منو

لوح انجمن جهانی نفرولوژی به «پدر علم نفرولوژی ایران» اعطا می‌شود

  در پی معرفی «پدر علم نفرولوژی ایران» به عنوان پایه‌گذار و پیشگام دانش بیماری‌های کلیه (نفرولوژی) در خاورمیانه از سوی انجمن بین‌المللی نفرولوژی، همزمان با برگزاری نشست سالیانه انجمن بین‌المللی بیماری‌های کلیه (ISN) در اسفندماه امسال در Capre town واقع در شمال آفریقا، لوح این انجمن به وی اعطا می‌شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر جوزف ریموزی، رئیس انجمن جهانی نفرولوژی با اعلام این خبر گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده از سوی کمیته مرکزی و کمیته بورد انجمن جهانی نفرولوژی، پروفسور بهروز برومند به عنوان پایه‌گذار و پیشگام دانش بیماری‌های کلیه و نفرولوژی شناخته شد. ضمن اینکه تلاش‌های چشمگیر وی در راستای همکاری در ایجاد و توسعه روش‌های نوین درمان بیماری‌های کلیوی و پیوند کلیه در ایران و خاورمیانه نیز بسیار حائز اهمیت تشخیص داده شد.

به گفته رئیس انجمن جهانی نفرولوژی، همزمان با برگزاری نشست سالیانه انجمن بین‌المللی بیماری‌های کلیه (ISN) لوح این انجمن به پدر علم نفرولوژی ایران اعطا می‌شود.

برخی پزشکان عرب تبار و متخصصان سایر کشورهای خاورمیانه امید زیادی به کسب این افتخار بزرگ داشتند، اما سرانجام کمیته مرکزی انجمن جهانی نفرولوژی دکتر برومند را شایسته دریافت این لوح سپاس شناخت.

بر اساس این گزارش، دکتر بهروز برومند در سال ۱۳۱۹ در قائم شهر متولد شده است. او دوران ابتدایی را در قائم شهر و متوسطه را در دبیرستانهای راهنما و ادیب تهران به پایان برد. در دوران دانش‌آموزی متولی شبکه‌های دانش آموزان حزب ملت ایران بود. وی دکترای پزشکی را از دانشگاه تهران و تخصص داخلی را از دانشگاه جورج تاون امریکا دریافت کرد.

برومند در دوران تحصیل در دانشکده پزشکی دانشگاه تهران در فعالیت‌های آزادی خواهانه دانشجویی شرکت می‌کرد. او سرپرست گروه دانشجویان وابسته به حزب ملت ایران و عضو نخستین کمیته دانشگاه جبهه ملی ایران بود. وی سه بار و هر بار به مدت دو ماه زندانی شد.

برخی از مسؤولیت‌ها و افتخارات علمی دکتر بهروز برومند شامل سرپرستی مرکز دیالیز وزارت بهداشت از سال ١٣٥٤ تا سال ١٣٥٩، راه‌اندازی مرکز پیوند کلیه در بیمارستان به آور سابق (15 خرداد کنونی)، راه‌اندازی دوباره بخش نفرولوژی بیمارستان دکتر شریعتی پس از انقلاب و همزمان با کوچ بخشی از پزشکان از سال ١٣٦٠ تا ١٣٦٤، راه‌اندازی بخش دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان دکتر شریعتی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران از سال ۱۳۵۸تا۱۳۶۰، شرکت در فعالیت‌های آموزشی و درمانی در پشت خط جبهه در آبادان و اهواز تا پایان جنگ، ریاست بخش داخلی بیمارستان فیروزگر از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۸، سرپرست بخش نفرولوژی بیمارستان دکتر شریعتی وابسته به دانشگاه تهران از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴، ریاست انجمن علمی نفرولوژی ایران در پنج دوره، عضویت وابسته فرهنگستان علوم پزشکی از سال ۱۳۸۲تا ۱۳۸۵، عضویت پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی از سال ۱۳۸۶، عضویت در هیات مدیره فدراسیون ورزشی بیماری‌های خاص، عضویت در گروه بالینی فرهنگستان علوم پزشکی، عضویت دو دوره در هیات مدیره سازمان نظام پزشکی مرکز جمهوری اسلامی ایران، عضویت هیات تحریریه مجله‌های نفرون (از سال ۱۹۷۵-۲۰۰۰ میلادی) و AIM، عضویت هیات مدیره انجمن پیوند اعضا، عضویت هیات تحریریه مجله Transplantation آمریکا از ژانویه ۲۰۱۱، نمایندگی ایران در MESOT برای مدت دو سال و نایب رئیسی MESOT برای مدت دو سال است.

Nasrin nm
باعث افتخار، با ارزوی سلامتی برای ایشان
شنبه 23 اسفند 1393 - 20:03
منصور مبرا
اعطای "لوح" به هر یک از هموطنانم باعث خوشحالی و افتخار من است . ولی شخصیت همنوع دوستی و حقیقت خدمت رسانی پروفسور دکتر " سمیعی " برای من الگو و شابلون سنجش " بزرگواری و لیاقت برخورداری از تعریف " است و هرکس خودش را در محدوده ی آن چهارچوب قرارداده باشد برای من بسیار بسیار عزیزو دوست داشتنی است . امید آنکه جناب آقای پروفسور بهروز برومند عزیز نیز بموازات مسیر پویشی همطراز و همقطارش جناب پروفسور مجید سمیعی در خدمت بشریت گامهای بزرگی برداشته و جیب های خالی بیماران " ندار" را با توانائی تن خود ادغام نموده و به بهانه ی برگرداندن سلامتی آنها "بادی به غبغب " اندازند که هم خدای و هم بندگان خدای را خوش آید و جز این هیچ "خوشی" در جهان نباشد ..
‌سه شنبه 4 فروردين 1394 - 09:51