صفحه 1 از 1

انتقال آب به روش الکترولیز از اقیانوس به ارتفاعات هیمالیا

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۴:۰۸
توسط عبدالرضا علي پور
ایا امکان دارد از طریق الکترولیز اب را به دو گاز هیدروژن و اکسیژن تفکیک نمود و اکسیژن را در جو رها کرد و هیدروژن را به قلعه هیمالیا انتقال داد و درانجا با رها کردن و ترکیب با اکسیژن هوا به اب تبدیل نمود؟

یا هر دو گاز را در دو لاین جداگانه به انجا فرستاد و با ترکیب در انجا به اب تبدیل نمود؟

Re: انتقال آب به روش الکترولیز از اقیانوس به ارتفاعات هیمالیا

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۵:۰۲
توسط rohamavation
چرا راه گران قیمت و از طرفی توسط آیینه‌های مستقر در مدارزمین . طرح که شامل استقرار چندین بالن بازتابی که با قرار گرفتن در کنار هم، آیینه‌ای در مدار زمین ایجاد می‌کند.تازه موجب گرم شدن زمین میشه.الان به فکر خنک کردن زمین هستند .کشتی‌های ابرساز این ابزارها که نیروی خود را با استفاده از انرژی باد فراهم می‌کنند، مه نازکی از نمک اقیانوسی را به درون هوا می‌پاشند که باعث به وجود آمدن ابرهای اقیانوسی می‌شود. چنین ابرهایی چگال‌تر و سفیدتر از ابرهای معمولی هستند، بنابراین میزان بیشتری از گرمای خورشید را به درون فضا منعکس می‌کنند.

Re: انتقال آب به روش الکترولیز از اقیانوس به ارتفاعات هیمالیا

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۷:۳۶
توسط عبدالرضا علي پور
بحث من سر این نیست - میخوام ببینم خود این گازها پس از تولید تو یک خط انتقال میتونند چقدر ارتفاع بالا بروند بدون پمپاژ - و اینکه بعدا بیاییم به هزینه تولید و الکترولیز نگاه کنیم و ابی که تو اون ارتفاع بدست میده را چقدر میشود ازش بهره گرفت -- اگر گازها بتونند به ارتفاع بالایی بدون پمپاژ برسند میشود براوردهایی کرد و مقایسه کرد که ایا راندمانی ایجاد میشود یا خیر

Re: انتقال آب به روش الکترولیز از اقیانوس به ارتفاعات هیمالیا

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۲۱:۳۶
توسط cnt
سلام . با الکترولیز اب داخل یه مخزن بسته که دو خروجی برای هیدروژن و اکسیژن داشته باشه میشه گازها رو با یه شلنگ با سطح مقطع کوچک به ارتفاع بالا رسوند و دوباره اب بدست اورد.
اگه منظورتون برگرداندن این اب به پایین و تولید انرژی از اون هست .متاسفانه مثل خیلی از طرح های free energy این هم جواب نمیده مگه اینکه راهی پیدا کنیدکه با انرژی خیلی کمی اب را الکترولیز کنید .
در مورد بالا رفتن هیدروژن داخل یه لوله تا قله هیمالیا بدون مصرف انرژی امکان پذیر نیست بعد یه ارتفاعی فشار خود هیدروژن داخل لوله مانع از ورود هیدروژن بیشتر به داخل لوله میشه