دعوت به همكاري
36 پست • صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
فارسياقا ان ليزر كه ميخواي بسازي ياز به عم شيمي داره اگه نيازي به راهنمايي فيزيك داشتين به من خبر بدهيد mahdimahdijok@yahoo.com
ادرس خوبي نيست ولي خوب ديگه فيزيك دانيم 200 ريوبا اشعه ي گازي لازم دارين (طبق محاسبه ي من ) البته ممكن ليزري كه ميخواهيد بسازيد جامد باشه ولي اين طوري سخت تر ميشه ها چون گاز سبك تر از جامد است فاصله ي ملكولي ان هم بيشتر و بهتر نتيچه ميده خوب ديروز تو امتحان فيزيك از 100 نمره 99 نمره و نيم رو بردم يعني 100=99.5 شايد تاب التي هم نياز بشه گاز (گاز ازاد در غاره ي جيكانو ) جيكانو ناحيه ي منطقه اي نيست فقط استلاح علمي هست نميدونم شايد هم كارتانبوم نياز بشه بسته گي به سليقه ي خودت داره [size=24][/size] :) :) :) :) :) :D :D :D :idea: [color=darkred][/color][color=red][/color]
طرح یک رباط را برایم ارسال کنیدمن در بوشهر زندگی می کنم و 17 سالم چند ماه پیش شروع به ساخت یک رباط کردم که به علت کمبود امکانات نتوانستم ان را تمام کنم حالااز شما یک طرح رباط می خواهم
Re: طرح یک رباط را برایم ارسال کنید
سوالت رو تو فروم زیر مطرح کن زودتر به نتیجه میرسی: http://www.eca.ir/forum2
salam
man behrad hastam! mayelam behet komak konam! be adresse man email bezan va darmorede prpjat tozih bede! albate age khodet dust dari ke man behet komak konam! in adresse mane! eshghefizik@yahoo.com
36 پست • صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 0 مهمان | ||||||||||||||||||