هيجكدام هم نميشه توي زندگي ساده من ازش استفاده كرد 
سوال بي جواب
15 نوشته
• صفحه 1 از 1
سوال بي جوابسلام آبا قانوني براي اثبات وجود روح هست ايا كسي هست كه بتونه؟!! اخه خسته شدم اينقدر قوانين توي اين سايت خوندم همش هم سنگين وبي روح ميباشند
هيجكدام هم نميشه توي زندگي ساده من ازش استفاده كرد ![]()
Re: سوال بي جوابسلام فکرکنم ازمایشی وجودداره:اگه دریه اتاقی احظارروح کنیم ودورتادور اتاق دیوارهای پارافینی بذاریم متوجه حاله ی حرکت روی پارافین می شویم که نشانی ازوجودروح هست
![]() هیچ بنده ای عالم نیست ، مگر اینکه نسبت به بالا دست خود ، حسادت نورزد ، و زیردست خود را خوار نشمارد .
بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، ج 75، ص (173) هر که علم و دانش را جوید برای آنکه به علما فخر فروشی کند ، یا با نابخردان بستیزد ، و یا مردم را متوجه خود نماید ، باید آتش را جای نشستن خود گیرد . بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، 2 ، ص (38) ممنون که پست های منو می خونید
Re: سوال بي جواب
درود بله راهایی هستند برای اثبات روح و مطمعن باشید که شما دارای بعد دیگه ای هستید به نام روح
حالا خودتو اذیت نکن همه مطالب توی اینترنت که درست نیست
این علتو برای چی میخوای بفهمی تا من و دوستان جوابتو بدیم من اینو نمیفهمم توی زندگی ساده فهمیدن اینکه روح هست یا خیر به چه درده شما میخوره؟ گریم نکن درست میشه دلیلتو بگو و نظر خودت تا راهنماییت کنیم ![]() ![]() کسی که میفهمد درد میکشد . . . !
از اون جایی که منم هر چی میشه باید ازمایش کنم یه بار رفتم پیش یکی که احظار روح بلد بود یه کارایی کردو چندتا صدا اومدو فضا ترسناک شد حالام بین خودمون قلبم افتاده بود تو کفشم تازشم یه عالمه پول بهش دادم بیاد احظار کنه از اخرم روحی ندیدم بیشتر کلک بازی بود اما حسش کردم ![]() کسی که میفهمد درد میکشد . . . !
Re: سوال بي جوابسلام من تازه شدم می تونینید راهنمایی ام کنیدچجوری سوالاتم بپرسم؟
[color=#800080][/color] هیچ بنده ای عالم نیست ، مگر اینکه نسبت به بالا دست خود ، حسادت نورزد ، و زیردست خود را خوار نشمارد .
بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، ج 75، ص (173) هر که علم و دانش را جوید برای آنکه به علما فخر فروشی کند ، یا با نابخردان بستیزد ، و یا مردم را متوجه خود نماید ، باید آتش را جای نشستن خود گیرد . بحارالانوار ، دار احیاء الترا العربی ، 2 ، ص (38) ممنون که پست های منو می خونید
تازه چی شدی عزیزم ؟ ![]() ![]() کسی که میفهمد درد میکشد . . . !
خوب اكر راههاي هست جرا با اين قوانين مشهور مثل فيزيك ورياضي ارتباط ندارد يا نداده اند؟! دليل اينكه خوب اينكه ميخواهم بدانم كجاي جسم قرار داره جه وظيفه اي دراد اكر نداشته باشيم جه ميشود .... ![]()
Re: سوال بي جوابزیادبه این مساءل فکرنکن خودتواذیت می کنی همه چی که نبایدباریاضی اثبات بشه
![]() هیچ بنده ای عالم نیست ، مگر اینکه نسبت به بالا دست خود ، حسادت نورزد ، و زیردست خود را خوار نشمارد .
Re: سوال بي جوابزیادبه این مساءل فکرنکن خودتواذیت می کنی همه چی که نبایدباریاضی اثبات بشه
فارق التحصیل شدی به تازگی همش شکلت اینطوره؟ ![]() ![]() کسی که میفهمد درد میکشد . . . !
Re: سوال بي جوابنه بابا تازه ترم دومم تموم شده می خوام عقده ای نشم
![]() ![]() کسی که میفهمد درد میکشد . . . !
دوست گرامی شما برای ثبت سئوالاتتان از کلید پست جدید در بالا و پایین تالار ها میتونید اقدام به ثبت سئوال کنید منتها قبل از ایجاد پست جدید لطفا سرچ کنید تا از ثبت تاپیک تکراری جلوگیری شود با تشکر ![]() روی این کره ی خاکی هیشکی همانند من انقدر عاشق اسمان وجود نداره
نمیدانم ایا لیاقت بی سر رفتن را دارم همانند تو .هراینه کاش روزی رسد که منم بروم همانند تو ![]()
Re: سوال بي جوابمن چند سال پیش توی یه فیلم مستند دیدم وقتی آدم میمیره چند گرم یا میلی گرم وزنش کم میشه شاید همون روح باشه
شایدم چیز دیگه ای باشه ![]()
نظریه ای وجود داره که میگه ارواح توبعد چهارم زندگی میکنند. یعنی ارواح اگرچه در جایی کاملا خارج از فضای مادی به سر میبرند، ولی در عین حال کاملا به ما نزدیکند.. یعنی در یک قدمی ما و در جهت ana و kata به سر میبرند. برای توضیح بیشتر پیشنهاد میکنم کتاب "دنیای شگفت انگیز بعد چهارم" نوشته ی رودی راکر رو بخونین.. ![]() MJJ Forever
15 نوشته
• صفحه 1 از 1
بازگشت به پرسش و پاسخ های فیزیکی چه کسی هم اکنون اینجاست ؟کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 4 مهمان |