ونظر من هم اینه که ufoوجود داره
aliagha ادامه بده...

آیا بشقاب پرنده وجود دارد؟Re: آیا بشقاب پرنده وجود دارد؟یک بار دیگه پشت سر سمپادی ها حرف بزنید با خودم طرفید
ونظر من هم اینه که ufoوجود داره aliagha ادامه بده... ![]() و حقیقت آئینه ای بود
که از دستان خداوند به زمین افتاد و شکست ... پس هر کس تکه ای برداشت و خود را در آن دید و پنداشت ، حقیقت در دست اوست ! حقیقت اما در میان مردمان پخش بود ... بخشی از انجیل یوحنا Re: آیا بشقاب پرنده وجود دارد؟سلام
به نظر من چند سال درس خواندن در سمپاد ميتواند بهترين يابدترين سال هاي عمر آدم باشد.اگر واقعا خوب درس بخوانيم وبه درس خواندن علاقه داشته باشيم بهترين سال ها خواهد بود .ولي اگر درس نخوانيم اين سال ها تبديل به بدترين سالها خواهد شد. منظور من به كسي نبود ها همينجوري يه اظهار نظري كردم در ضمن به نظر من ممكن است موجودات فضايي وجود داشته باشند ولي بشقاب پرنده ها هرگز!
Re: آیا بشقاب پرنده وجود دارد؟بله حتما وجود دارد و اين ضرب المثل معروف كه " تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها ! "
1 - انسان و پرواز ![]() تنها عاملي كه انسان را به فكر پرواز انداخته و او را شيفته و مجذوب آسمان و عاشق پرواز كرده است ، پرواز و بال زدن پرندگان ميباشد . انسانها بعد از كوشش فراوان در نهايت به دانش ايروديناميك دست يافتهاند و بعد از الهام گرفتن از آناتومي ( كالبود شكافي ) پرندگان ، هواپيما طراحي نموده و آن را ساختهاند . ولي مشكل اساسي اينجاست كه اين دانش در اتمسفر سياره زمين ، آنهم تا ارتفاع محدودي كارآيي دارد و در فضاي خارج از اتمسفر زمين وضعيت به گونهاي ديگر است . 2 - UFO ها و پرواز با دقت زياد به عكسهاي زير توجه نماييد ! ![]() اين ادعا خودخواهي بسيار بزرگي خواهد بود كه اگر ما انسانها خود را با شعورترين موجودات هستي بدانيم و خود را يكه تاز در عرصه علم و دانش محسوب كنيم ، براي اينكه موجودات بسيار با شعورتر از ما به تكنولوژي پرواز بسيار بالايي دست يافتهاند ، تصوير فوق عكسهايي از بشقاب پرندهها و سرنشينان مرده آنها ( UFO's ) به علت سقوط و تصادم با زمين و همچنين كهكشانهاي M104 , NGC4565 , NGC5866 را نشان ميدهد ، انديشه و فهم آنها در پرواز بسيار وسيعتر و جامعتر از انسانهاست . عاملي كه يوفوها را به فكر پرواز انداخته و آنها را شيفته فضا نموده است ، سرعتهاي سرسام آور و باور نكردني كهكشانها در حال دور شدن از يكديگر است ، يعني چيزي كه ما آن را انبساط شتاب دار كيهان و عامل آن را انرژي تاريك ميناميم . در واقع آنها ساختارهاي فيزيكي كهكشانها را شناسايي و سپس آن را در مقياس كوچك كپي كردهاند و به وسيله اين اسبابهاي پرنده در كنترل خود ، ميتوانند به همه جاي كيهان سفر كنند ................... به علت سیاسی و ضد دینی شدن هوپا ، دیگر فعالیتی در تالار ندارم چون قوانین خود تالار به دست مدیران و سرپرستان نقض شده و فقط جواب مکاتبات را خواهم داد . اگر سوالی داشتید با این آدرس مکاتبه کنید : contact@ki2100.net
با توجه به ماده 8 قوانین تالار گفتمان شبكه فیزیك هوپا : ارايه انديشههاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي : http://www.ki2100.com http://طباطبائي.ايران.ir/ ![]() چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان | ||||||||||||||||||