس كند و از مرحله‌ي حيوانيت برهاند و چون جسم محل شهوات و نفسانيات بود و نمي‌توانست تقديس شود، چيزي غير از جسم را در ذهن خود خلق كرد و آنرا روح ناميد تا نفسانيات را راهي بدان نباشد. از طرفي ديگر حتي اگر وجود روح را هم بپذيريم چون فعلا راهي براي اندوختن تجربياتي از نوع آزمايشات عملي راجع بدان نداريم لذا اصلا نمي‌توان آنرا با معيارهاي عملي science سنجيد.
در انتها از دوستاني كه به روح و مذهب معتقد هستند معذرت مي‌خواهم و اميدوارم كه باعث رنجش آنان نشده باشم. من تنها نظر خود را بيان كردم كه ممكن است غلط باشد.
Our job in physic is to see things simply, To understand a great many complicated phenomena in a unified way, In terms of few simple principles... Steven Weinberg
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 4 مرداد 1386 - 20:19

پستتوسط Retin_69 در جمعه 9 شهريور 1386 - 09:41

به نام خدا
سلام
اگه شما كلمه ي ماورا را به تاپيك اضافه كرديد چرا دنبال توجيه فيزيكي و يا با توجه به ميدان ها در اين مورد هستيد.
بايد مساله را جور ديگه اي مطرح كرد و جلو برد.
با تشكر
من از ريشه ي گياهان گوشتخوار مي آيم
ومغز من هنوز
لبريز از صداي وحشت پروانه ايست كه اورا
در دفتري به سنجاقي
مصلوب كرده بودند...

کمرنگ
استاد بزرگ

استاد بزرگ

تاريخ عضويت: سه شنبه 12 تير 1386 - 22:25

پستتوسط ناب در چهارشنبه 14 شهريور 1386 - 22:31

باسلام اگه کسي ميخواد در مورد ماهيت روح و روح انسان پس از مرگ مطالعه کنه به تفسير خطبه ي 212 کتاب شزيف نهج البلاغه ي مولا علي (ع) مراجعه کنه چيزايي دستگيرش ميشه
باتشکر
عضو جدید

عضو جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 شهريور 1386 - 22:23

پستتوسط خود خودم! در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 07:11

سلام به دوستان
به نظر من ....
وجود دارند ولی به همین راحتی خودشون رو نشون نمی دن این که یارو همین طوری الکی یه عکس تو وبلاگش می ذاره و تو ببینی باور کنی نیس....
با تشکر. smile023
خود خودم!

پستتوسط عطيه محمدي در پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 13:48

به نام خدا

به نظر من اين موضوع بيشتر از اينكه به فيزيك مربوط بشه به علوم معنوي و اسلامي ربط داره و

ميشه گفت اكثر تصاويري كه از روح نشون ميدن دروغه ولي روح وجود داره ولي نه وجود داخلي بلكه

وجود خارجي ، قرآن در اين مورد توضيحات كافي داده ، در مورد اجنه هم بايد بگم كه نبايد در وجودشون

شك كرد و اونها هم موجوداتي مثل ما هستند كه به جاي خاك از آتش آفريده شدن و قابل ديدن هم

هستن البته در برخي ساعات و با چشم بصيرت و حو زه ي مغناطيسي و اين چيز ها هم در كار نيست.

smile003
عضو معمولی

عضو معمولی

تاريخ عضويت: پنجشنبه 25 مرداد 1386 - 11:49

Re: ماهیت ارواح و موجودات ماوراء

پستتوسط کمال الماسی در جمعه 16 شهريور 1386 - 04:41

G.M نوشته است::twisted: آیا ماهیت روح حوزه مغناطیسی متمرکز و شکل یافته هست-آیا عکسها و فیلمهایی که از ارواح نشان میدهند واقعیت دارد-آیا جاذبه مغناطیسی بدن نگدارنده روح هست-همین سئوالات در مورد اجنه هم هست

تمامی عکسها و تصاویری که از روح گرفته شده مطمئن نیستند منتها در اصل روح هیچ کالبدی نداره

تا کسی بتونه با دید فیزیکی او نرو ببینه افرادی که شبح دیدند یا به اصطلاح جن تماما موجوداتی دید هاند به نام ان تی تی ان تی تی نوعی وجود اثیری است که براحتی می تواند در انسان نفوذ کند .... محصوصا کسانی که مشروبات الکلی و مواد مخدر سنگین مصرف می نمایند و علاقه شدید به سکس دارند منتها ان تی تی ها موجود دات فضایی نیستند ... بلکه در بخش روانی جهان اثیری زندگی می کنند بیشتر از نود درصد قتلها جنایتها اختلافات حاد خانوادگی توسط این موجودات مزاحم است که براحتی چون کرم در کالبد اثیری یا ساد ه تر عاطفی انسان لانه می کنند و توسط جریان ارتعاشی تله پاتی بدون ان که دیده شوند وکسی بداند افرادی که زمینه دارند را تحت سیطره و نفوذ خود قرار می دهند اصولا شخص قربانی نمی فهمد تا لحظه مرگ منتها افرادی که به انها اگاهی دارند کسانی هستند که فن انعکاس از بدن فیزیکی را می دانند
بو سه های دلکش خدا ................

http://www.eckankariniran.org
نماد کاربر
عضو فعال

عضو فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه 13 شهريور 1386 - 01:23

پستتوسط Connor در يكشنبه 25 شهريور 1386 - 06:44

خوشم اومد....ادامه بدید....
Connor Doyle

فیزیک ، کوچکترین چیز ها و بزرگترین چیز ها ست ... نیست؟
نماد کاربر
عضو حرفه ای

عضو حرفه ای

تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 16:54

بعدي

بازگشت به پرسش و پاسخ

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان