صفحه 1 از 1

چگالی مایع

ارسال شده: چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۴ - ۲۳:۱۷
توسط Mardani
دوستان یه سوال .در شکلی لوله ای شکل سه مایع به چگالی های P1،P2،P3درحال تعادل هستند .اندازهی چگالی سه مایع را با ذکر دلیل مقایسه کنید .؟

Re: چگالی مایع

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۰۱:۰۳
توسط عبدالرضا علي پور
چگالی نسبت جرم است به حجم معینی از یک جسم -- و برحسب دو واحد کیلو گرم بر مترمکعب -- و گرم بر سانتی متر مکعب یا همون گرم بر میلی لیتر اندازه گیری میشود کافه با یک سرنگ مدرج از هر مایه یک میلی لیتر یا یک سانتی متر مکعب را بکشید و وزن کنید و حاصل وزن میشود چگالی ان مایع و در نهایت اگر از هرکدام یک سی سی در همان سرنگ بریزید مایعی که چگالی بیشتری دارد در سطح پایین تر و بعدی که کمتر است بالاتر و سومی که از همه چگالی کمتری دارد در بالای ان دو قرار میگیرد و کاملا میتوانید این موضوع را به عینه ببینید

Re: چگالی مایع

ارسال شده: شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۴ - ۱۰:۱۱
توسط rohamavation
سوال مبهم هست .مخلوط بشوند یا خیر D = {d (1) V (1) + d (2) V (2)} / {V (1) + V (2)} چگال مخلوط دو مایع .اما من یک شکل دادم از آنجا که هر دومایع عمودی لوله U در اتمسفر باز هستند ، در سطح مایعات ، فشار برابر فشار جو است. از آنجا که ارتفاع مایعات در دو مایع عمودی برابر است و مایعات دارای تراکم مختلف هستند ، فشار وارد شده توسط آنها متفاوت از یکدیگر خواهد بود. هنگامی که سیستم با شتاب g شتاب می گیرد ، مایعات می توانند فقط در حالت تعادل در حالت ثابت باقی بمانند. در این حالت مایعات دچار بی وزنی می شوند. از این رو ، در هر نقطه از لوله ، فشار برابر با فشار جوی می شود. اما اگر لوله تحت نیروی جاذبه شتاب نگیرد ، در نتیجه مایع سنگین تر فشار بیشتری را در پایین وارد می کند. از این رو ، در پایین اندام عمودی چپ ، فشار بیشتر از فشار در پایین اندام عمودی چپ خواهد بود ، فشار بیشتر از فشار در پایین اندام عمودی راست خواهد بود. این بدان معنی است که در مایع افقی نیروی افقی حاصل خواهد شد که همانطور که در شکل نشان داده شده به سمت راست است.
بنابراین مایع در اندام افقی شتاب رو به راست خواهد داشت.p=ρgh ,تصویر