مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناسا
10 پست • صفحه 1 از 1
Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساسلام
بسیار عالی بسیار عالی بسیار عالی ممنون.......رضا ![]() خدا در محیط استبداد پرستیده نمی شود.استبداد از کفر هم بدتر است (مهندس مهدی بازرگان) Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساسلام
payload چیه؟؟؟ ![]() خدا در محیط استبداد پرستیده نمی شود.استبداد از کفر هم بدتر است (مهندس مهدی بازرگان) Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساممنون عالی بود
![]() بسیاری از اعتقادات ما همانند حکایت آفرینش کائنات است:"هیچکس حضور نداشت...هیچ کس شاهد هیچ چیز نبود...
با این حال عجیب است که همه می دانند چه وقایعی روی داد!!!" (خوزه ساراماگو) Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناسادمت گرم.
خیلی باحال بود.
Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساpayload = بار مفید ( علوم مهندسی )
از اظهار نظرهای دوستان هم ممنونم
Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساممنون
ولی چه نقشی در فضاپیما بازی می کنه؟ ![]() خدا در محیط استبداد پرستیده نمی شود.استبداد از کفر هم بدتر است (مهندس مهدی بازرگان) Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناساخیلی ممنونم و خیلی جالب بود
پیروز باشید تعریف جهان سوم از پروفسور حسابی
از قول ايشان نقل شده است : روزی در آخر ساعت درس، یکي از دانشجویانم كه دانشجوي دوره دكترا و اهل نروژ بود از من پرسيد:استاد! شما که از جهان سوم می آیید، جهان سوم کجاست؟ به آن دانشجو گفتم: جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد... هر کجا باشم آسمان مال من است ... http://www.m31galaxy.blogfa.com
Re: مراحل مونتاژ یکی از شاتلهای فضایی ناسا
![]() بالا بردن بار مفید برای تعبیه یا جا سازی در اکتشافات
10 پست • صفحه 1 از 1
چه کسي حاضر است ؟کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان | ||||||||||||||||||