چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟


چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟

نوشتهاز سوی saman_1810 در جمعه 3 ارديبهشت 1389 - 17:45

چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟
 
سپـاس : 0

ارسـال : 1


نام نویسی: 88/4/11

ذکر نشده

Re: چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟

نوشتهاز سوی MRT در شنبه 4 ارديبهشت 1389 - 15:18

saman_1810 نوشته است:چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟


چون حرارت بخار آب بيشتر از آب جوش است . درون زودپز بخار آب ، متراكم و داغ ميشود و مثل اين است كه شما غذا را درون روغن با دماي بيشتر از 100 درجه مي پزيد . امروزه استخوان حيوانات درون ديگ بخار له شده و بعد از خشك كردن آن را پودر مي كنند و به طيور حتي دامها مي خورانند . چون از لحاظ تركيبات كلسيم خيلي غني است
به علت سیاسی و ضد دینی شدن هوپا ، دیگر فعالیتی در تالار ندارم چون قوانین خود تالار به دست مدیران و سرپرستان نقض شده و فقط جواب مکاتبات را خواهم داد . اگر سوالی داشتید با این آدرس مکاتبه کنید : contact@ki2100.net

با توجه به ماده 8 قوانین تالار گفتمان شبكه فیزیك هوپا :

ارايه انديشه‌هاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي :

http://www.ki2100.com

http://طباطبائي.ايران.ir/


تصویر
نماد کاربر
 
سپـاس : 28

ارسـال : 1878


نام نویسی: 86/4/21

ذکر نشده

Re: چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟

نوشتهاز سوی reza azadi در يكشنبه 19 ارديبهشت 1389 - 17:41

مگر چقدر بالاتر است يكي دو درجه . اين را كه نمي توان با حرارت روغن مقايسه كرد . به نظر دليل اصلي بايد فشار زياد باشد smile024
تصویر
نماد کاربر
 
سپـاس : 171

ارسـال : 746


نام نویسی: 87/1/29

ذکر نشده

Re: چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟

نوشتهاز سوی احسان2142 در دوشنبه 20 ارديبهشت 1389 - 12:57

سلام!
reza azadi نوشته است:مگر چقدر بالاتر است يكي دو درجه . اين را كه نمي توان با حرارت روغن مقايسه كرد . به نظر دليل اصلي بايد فشار زياد باشد smile024

MRT نوشته است:
saman_1810 نوشته است:چرا غذا در زود پز سريع تر پخته مي شود؟


چون حرارت بخار آب بيشتر از آب جوش است . درون زودپز بخار آب ، متراكم و داغ ميشود و مثل اين است كه شما غذا را درون روغن با دماي بيشتر از 100 درجه مي پزيد . امروزه استخوان حيوانات درون ديگ بخار له شده و بعد از خشك كردن آن را پودر مي كنند و به طيور حتي دامها مي خورانند . چون از لحاظ تركيبات كلسيم خيلي غني است

به نظر من هر دو نظر درستند و با ترکیب این دو می توان به این نتیجه رسید که :با محبوس شدن بخار آب دمای جوش افزایش می یابد پس باید دمای بیشتری به آب داد تا به بخار آب تبدیل شود و این بخار آب نیز گرمای فراوانی دارد
نماد کاربر
 
سپـاس : 18

ارسـال : 685


شهر: اصفهان
نام نویسی: 88/5/20

مرد


بازگشت به پرسش و پاسخ های فیزیکی

چه کسی هم اکنون اینجاست ؟

کاربرانی که در این تالار هستند: بدون کاربران عضو شده و 3 مهمان