professor.freak نوشته است:ببینید باید اول ایت نکته رو بدونید که بر اساس نسبیت هیچ جسمی به هیچ وجه نمی تواند به سرعت نور برسد . یعنی اگر ما اونو به 99.99%سرعت نور برسونیم و بعد دوباره بهش انرژی وارد کنیم سرعت بیشتر میشه ولی به سرعت نور منیرسه .
اینو میدونم چون طبق رابطه ی معروف انیشتین درمورد جرم و سرعت وقتی سرعت به c میل کنه جرم بی نهایت میشه...ولی منظور من سرعت های بالاست نه لزوما سرعت نور!
professor.freak نوشته است:پس آنجا که گفتی جرم ثابت است . کمی نظرت را تغییر بده
من نمیگم جرم ثابته!این یه قانونه که جرم و اسپین درتمامی مراجع مختصات ثابت اند ویک مقدار معین دارند
professor.freak نوشته است:در سرعت های بالا جرم افزایش می یابد
من دقیقا باهمین مشکل دارم!
ببینید من میگم اینکه میگیم جرم افزایش می یابد نادرسته!جرم تغییری نمیکنه...
professor.freak نوشته است:حال اگر 20 ژول انرژی دادید و سرعت آن به 50%سرعت نور رسید
مگه نمیگید انرژی میدیم؟و مگه درنهایت طبق قانون هم ارزی جرم انرژی,جرم کمی به انرژی تبدیل شده؟خب چرا نمیشه فرض کنیم این انرژِی همون 20 ژولیه که اول بش دادیم و درواقع هیچ تغییری توی جرم اتفاق نیفتاده!ما خودمون با دادن انرژی اونو به جایی رسوندیم که جرمش کم بشه و به انرژی تبدیل بشه؟!!
professor.freak نوشته است:در سرعت های بالا جرم افزایش می یابد و اگر هم جسمس به سرعت نور برسد بر اساس نسبیت جرمش باید به بی نهایت برسد و اینجا پارادوکس ایجاد می شود که چگونه در جهان که خود جرم محدودی دارد یک جسم جرمی نامحدود داشته باشد
مشکل من نفهمیدن عم توانایی در حرکت باسرعت نور نیست!
همیشه موفق باشید...