حداکثر ارتفاع ایمن برای انسان در سقوط به آب چه قدر است؟

حداکثر ارتفاع ایمن برای انسان در سقوط به آب چه قدر است؟

نوشتهاز سوی پرومته در دوشنبه 18 ارديبهشت 1391 - 21:42

با عرض سلام به همگی دوستان
من دانشجوی رشته دریانوردی هستم و مشغول تحقیق در مورد موضوع حداکثر ارتفاع سقوط ایمن یک فرد از ارتفاع بالا در امواج دریا یا استخر هستم.
این سوال یک سوال کاملا حیاتی برای ما دریانورداست و میتونه در نجات یک فرد که از کشتی عظیم الجثه (که شاید ارتفاع آن ها از 50 متر هم بیشتر باشد) در آب سقوط کرده باشه تاثیر به سزایی داشته باشه.
ممنون میشم اگه در این زمینه من رو راهنمایی کنید.
همه می تونن توی این وبلاگ مطلب بنویسن.شما هم میتونید.موضوعش درباره مشکلات و رنج های اقشار و بیماران نیازمنده.
http://www.niazmandan.blogfa.com
(وبلاگ گروهی نیازمندان)

سپـاس : 0

ارسـال : 2

نام نویسی: 91/2/7

ذکر نشده

Re: حداکثر ارتفاع ایمن برای انسان در سقوط به آب چه قدر است؟

نوشتهاز سوی amishtain در سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 - 17:53

والا من توی یه برنامه بود که دیدم طرف گفت من (اگر اشتباه نکنم ارتفاع رو)از 60 متری توی اب پریدم که وقتی به سطح اب رسیدم پاشنه های پای من شکست...
البته من ارتفاعش رو مطمئن نیستم ولی یادم هست که گفت 60 متر اما بازم روش شک دارم...
تصویر

One Love , One Legend , One Roger Federer for ever.
نماد کاربر

سپـاس : 118

ارسـال : 358

نام: AMIRFARHANG
نام نویسی: 90/10/23

مرد

نوشتهاز سوی احسان مختاری نژاد در يكشنبه 24 ارديبهشت 1391 - 02:11

این ارتفاع کاملا بستگی داره به حالتی که به اب میرسیم(با سر،با پا، چرخشی با چه زاویه ای و ...) اما شما میتونید ارتفاعاتِ ممکنِ مختل را امتحان کنید و نمودار میزان ضربه بر حسب ارتفاع را رسم کنید. نهایتا با «برون یابیِ»این منحنی به جواب مطلوب میرسی...

سپـاس : 10

ارسـال : 29

نام: احسان مختاری نژاد
نام نویسی: 91/2/24

ذکر نشده

نوشتهاز سوی پرومته در دوشنبه 1 خرداد 1391 - 19:49

با عرض سلام دوباره به همه دوستان گرامی
یه دریانورد اگه ناچار به ترک کشتی بشه حتی الامکان از ارتفاع بالا با پا به آب سقوط میکنه، به صورت کاملا مستقیم و پاهای بسته و نگاه به جلو تا ضربه ایجاد شده از طرف آب حتی الامکان به پا وارد بشه، از یه طرف هم با لباس کار میپره تو آب که من در این تحقیق از کفش و لباس صرف نظر کردم، این رو هم اضافه کنم که رکورد دنیا در پرش به آب با کف پا 51 متره و با شکم حدودا 10 متر هست.
ما فرض میکنیم سطح مقطع برخورد دو کف پای فرد باشد که حدود 0.04 متر مربع هست.
در حال حاظر تحقیقات ما با توجه به ضریب drag آب تا اینجا پیش رفته که اگه ما حد نهایی ضربه یا فشاری را که یه فرد میتونه به هنگام برخورد به آب را تحمل کنه رو داشته باشیم میتونیم با جاگذاری در فرمول drag آب ( که در این صفحه از سایت ویکیپدیا میتونید ببینید: http://en.wikipedia.org/wiki/Drag_(physics) مقدار سرعت و در نهایت ارتفاع سقوط را محاسبه کنیم.
لطفا اگه منبعی رو میشناسید که ما بتونیم حد نهایی ضربه ای که فرد میتونه تحمل کنه رو به دست بیاریم به ما معرفی کنید.
با توجه به حدسیات میشه به این نتیجه رسید که مثلا اگه فرد بتونه حد اکثر ضربه 6000 رو تحمل کنه و زمان برخورد به آب تقریبا 0.1 ثانیه باشه و مساحت سطح مقطع دو کف پا 0.04 متر مربع باشه حد اکثر ارتفاع حدودا 75 متر میشه، ممنون میشم که شما منو راهنمایی کنید.
همه می تونن توی این وبلاگ مطلب بنویسن.شما هم میتونید.موضوعش درباره مشکلات و رنج های اقشار و بیماران نیازمنده.
http://www.niazmandan.blogfa.com
(وبلاگ گروهی نیازمندان)

سپـاس : 0

ارسـال : 2

نام نویسی: 91/2/7

ذکر نشده

بازگشت به پرسش و پاسخ های فیزیکی

چه کسی هم اکنون اینجاست ؟

کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 4 مهمان