MRT نوشته است:چرا این موجودات هم اکنون نمی آیند و جهان ما را پیشرفت نمی دهند؟!آنان که به گفته ی شما هزاران سال قبل به زمین امده اند؟!!
سلا م دو ست عزیز شما حق داری این مطالب را با ور نکنی چون نتنها شما بلکه بشر همیشه در مو اجه با مسا ئلی که با باور ها و تو انا ئیهایش همخو نیست جبهه می گیرد و دست به مخالفت می زند .من نمیگو یم این مو جو دات در سالهای دور با عث این کار ها شده اند .
بلکه در مورد این موارد دو نظر یه می تو ان بکار بر د :
1- آنها خود زاینده این مسا ئل بو ده اند واین و سا ئل هدیه خد ایان با ستانی به مردم زمین بوده .
2-ما در گذشته دور دارای تمد نهاتی پیشر فته بود ه ایم که یا نا بود شده اند و یا از این سیاره رفته اند .
درمورد آمد ن این مو جو دات و کمک به بشرنیاز به مقداری مقدمه است :
سیاره ما بازدید کنند ه های بسیار زیادی داشته و دارد و در آینده به مراتب بسیار بیشتر خواهد داشت (در این باره جدا گانه صحبت خو اهم کرد )و هر میهمان فضائی که از این نقطه از کا ئنات رد می شود بنا بر اینکه سیاره زمین یکی از زیباترین و جذاب ترین سیارات این ناحیه از کائنات می باشد حداقل یک بار از زمین بازدید می کندو یکی دیگر از دلایل به خاطر تنو ع بسیار زیاد زیست محیطی می باشد .
این مو جودات کاملا صلح جو بوده و نیات خیر خو اهانه دارند و دارای مذ هب و خدا پرست هستند.
محل آمدن این مو جودات به سیاره ما بنا بر تعداد شان متنو ع است عده ای از ابتدا با ما بو ده اند به عنوان نا ظر ین(ملا ئکه) .
انو اع متنو ع دیگر بیشتر در حکم بازدید کنند ه هستند (تعدادی ازنژاد های مختلف ufo ها ).
تعدادی از درون عالم خودمان و از همین جا با ما در رابطه اند(جنیان و مو جو دات از جنس جن) .
و تعدادی دیگر از عو الم موازی ما به دیدار ما می آیند .
ولی در مورد مو جودات هو شمند باید بیان کنم دوست من این میهمانان فر ازمینی تنو ع بسیار زیادی دارند و نه تنها از سیاره ما بازدید می کنند بلکه از تمام کائنات بازدید می کنند ما نباید این عالم (کائنات خودمان)را که یکی از چند میلیو ن عالم مو جود در این آفر ینش می باشد خالی از مو جود هو شمند بپنداریم که در این صورت به و اقع واقعا خیلی ساده لو ح و سهل انگاریم.
ولی حالا چرا علنا خود را معر فی نمی کنند و یا اجازه این کار را ندارند بر می گردد به فر هنگ و هوش بالا ی این میهمانان .
انسانها و مو جودات هو شمند در تمام آفر ینش همواره در راه تکامل بوده و در این مسیر به سمت کمال و معر فت طی طریق میکند . و این مطلب به این علت است که قا نو ن آفر ینش برای تمام آفر ینش یکی بوده و این دلیل یگا نگی یگانه است این مسیر همان مسیر علم وکمال ومعرفت الهی است که یگانه آ فر ینش در سر شت ما نیز قرار داده است . باید توجه داشته باشیم که هر گوهری ظرفی با ارزش خود را می طلبد .انسان برای رسیدن به کمال (منظور از کمال کمال علمی واخلاقی و معر فتی است)باید مسیر کنونی را که هنوز در ابتدای آن است طی کند .
وجالب است بدانید این مسیر برای تمام موجودات عالم درکائنات به یک صورت است ویکی از دلایل خلقت بشر رسیدن به این مرتبه است .
در مرتبه ای از این مسیر دیگر جنگ و قدرت و شهوت و مرز وخاک منابع بیشتر .... معنا ندارد دیگر مسائلی که امروزه بشر با آن درگیر است بی معنی میشود وآن هنگامی است که دریچه کائنات به سوی بشر باز میگردد وبشر قادر به سفر ها ی ما ورائ فضایی می گردد .
دوستان به نظر شما چنین موجودی با این توانائی وعلم وقدرتی که به راحتی در این کائنات به سفر می پردازد آیا متواند دارای چنین دید ی باشد که در مسیر تکامل موجودات دیگر اختلال به وجود آورده وباعث بهم خوردن شرایط رشد تکاملی یک قشر از موجودات هوشمند گردد.واین در صورتی است که باید کمال(منظور از کمال کمال علمی واخلاقی است) هر موجود هوشمندی توسط خود وی کسب گردد نه به صورت تحمیلی و این اصلی برای تمام آفر ید گان یگانه پا ک است.
این موجودات به چند دلیل با مر د م این سیاره به طور رسمی ملاقات نمی کنند و دو لت های در گیر این و اقعیات نمیتو انند و اقعیت را بیکباره ارائه به افکار عمو می تز ریق کنند :
۱-یک دلیل عدم رشد کافی علمی وفکری بشریت
۲-گسستگی در باور های مذهبی (به علت عدم رشد فکری وفرهنگی همه بشریت )
۳-از هم پاشی نظم اقتصادی و فرهنگی جهانی
۴-احسا س سر خوردگی
۵-فرو پاشی باور های تاریخی بشری
۶-ووووو......
اگر اندکی به سیر تکامل بشری در تاریخ بنگریم ما حدودا یکصد واندی سال است که به جهش علمی و صنعتی دست یافته ایم .ومسلم است که برای درک هر موضوعی ابزار آن مو ضوع با ید وجود داشته با شد .در یکصد سال پیش درک و باور بسیاری از علوم امروزه بسیار نا معقول وغیر ممکن می نمود .
این در صورتی است که تاریخ یکصد سال در مقابل تاریخ بشریت بسیار نا چیز است چه برسد به تاریخ های فضائی...
بنا به روایت امام صادق: ((ما در زمان ظهور منجی از 26 پله علم یکی را تمام کرده و یکی را تازه شر و ع کردیم .))
هنوز ما چه کار کردیم ما هنوز یکصد و اندی سال است که از خوابی 400000 ساله بیدار شدیم ما اگر همانطور که در قبل عرض کردم زمانی را که در این سیاره به زمین نشستیم تا به امر وز یک شبا نه روز یعنی24 ساعت فرض کنیم جای گاه امر وزی بشر و ساعت بیداری بشر فقط چند ثانیه است .
ویستا M نوشته است:امروز دیگر کمتر کسی پیدا می شود که اگر یک شی نورانی در آسمان ببیند بگوید یک پشقاب پرنده است زیرا بالون ها ساخت دست بشر که این چنین در فضا اطراف پراکنده میشود کم نیست...
امروز دیگر هیچ کس به موجودات عجیب و غریب شبیه به عکس جناب MRT نمی گوید یوفو چون به تازگی ساخت ربات های سخن گو
با قیافه های این چنینی بشر را به خود مشغول کرده است...
نیازی نیست کسی به با لو ن بگوید ufo , ویا به این مو جو دات ربات .
این مو جو دات بنا بر عقل و علم و منطق و فلسفه و مذهب و تاریخ بشر و...و جود دارند و با لو ن هم بالو نه و ربات هم ربات نام داردو این مو جو دات و سفا ئن هم نام خود را دارند ((اگر در هر یک از زمینه های که گفتم می خو اهید این مو جو دات را برای شما ثابت کنم بفر ما ئید!))مگر شما با یک سری کودن طر فید که بالو ن را از سفینه و ربات و عر و سک را از این مو جو دات تشخیص نمی دهند؟؟!!
ویستا M نوشته است:اصرار و تکرار این مطالب نه تنها چیزی به علم نی افزاید بلکه ما با این بحث ها حتی ادمی را زیر سوال برده ایم و دانش خود را مدیون
موجودات غیر عادی نشان می دهیم...
اصلحه و پرواز -چیزی که انسان بوجود اوردن انرا برای اولین بار منسوب به خود میداند-نباید به دیگران نسبت داده شود.
اشتباه دانشمندان ، خبر های کذب و اتفاقات کاملا طبیعی می تواند علت چنین پدیده هایی باشد چرا ما همیشه برای توجیه علم
باید به دیگران متوسل شویم؟!!!
از نظر شما علم چیست؟و فکر می کنید علم سا خت این وسا ئل سا خته شده ظا هر ا بد ست بشر! چگو نه بدست ما می رسد ؟؟!!
آیا تا بحال از خود سوال کگردهاید ما و نسل آدم ابو لبشر (ع) چطور به این سیاره تبعید شده؟
آیا می دانید به چه وسیله ای وئ به تو سط چه کسانی به این سیاره انتقال پیدا کر ده ایم؟
آیا تا به امروز به تولد مسیح (ع) معر اج پیا مبرو وسیله ای که ایشان با آن به معر اج ر فت اندیشیده اید ؟
آیا به نابودی قو م های پیش از خود و چگو نگی این رو یداده فکر کرده اید؟؟!!
و هزران راز و معما ی بی پا سخ دیگر
من تازه این اولین دلا یل تار یخی بود که ارائه کردم منتظر بقیه آنها نیز با شید.